77
-
#36 igazad van,de pont erről szólt a live8 is
... és ez most teljesen szubjektív vélemény de:
pl. míg "mi" magyarok örülünk (?)50 év átkos után hogy erről 1általán beszélhetünk(?),addig az ennek már régesrég tudatában lévő proli tömegek bedühödnek,nagyon-nagyon pipák lesznek, és autókat gyújtogatnak...szerintem
Amíg lesznek ijen multimilkások(és Bill még közöttük a "király",addig lesz akinek ez nagyon-nagyon nem tetszik -
echo #34 Látom arra amit írtam nem sikerült mit mondanod, mondjuk valóban nehéz is.
Az meg, hogy a következő x darab milliárdos még rosszabb, csak azt jelenti, hogy van még ennélis lejjebb. Nem fog könybe lábadni a szemem, mert a fickó az 50'000'000'000 dolláros vagyonáról úgy gondolja, hogy abból 2 százalékot akkor eseteleg átenged a föld lakosságának többi tagjának és ő csak a maradékból vesz nagyobb tévét és mikorsütőt. -
Caro #27 Ja! És Linus-t nem kéne indekeverni, mert nem valószínű, hogy tényleg akármikor is felkerülne egy amerikai újság címlapjára. -
Caro #26 Jajj... saját vagyonából... és az honnan van neki mi? :)
De azért BG-n még látszik valamennyire, hogy legalább van neki informatikusi gyökere.
Mert ugye a többi gazdag ember általában ugye ilyen tőzsdecápa, meg ilyenek, hát ők még BG-nél is sokkal roszabbak, mert nekik aztán a pénzen kívül tényleg semmi nem számít. -
echo #25 Baromi nagy dicsőség, hogy a leggazdagabb ember adakozik a legtöbbet. Szerintem az az érdekes kérdés, hogy ez az egy szál ember a világ egy főre jutó vagyonának mekkora részét birtokolja, mekkora az a rész amit nem adakozik el a saját létfenntartásán túl és vajon mekkora profitot szed össze azokban az elmaradott országokban ahová aztán vissza adakoz némi zs-t. -
#24 Hi!
Bononak gratulálok, megérdemelte... -
tbundy #23 én elégedett vok az m$ opti egeremmel -
#21 Ez nagyon faja én vagyok az év embere! -
slackface #19 Így történhetett meg, hogy 1938-ben Adolf Hitler lett az Év Embere -
kbupdate #18 [moderálva]
Szóval, hol is olvastad? -
Commandante #17 Ja, es en tapsolnek BG-nek oszinte szivvel a leghangosabban, ha legalabb jo lenne a termeke. -
Commandante #16 "BG mostanra valszeg többet adományozott jótékony célra, mint mindenki más együtt véve" - talan mert anyagilag o a No.1., masreszt meg ajanlom figyelmedbe az alapitvanyok amcsi adozasi rendszerenek tanulmanyozasat. Mi sem egyszerubb, mint adomentesen finanszirozott alapitvanyokban kinevelni a M$ programozoinak uj generaciojat. Ez egy szimpla befektetetes, masreszt meg marketing. Csanyit sem fogom szeretni, mert adomanyokat osztogat az orszag penzebol. -
fflx #15 miert lenne gaz? abban az idoben valoszinuleg o szerepelt a legtobbet a hirekben es o befolyasolta a vilag torteneseit a leginkabb. (az, hogy milyen iranyban az a cikk alapjan legalabbis mellekes, a dij elnyeresehez)
bar azt ketlenem, hogy BG szerepelt volna a legtobbet a hirekben :) szerintem akkor mar inkabb az rogan anti, vagy az ader az en jeloltem :)
(mondjuk semmilyen befolyasolo tenyezot nem jelentenek de szerepelnek folyamatosan) -
strogg #14 <gonosz>Nem csodálom, hogy GB nyert. annyit emlegetik szegényt... ;DDDD</gonosz> -
archkoven #13 A hírek szerint már be is adta a kérelmet a névváltoztatásra. -
#12 Miért kell állandóan negatívnak lenni? Azt, hogy Hitler milyen volt akkor még nem tudták, mikor kapta a díjat. A mai Hitler-szemléletünk csak könyvekből/filmekből alakult ki. Meg ugye a történelemből.
Még BG-ből is lehet Hitler 2, szóval nem kell messzemenő következtetéseket levonni. -
Caro #8
& MEGALOL!! -
#5 56-ban a magyar szabadságharcosokat választották az "év emberének". mindenesetre érdekes. -
#4 Ő tavaly volt!;) -
#3 Hitler, Bush, Gates és az amerikai GIJoek. Jó kis társaság!;)
-
Praetor #2 "Ehhez kapcsolódva az "Év Partnereinek" választották idősebb George Bush és Bill Clinton volt amerikai elnököket, akik együtt igyekeztek segíteni a természeti katasztrófák áldozatain."
Még jó hogy nem a fiatalabb Busht választották... -
#1 áz...