A Gates család és Bono az év emberei
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, es en tapsolnek BG-nek oszinte szivvel a leghangosabban, ha legalabb jo lenne a termeke.
"BG mostanra valszeg többet adományozott jótékony célra, mint mindenki más együtt véve" - talan mert anyagilag o a No.1., masreszt meg ajanlom figyelmedbe az alapitvanyok amcsi adozasi rendszerenek tanulmanyozasat. Mi sem egyszerubb, mint adomentesen finanszirozott alapitvanyokban kinevelni a M$ programozoinak uj generaciojat. Ez egy szimpla befektetetes, masreszt meg marketing. Csanyit sem fogom szeretni, mert adomanyokat osztogat az orszag penzebol.
miert lenne gaz? abban az idoben valoszinuleg o szerepelt a legtobbet a hirekben es o befolyasolta a vilag torteneseit a leginkabb. (az, hogy milyen iranyban az a cikk alapjan legalabbis mellekes, a dij elnyeresehez)
bar azt ketlenem, hogy BG szerepelt volna a legtobbet a hirekben :) szerintem akkor mar inkabb az rogan anti, vagy az ader az en jeloltem :)
(mondjuk semmilyen befolyasolo tenyezot nem jelentenek de szerepelnek folyamatosan)
bar azt ketlenem, hogy BG szerepelt volna a legtobbet a hirekben :) szerintem akkor mar inkabb az rogan anti, vagy az ader az en jeloltem :)
(mondjuk semmilyen befolyasolo tenyezot nem jelentenek de szerepelnek folyamatosan)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
<gonosz>Nem csodálom, hogy GB nyert. annyit emlegetik szegényt... ;DDDD</gonosz>
A hírek szerint már be is adta a kérelmet a névváltoztatásra.
Miért kell állandóan negatívnak lenni? Azt, hogy Hitler milyen volt akkor még nem tudták, mikor kapta a díjat. A mai Hitler-szemléletünk csak könyvekbõl/filmekbõl alakult ki. Meg ugye a történelembõl.
Még BG-bõl is lehet Hitler 2, szóval nem kell messzemenõ következtetéseket levonni.
Még BG-bõl is lehet Hitler 2, szóval nem kell messzemenõ következtetéseket levonni.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
& MEGALOL!!
& MEGALOL!!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
56-ban a magyar szabadságharcosokat választották az "év emberének". mindenesetre érdekes.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Õ tavaly volt!;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hitler, Bush, Gates és az amerikai GIJoek. Jó kis társaság!;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Ehhez kapcsolódva az "Év Partnereinek" választották idõsebb George Bush és Bill Clinton volt amerikai elnököket, akik együtt igyekeztek segíteni a természeti katasztrófák áldozatain."
Még jó hogy nem a fiatalabb Busht választották...
Még jó hogy nem a fiatalabb Busht választották...
← ElőzőOldal 2 / 2