846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
#46 Köszi -
#45 Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok!
-
volvo #44 Kár érte -
#43 no
-
volvo #42 Ezt lelehet szedni Sony Ericsson t630-ra??? -
#41 Már megjelent,de nem tom! -
volvo #40 Honnan lehet letölteni a most wantedet??? -
izb #39 ja jól elvan a gyerek,ha játszik. -
#38 A játékmenet azonos a PC-n megszokottal: 15 Black List driver, mindet meg kell verjük, hogy megtekinthessük a Game Over feliratot. Három játékmódban összesen 90 futamon versenyezhetünk, a Lap Knockout, a Boss Outrun és a Speed Camera módok - ha más néven is, de - megtalálhatók a PC-s, konzolos verziókban is. Két játékmód van, a már említett Career, amelyben összesen 42 missziót kell letudnunk, gumikat füstölni két városrészben (City és Marina) lesz lehetőségünk, a Quick Race módban egyből a versenybe csöppenünk.
(TCM) -
#37 Megkell hagyni, lelkes vagy. -
#36 kedves leszek, és nem röhöglek ki :)
sry -
#35 A mobiltelefon játékokat gyártó Jamdat céget 680 millió dollárért vásárolta meg az Electronic Arts (EA), a játékpiac egyik legmeghatározóbb szereplője. A közös projektek keretén belül több mint 50 játék kiadását tervezik, miután 2006 elején várhatóan lezárul az üzlet. Habár az EA maga is gyártott mobiltelefonra játékokat, az akvizíció jól jön a játékgyártó óriásnak, hogy megerősítse pozícióit a játékpiac ezen az egyre dinamikusabban fejlődő szegmenségben. Az összeolvadás a Jamdat szempontjából azért előnyös, mert ezzel megnyílnak előtte az európai és ázsiai piacok, írja a BBC News.
Az EA-t leginkább játékkonzolokra kiadott játékairól ismerhetjük. A Jamdat olyan egyszerű játékokkal írta be magát a mobiljáték-történelembe, mint például a párkereső Bejeweles, vagy a Tetris. A Jamdat professzionális tudása segíti az EA előretörését a mobil piacon, mely sokkal szeparáltabb, mint például a konzolok vagy személyi számítógépek játékpiaca.
Szakértők szerint a 2004-ben még egymilliárd dollárt kitevő mobil játékpiac idén várhatóan megduplázódik.
(telefonguru)
Ebbe lesz bene a Need For Speed Most Wanted-is! -
#34 Itt a NFS Most Wanted mobilos verziojárol kéne beszélni!!!És miért érdekel anyira?! -
izb #33 ne haragudj,de mennyi idős vagy? -
#32 De sztem megérte...Mert ez ki fog magasodni a többi ismeretlen játékokból! -
#31 tuti az lesz! ha nem, és be fog jönni az én telomon, akkor WHÁ!!:D -
#30 hm, ez jobb mint amire számítottam, de még mindig túlzásnak tartom ennek a külön topicot :D -
#29 De honan szedted hogy Symbianos lesz? -
#28 KIRÁLY!!!
Az nagyon jó!Nekem egy Nokia 7650-venem van és azon Symbian van...Alig várom már hogy letöltsem!
-
#27 symbianos! -
#26 Hát milyen?Én még nem tom milyen lesz! -
#25 csa kár hog ynem lesz belőle java:((( -
#24 Figyelem!
Na egy kis info a játékról!
Nagyon jó 3D-s játék lesz.8 autó közül választhacc és 5 rivális feketelista versenyző. Még itt is szabadon mehetsz a városba és 42 versenyt kell elvégezned.December végére igérik.
Képek:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
-
#23 Tom használni mert van oldalam is...És most jönek a képek és infok! -
#22 ez egy egyszerűbb módja a képfeltöltésnek: kepfeltoltes.hu
vagy ott a saját galériád :) -
laliking #21 Mivan? a marha nagy Webmester nemtudja használni az FTP-t? :D -
#20 vammá' törés? -
#19 Moderatorok kineveznek egy embert a rázósabb topicok élére
Úgy tudom akkor lehetsz házigazda......
De ebben a topicban nem kell félned,hogy valaha is lesz házigazda:D -
#18 És mikor lehetek házigazda? -
#17 Jó már letisztáztuk! -
#16 neked sehogy -
#15 Miért nem?MSN-en mond el mert én is akkarok valamit mondani! -
#14 neked sehogy...
-
#13 Egy kis segitség kéne!
Hogy lehet szöveget oda a fejlécre a témába feltölteni,meg képet? -
#12 Nem Ngage-ra... -
#11 Mobilra MW? :D:D:D:D :S -
#10 NGAGE-n van Most Wanted... -
#9 SE s700i re van vhol? -
#8 Jaja!
Nagy Symbianos vok! -
#7 csak nehogy aztán nagyot csalódjál ;)
amúgy láttál már játékot mobilon? :DD