846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
Lambo fan #806 Sziasztok!!
Engem az Underground 2 mobile változat érdekelne. Még az EA honlapján is kint van, tehát létezik, de letölteni nem lehet sehonnan... Valaki tudna dobni egy linket? a nokiaprogramok weboldalon található file nálam nem indul el (az amúgy sem az eredeti U2, hanem csak egy modolt game), vagyis csak hibásan (E61-es Nokia-m van).
köszi előre is mindenkinek!! -
#805 és ennek mi köze a Need for spees Most Wanted mobilos játékhoz? -
rosta1994 #804 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#803 :D mert a sony ericssonoknál általában 176*220as a felbontás:D
és ezzel kevertem össze... -
#802 n70 = 176*208 de nem baj :) -
#801 A www.dotsis.com on asszem van N70es (176*220-as) verzió is...
De nem biztos... majd keresgélek... -
#800 176*220-ban nem készítették el -
#799 Szerintem elég jó!
Igaz láttam már jobb játékot is mobilra (pl.:Asphalt 2 symbian-os verzió).
Majd megkeresem a 176*220as verziót is és berakom a linket...
-
Xecs #798 amit letöltöttem -
#797 Mien sok fájlal? -
Xecs #796 Ja köcce és azt meg tudod mondani hogy mit csináljak azzal a sok fájlal? -
Xecs #795 Köcce szépen -
#794 WAP-ról vagy a www.nokiaprogramok.hu -ról! -
Xecs #793 Hy nekem egy k300i van. tudom tudom régi elavult sz@r de azért nem tud valaki hogy honnan lehet hozzá letölteni a carbont? -
#792 Milyen? -
#791 Hali
ez tényleg az igazi
kipróbáltam egy n80ason és ez az!
asszem a www.dotsis.com-on van 176*220-as verzió is! -
#790 az a baj, hogy csak 240*320-as képernyőfelbontású tellákon megy :(
nekem meg csak k750i-m van, aminek 176*220-as :P -
#789 Kéne még probálgatni, csak nagyon kihalt a topic. -
#788 nekem sem megy :/
az összes telós fórumon azt irták hogy ez az igazi
(nekem csak a menübe lép be, de az alapján ez az igazi verzió(a menü full ugyanaz, mint a pc-s verzióban, tehát a kocsi áll az utcán, 3d-ben) -
#787 Olyan nincs. Nekem különben nem megy el. Örülnék ha raknál fel saját képeket! -
#786 jobbklikk kép megjelenítése -> frissítés -
#785 Én csak egy aranybékát látok! -
#784 -
#783 Képet! -
#782 igen :) -
#781 Nemár?!!Téleg?! -
#780 teszteltem és tényleg ez az igazi verzió!!!
ITS DONE!!! :D -
#779 valaki próbálja ki ezt a verziót pls!
320x240-es tellákra van, és állítólag ez az "igazi" verzió!!!
http://uploaded.to/?id=rxwnwe -
#778 Nem! -
#777 ingyen? -
#776 Wap -
#775 honnan szedted le? -
#774 Asphalt 3 Street Rules
Az Asphalt sorozat harmadik része a nagyvárosi sikátorokban játszódik, ahol csak agresszív vezetési stílussal szerezhetsz magadnak hírnevet. Tunningold fel a járgányod, szorítsd le az ellenfeleid az utakról és hajts keresztül a rendőrségi kordonokon, hogy az üldöző helikopter élőben közvetítsen Téged!
-
(nekem nem ilyen) -
#772 Képet!!! -
#771 Letöltötem a Carbont wapr-ról 3650-re.De nem olyan mint a nokiaprogramok.hu -n és tudom is miért.
A wap-ról ha letöltöd azt a verziót tölti le ami a telefonodra jó. Mivel a 3650-ven már nem anyira jónak számit ezért rajta a rosszabik verzió megy el rajta.Ha valakinek jobb van annak a jobbikat tölti le szerintem.
De azért nem anyira rosz. -
#770 -
#769 Most Wanted
Underground
-
#768 750FT
De én nem találom wap-on. Hol van? -
Lambo fan #767 A Carbon mobile már megvan. Esetleg valami másik NFS mobil változat? Vagy valami jó autós mobil játék?