846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
chatgyerek #166 Már boccs!
Próbáld már meg a weblapra valahogy feltenni mert én nem találom
boccs!
-
#165 Mi a hivatalos oldalról le lehet szedni??? -
Puntigamer #164 a program/játék nevére kell kattintani, hogy le tudd szedni... -
#163 Mi??????? -
chatgyerek #162 hello!
Amit feltettél weblapot millencolin ott azza mit lehet kezedeni!
mer nem találtam a letöltést!
-
Puntigamer #161 leszarom... nem kell mindenkit azonnal leoltani, mellesleg, most jöttem ide először, olvassam végig az összes hozzászólást, nehogy fennelgyen már? na ne fárassz -
#160 nincs,de már nem is találkozok vele,na mind 1,lehet,hogy csak hülyitettek! -
#159 Kár hogy ezt már felraktam... -
#158 A screenshotok elég jók.
6230i-n fog ez menni? -
Puntigamer #157 Hivatalos oldal -
Puntigamer #156 megvan az info, honnan van meg a haverodnak a gém? -
#155 mert hova szántam volna? -
#154 MÉG NEM TUDNI!
NE KÉRDEZÉTEK MEG EZERSZER!!!! -
chatgyerek #153 hol lehet letölteni a most wantedet mobilra? -
#152 Ezt ugy nem ide szántad? -
#151 A spanom spanja,meg az enyém is :) megszolal,hogy mindjárt játszok a most wanted-del!
Kérte,hogy vegyek elö papirt,meg tollat,de a táska fent volt,a müanyag plexin a vonaton!/mert kérdeztem,honnan van!/
Ö is usb töltötte át!
Vmi olyasmit magyarázott,hogy 800 Ft-tal növeli a "netszámlát" és vmi jgames-rol magyarázott,de én ott nem találok semmit!
Majd holnap kifaggatom! -
#150 Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttműködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, és ez az angliai EA-nak kicsit új/ismeretlen volt. Ez eléggé meglepő, mert 2005-ben az EA azt tervezte, hogy 2005 decemberében már kiadja a mobilos verziót.
Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerződést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetővé tenni az érdeklődök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerű EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.
Amp'd Mobile az első olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelőzeteseket, felhasználói minősítéseket, játéktapétákat, csangőhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sőt még EA játékletöltési lehetőséget is.
A kiadómegállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerűbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.
(FMP) -
#149 Azt még nem tudni!!!
Ne kérdezétek meg ezerszer!!! -
Raszkolnyikov #148 És honnan lehet letölteni? -
#147 Már kiadták!!!! -
#146 mivan?? minek húzzák ennyit a gém kiadását?? -
belefáradtam... -
#144 Nem!
De ez hogy jön ide! -
#143 láttál már te olyan mostanában megjelent Need for Speed-et, amin ne lenne rajta az EA Games névjegye? -
#142 Miér te tudod? -
#141 na ne oktass már ki -
#140 Még senki se tudja!!! -
#139 És amugy ezt a játékot hol lehet letölteni mobilra "jar" fájlban?
Nokia 3220 mobilra átrakom usb kábelen keresztül -
#138 ott én nem igazán láttam olyat,ami a mobilos verzióra utalna...
Vagy nem is ez volt a lényeg? -
#137 Hát az nem a hivatalos oldal... -
#136 nem, én az electronicarts.de-re -
#135 Én nem találtam semmit a mobilos verzioról!
A www.needforspeed.com -ra gondolsz? -
#134 "Ott még semi infó nincs erröl!"
hol? a hivatalos oldalon? már hogy ne lenne? -
#133 Mit nem lehet ezen érteni? -
#132 nem értelek -
#131 Ott még semi infó nincs erröl!
Pedig a www.electronicarts-de azt álitja hogy már megjelnet! -
#130 ezzel nem igazán értek egyet
leghamarabb a játék hivatalos oldaláról lehet megtudni :)) -
#129 Sokal kevesebb kép van!
Pénzért meg hülye leszek megveni egy mobilos játékot... -
#128 itt lehet sztem leghamarab megtudni dolgokat a játékról, meg megvásárolni -
#127 NFS MW mobil