Kijátszhatók a biometrikus azonosítórendszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Elvágtad az ujjad? Nos ilyen rendszereknél a minta regisztrálása 2 ujjadról történik (külön kezekrõl), ezt így is kell!!! pont az ilyen esetekre. Ha sérül minden ujjad? Hát szerintem akkor inkább ne menj dolgozni <#smile>#smile> . Most komolyan, a rendszergazdának mindig lehet szólni ilyen esetekben (akár mobilon is)
Újlenyomat azonosítás? sokbakerül, könnyen kicselezhetõ, és ha elvágom az ujjam akko mivan? azon kívûl h pech...
Ja meg egyes kutatások ezeket a gyermekkori ínjekciókat teszik feléelõssé az autizmus kialakulása miatt....lehet, hogy már azt is megszablyák ki lehet zseni?😄 na jó ez rossz vicc volt. A gyógyszer ipar a legnagyobb üzletek egyike, mivel csak tüneti kezelést igyekeznek megalósítani, vagy ha teljesen kigyógyítanak valamibõl akkor is legalább 10 napig szedjed a gyógyszert.
😊 olvass....
Ott a cim, ki lehet próbálni, ha tényleg feltörhetõ visszavitetem....
MaciBácsi: ez az zár egyenlõ a 0-val! Semmilyen védelem nincs benne (mû- illetve szilikonujj ellen)! A gumimacis módszernél, ne arra gondoljatok, hogy a macinak bármi köze van hozzá, hanem az az anyaga ami használható. De a módszer ugyanaz mint a szilikon ujjnál!
Amúgy, a szabotázs ellen az ujjlenyomat azonosítóknál jelenleg 2 módszert találtak ki:
1. Replika detektor! Ez a módszer a legjobb de nagyon drága
2. Hõ szekenner! Ez kicsit kisebb védelmi szintet valósít meg, de jóval olcsóbb! De nem lehet mû-, halott-, szilikonujjal átverni! Code Direkt Kft.
Magyarországon ha jól tudom õk árusítanak ilyen beléptetõket. Érdemes megnézni!
Ezt sasi mit vettem a múltkor!
Ujjlenyomatos ajtózárak
Azt tudtam meg róla, hogy nem csak élõujj azonosítással rendelkezik, hanem még jobb is, mint az FBI rendszere.
Azt mondták a nemzetbiztonságnál, hogy magyarországon jelenleg az ujj 8 egyedi pontja alapján tudnak azonosítani egy ujjlenyomatot egyértelmûen. Az FBI-nál 16-al. Ez a zár meg vágja a 20-at 😄
Nem semmi azért. Ja... és mindez zárbetétestõl és kilincsestõl csak 60+fa.
jöhettek a gyurmával. 😄
A gumimacis hogyan mükszik??? ;D
Ma már a kéz/arc mimika a trendi.
Itt már csak technikai kérdésekrõl van szó, hogy mennyi idõ kiválasztani a dns-t (mert ugye ma legalább is laborok kellenek hozzá) Valamint hogy mennyi idõ alatt tudja egy számítógép beolvasni és letesztelni azt a sok milliárd gént...Bár ez a jövendõ kvantumszámítógépekkel könnyedén menni fog.
10-20 év és simán lesznek ilyenek. Valamint ezeket már elég durva lenne átbaszni. (Bár a gattaca-ban mégis megcsinálták! 😊
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nesztek szép új világ..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ez csak Halott ember esetén mûködik? Élõ ember levágott ujja nem jó? 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"
dns
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
A filmekben meg össze vissza szarakodnak a speciális kontaktlencsékkel meg egyéb hitech hülyeségekkel 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És mivan azzal akinek nincs ujja?? vagy szeme??
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
minnél hatékonyabban elenõrizni tudják a pór népet annál nyugodtabak