50
Megoldható-e valahogy, hogy a megchippelt géppel lehessen játszani a neten!!!
  • BONO
    Beszerelni semmit sem kell reggelned kell magad a Sonynál neten vagy azon a kis szines füzetecskén keresztül (amit a dobozban kaptál a PSTwo-d mellé) postai úton én neten regeltem elvileg itt a fórumon azt mondták, hogy kb. 3-4 hét! Na most nekem múlt hét csütörtökön járt le a 3 hét és még semmi elvileg e hét csütiig még simán megkaphatom eddig még csak egy levelet kaptam a sonytól emailben! (Pedig határozottan emlékszem, hogy a postai elérést is be X-eltem na mindegy nem tudok mást tenni mint, hogy várok, várok és csak várok...
  • maruzst24
    Igen nekem alapból benne van a network adaptor.De ezen kívül mit kell még megvennem illetve beszereznem az online játékhoz?Hogyan kell beszerelni?
  • mila69en
    akkor neked alapból benne van a network adapter
  • maruzst24
    és honnan lehet letölteni vagy megszerezni a network acess disc-et?Egyébként én egy kezdő psx2 tulaj vagyok.Van egy chello netem.Hogyan tudom összekötni a psx2-t a nettel?Milyen alkatrészek kellenek hozzá?Slim gépem van.Előre is köszi
  • gammar
    Sziasztok Ajánlom figyelmetekbe a dnas id topic ,ami sokmindenre magyarázat.
    Igen lehet chip-es géppel játszani kell hozzá egy kis segítség (patch)és megy minden.A network acess disc és go online!
  • satan71
    Lehet online játszani chippelt géppel PS2-n.A reset gombal kell variálni,csak már nememlékszem medíg kell nyomvatartani és kikapcsolja a csippet.Párszor véletlenül sikerült nekemis:)
  • maruzst24
    Akkor nem lehet chipppelt géppel online játszani?
  • mila69en
    talán itt
  • Gunner
    Én csak Xbox live-ról hallottam, de PS2 online... Erre kiváncsi leszek :)
  • bmw528
    Sziasztok, szóval ez a nagy kérdés, valahogy megoldható eme probléma,
    a neten való online játék chipes géppel. Másik kérdés úgy halottam hogy kell hozzá konfig. lemez is, honnan lehet beszerezni? Ja és gondolom min egy 8Mb-os memo is kell hozzá...
    előre is köszi a válaszokat