50
Megoldható-e valahogy, hogy a megchippelt géppel lehessen játszani a neten!!!
-
#50 csá all
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudjátok Karcagon hol lehet chip-eltetni? -
#49 ps2röl van szo... -
#48 sziasztok...lehe, h. picit offtopic leszek...ismerösömnek keresek chipelt ps-esehez gémforrast; ha vki érdekelt temaban, kerem privi... -
zsolt2800 #47 Hello!
segitséget szeretnék kérni abban,hogy lehet másolt játékkal online játszani. Aki tud segiteni kérem írjon, msn cimem:[email protected]. Elöre is köszi. -
#46 Hellosztok PS2őn Network apadort kell vennem???ha neten akarok játszani nem?? a szélessávú chellom van az jó az online módhoz?SCPH-30004(leg régibb asszem)szóval mit kell hozzá venni kábelt cd-t stb.??és chipes! és Másolt Játékom is van ami támogatja az onlinet pl: Smack Down! vs. Raw 2006 -
Dark Prince #45 Akkor aki tudja az legyen szíves elmondani nekem.
-
#44 Ezt nemtom sajna, én nem játszok online.
#41: Igen, veszel network adaptert, az csatlakozik a gép hátuljára és abba fogod dugni a kábel egyik végét.
Végezetül álljon itt egy fontos szabály: Google a barátod! :-) -
Dark Prince #43 És Adaptert hol vegyek? -
Dark Prince #42 Típus:SCPH-39004 -
Dark Prince #41 Nekem az a nagy darab van meg.Akkor veszek hozzá egy adaptert és aztán teszem bele a kábelt?Az adapterbe??? -
Dark Prince #40 És egyébként hogy kell meg patch-elni a game-t? -
#39 Attól függ milyen géped van. Ha a régebbi, nagy, akkor ahhoz venned kell egy network adaptert először, ha slim géped van, akkor szerintem meg fogod találni a helyét - nincs olyan hűdesok verzió. :-) -
Dark Prince #38 Kösz.És a Ps2-őn melyik részénél kell bedugni??? -
#37 Számtech boltban. Mezei LAN kábel kell, ha ADSL-ed van és online akarsz játszani. Ha csak simán a pc-vel akarod összekötni a gépet akkor meg crossover kábel kell. -
Dark Prince #36 És hol lehet kapni netkábelt a Ps2-höz????? -
maruzst24 #35 Ha a vastag régi tipusú ps2őm van ahoz lehet kapni a konzolos boltokban olvasófejet? -
Dark Prince #34 De az tök mindegy hogy milyen típusú a gép?(Pl.:50007,vagy ilyesmi) -
Dark Prince #33 De lehet csippelt gépen játszani csak vissza kell olvasni!!
És drága egy net adapter vagy mi? -
#32 a 39004es az a nagyfajta ha jol emléxem,abba alapbol nix netadapter csak a slim-esekbe.
A gép hátuljában van a helye ahova be lehet dugni(expansion bay feliratu "ajtocskat" lekell kapni).
chipnél passz hogy lehet-e neten játszani ahhoz okosabb embör köll:P -
Dark Prince #31 -
Dark Prince #30 Honnan lehet azt megtudni hogy már van-e benne net adapter?És ha van, akkor nem kell netkábel vagy mi?(Nekem router-em van) -
Dark Prince #29 Nekem SCPH-39004-es Ps2-őm van.Az naon szar????? -
#28 Olvas vissza vagy nézz be ide és választ fogsz kapni a kérdésedre! -
Dark Prince #27 Honnan tudom beszerezni a network access disc-ek meg ezeket? -
Dark Prince #26 Sziasztok!
Nekem chippelve van a gépem, és a game is másolt.De nem én másoltam, hanem úgy vettem.Akkor mit kell csinálni?
És hogyan kell patchelni meg ilyenek? -
#25 Ezt tudom de az igazi a discel nem véletlenül lett "feltalálva" a disc!
Egyébként nem az e fajta folyamatra voltam kiváncsi de azért köszi! -
gammar #24 ' nem kell hozzá a disc!!!!!
Hanem olyan jááték kell ami tud online módot azon belül állítod be -Persze eredeti dvd cd esetén.
A másik eset ha csippelve van akkor is megy.
A harmadik eset ha a gép csippes és másolt a game kicsit ! bonyolultabb de megy!Meg kell patchelni a game isot majd kiírni ujra. -
#23 Nekem egyébként nem chippes a gépem de leírnátok a folyamatott pontokba szedetten részletesen, hogy mit hogyan kell csinálni? Mert ha végre valahára megkapom a disket meg a "cucosokat hozzá" akkor nem akarok szétet karokkal álni, hogy mit, hogy kell csinálni addigra kiakarom gyurni magam a témában, hogy minden simán mennyen! Ja és routeres netem van ha ez számít vmit??? -
gammar #22 Figyelem 1 lényeg lehet chipp-el online játszani!!!
Mindegy milyen a chip csak a game iso legyen hack-elve!!!! -
#21 ja értem! -
maruzst24 #20 Gondolom azt hogy mióta vagyok a fórumon és hogy mennyi hozzászólásom volt eddig. -
#19 én is ezt akarom meg tudni!! -
maruzst24 #18 Miért mit jelent a csillag? -
#17 maruzst24! hogy van a neved mellet 1 csillag?? -
#16 hello
PS2őn hogy lehet neten játszani mit kell hozzá venni?? -
maruzst24 #15 Felmentem a www.ps2registration.com-ra,kitöltöm a reglapot és nem enged tovább mert azt írja ki hogy lépjek kapcsolatba az oldal adminisztrátorával.Mi ez a marhaság? -
#14 de hiába töltötted le ha nincs hozzá kódod amivel regisztrálni kell -
maruzst24 #13 De én most töltöttem le a netről a full verziós network access cd-t!ha ez megvan+van egy modem,chello előfizetéssel akkor mi a teendő? -
#12 A #3-ban lévő hozzászolásodban belinekelt topicban már volt szó erről korábban ott is írtam már de ott basztak válaszolni aztán vissza olvasgattam és láttam, hogy nem én vagyok az egyetlen olyan PS user aki ilyen problémákkal küzd... -
#11 hm... valamelyik másik topicban olvastam sok magyarnak nem igen érkeztek meg az access diskek