25
Unreal Tournament Revolution (UT2004 TC)
-
tbundy #25 tippek: vga driver update, game reinstall -
pistinagy #24 Hello lenne egy kérdésem amikor elkezdenék jáccani pl amikor elkezdem 1. missiont mielŐTT MÉG betöltene lefagy és ismeretlen hibát dob ki micsináljak valaki lécci segicssen nagyon Köszi
-
Kinca01 #23 hogy tudok belépni adminként a saját ut2004 szerveremre?
(az Admin&Groups aktiválva van) -
tbundy #22 az oldal nem tűnt el csak átalakul :) -
Alkarcsont #21 eltünt az oldal! -
#20 Király lett nagyon. -
tbundy #19 kicsit megváltozott az oldal, érdemes megnézni -
#18 Tudom én, csak viccoltam :)) -
#17 ne értsétek félre a copy of ut nem azt jelenti hogy másolt azaz kalóz ut..egyszerüen igy hívják kint egy játék egy példányát.. 'a copy' -
tbundy #16 az UT driverét kell csak cserélni, nem az oprendszer vga driverét -
#15 Csak ECE kell hozzá meg a legújabb patch, azokban meg ugye gyárilag NoCD van (a patchekben), az online játékhoz (nem NoSERIAL szerverek) meg a serial kell úgyis. -
#14 Meg 0.0001 mp alatt körbemész a pályán :). Az igaz, hogy a megfelelő VGA vezérlővel működik rendesen, azonban nincs mindenkinek kedve csak ezért telepítgetni vezérlőket. Általában. -
#13 Kell UT2004 persze :D, de nemhiszem, hogy eredeti kellene, max az internetes játékhoz. Tegnap már volt 1-2 szerver, de még csak listen, így csatlakozni nem nagyon tudtam :D, de full volt az összes. -
#12 hehe :D
biztos nekik is eredeti... -
#11 jah, közben én is :)
"if you own a copy of"
LOL, nem azt írják, hogy "if you own the original UT2004 CD" :)))))) -
#10 Unreal Tournament Revolution is a full conversion modification for UT2004, bringing all the glory of the original UT game to the Unreal 2.5 Engine. This means if you own a copy of UT2004 you can...
ööö bocs rá jöttem -
#9 ehhez kell az UT2004 is vagy hogyan mit és hol? :D -
#8 azkell.. -
#7 és ha vsync on... ? -
tbundy #6 eléggé remegős lesz a kép, meg széttördeli nagyon, nem folyamatos lesz az összhatás -
#5 de az miért probléma, hogy 1000FPS-sel megy valami? :D -
tbundy #4 sztem a graf és a jobb netkód miatt érdemes kipróbálni.
egyébként UT99 alá is csak megfelelő vga vezérlő kell, és nem lesz probléma az, h valakinek túl gyors gépe van -
#3 Ehhez gondolom kell egy UT2004 is, igaz? -
#2 Hmm... :) -
#1 Tehát, az UTRegy TC (total conversion) UT2004 alá, pontosabban, a "sima" Unreal Tournamentet teljesen átírják UnrealE 2.5-re, az Alfa már kijött, screenshotokkal együt, az oldalon mindent meg elhet találni, ami kell. Erősen ajánlom mindenkinek, aki szereti a Sima UT-t, de már nem tetszik neki a grafika vagy (ez a gyakoribb), az újabb gépén 1500 FPS-el fut, hameg capolja az FPS-t akkor meg rendkívül belassul. Have Fun. Bármilyen kérdést az UTR-el kapcsolatban nyugodtan feltenni.