46
Mennyire strapabíró?
-
fzoli990 #46 Vagy mellé esett??? -
fzoli990 #45 WC-be?? Legalább bele a kakiba??????? -
CascadE #44 Nekem a P900-am esett egy hónappal ezelőtt a wc-be. Darabokra szedtem és azóta is vígan működik... Pedig elég jól megszívta magát. Amúgy meg sokat potyog. Szóval ennél jobb teló nem kell... :P -
fzoli990 #43 SZÍMENSZ A60 és C62 jól bírja (nem ijen telóim vannak, régen voltak de azmá régen volt) -
#42 SE k500i Párszor repült, 1 éves lesz nemsoká sztem jó bírja a kiképzést, csak a joy, a joy a joy. -
oliverspy #41 Haveromnak van egy Sagem My-v 55öse. De ez most nem biztos. Múltkor nem tudta bekapcsolni (mert elmozdult az aksi, de ő nem tudta), fogta magát és az osztályterem végéből, nagyerővel bele a táblába. Semmi baja.
másnap...
Focimeccsünk volt. Haver fogja magát. bele rúg totál a mobilba. Szétesik darabokra. Összerakja, felhívja az annyát...
Szal. Az elég strapabíró mobil. -
#40 Izé...van valami ilyesmi szólás vagy mondás.... hamar munka ritkán jó.... ha jól emlékszem így van. -
oliverspy #39 Miért kellett a Motorola V3x-et lezárni? Az nem a Motorola V3 volt, hanem a V3x, vagyis a 3g-s totál új mobil! -
#38 siemens m35 nagyon kis stapabíró készülék... Mégakkor is csk megrepedt amikor replüt 15-20 métert de semmi baja nemlett amúgy :) -
#37 Az eset okozóját a bíróság 3-5 évig terjedő szabadságvesztésre ítéli! :) -
DJviolin #36 Időpont: 2003. ősze
Helyszín: Tanyánk
Eset okozója: Édesapám
Az eset szenvedő alanya: Siemens A35
Egyéb közreműködő: MTZ-50 Russian Traktor
Rövid helyzetleírás:
Apám zsebéből kicsúszott a teló, és az mtz kereke alá került. A szenvedő alany hatlamas szerencséjének köszönhető, hogy a kerékbordák közé került, ezért 2 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az eset okozóját erős megrovással megbüntettük.
Nyomozati jegyzőkönyv vége!!! -
#35 -
#34 így van! -
#33 A 6230-cal új szériát vezetett be a Nokia. Végre van rendes alapja minden telefonnak, az elő- hátlap csak részben fedi a telefont. Azóta sokkal erősebbek. -
#32 ma hullott alá a kocsi tetejéről a 6230-am. Két vágás az oldalán... Semmi több. Nem mondom, hogy starpabíró, mert nem az, de nem gondoltam, hogy így bírja... -
#31 Nem értem mi vízálló, vagy cseppálló vagy micsoda, szal az a telefon, aminek a hátlapja gumibevonatú... -
#30 Idegességlevezetés
Milyen jó, átnevezve a topic -
#29 Lehet, hogy te is kerülsz majd olyan helyzetbe (állapotba), hogy a falhoz vágsz valamit. Namost ha éppen telefonon közölnek veled valamit, amitől kiakadsz, akkor nem kapsz föl mást, hanem a telefont vágod a falhoz / földhöz, nem? -
#28 kurvasok értelme van telefont földhöz, falhoz vágni -
Kikoki #27 A Nokia 5140-es az strapabíró:) -
#26 ööö,elirtem,az enyém kemény müanyag 3100-ás volt:Dtévesztem a fajtákat!:D -
#25 6230-asom falhoz lett vágva 2x, eredmény: a falban azóta is látszik a telefon sarkának lenyomata :) -
#24 "direkt földhöz vágva,úszott is már egyszer" -
#23 Az abszolút strapabíró mobil a motorola c385!Sokszor lett leejtve,direkt földhöz vágva,úszott is már egyszer és még mindig működik! -
#22 6230-asom most kb. 2 éves, ha jól számolom. Ezidő alatt kb. 30-40-szer esett le betonra, kőre vagy egyéb keményebb felületre 1-2m magasból és SEMMI baja nincs, persze karcos kicsit, de ugyanúgy működik. Illetve egy probléma van vele, de az szoftverhiba és már az elejétől jelentkezett néha. -
#21 nekem nem kell strapabíró telo mert vigyázok rá -
#20 loool :))) -
#19 Enyémre a konditeremben ráesett kb. 1 méter magasról egy 20 kilós tárcsa - annyi baja lett, hogy berepedt a kijelzője - csere és müxik :) -
DJviolin #18 Nekem egy 3 éves 3410-esem van. Karcolásmentes, még a védőfólia is rajta van. Egyszerse volt sérülve, mégcsak nem is ejtettem le, élete nagy részét tokban töltötte. Nem engedi el az akksi a feszültséget. Jó kis telók ezek a régi nokiák. Kiváncsi vagyok, hogy 3-4 év múlva a mostani csodamobilok hogy fognak szugerálni. -
#17 értelmes topik -
#16 farmer -
#15 én egyszer elmentem bulizni szegedre, és reggel mikor magamhoz tértem a zsebemben volt egy 3310-es sz*rrá tört kijelzővel hátlap és akksi nélkül sim kártya benne és nemtom kié, de főleg hogy hogy került hozzám. Cserébe nem működik annyia :D -
#13 Elösszőr megtapostam a gatyát amiben volt(kerestem a telót), utána anyám kimosta a gatyát
Következtetésképpen nem strapabíró -
#12 4 éves 3310-esem van és jól bírja, igaz már nem bír annyit az akkumlátora mint rég, de ettől eltekintve semmi baja, bezzeg van még a családban a 3 siemens, azokkal 2-3 hónaponta rohangálni kell a szervízbe:P -
#11 Pedig az! -
Chief #10 de még milyen buta... -
#9 :D
Nekem alap, nem is rakom farmer zsebbe..
Bár mostanába ha beveszi ha megnyomom vmelyik gombját, már az is nagy szám :D -
#8 -
Dodo55 #7 Nekem van egy 3,5 éves 3310-esem, elég sok mindent át élt, de szinte tökéletes állapotban van. Egyetlen gondja, hogy a billentyűzár sokszor könnyen kioldódott, amikor a zsebemben volt, és egyszer benyomódott az átirányítás egy francia ismerősöm telefonszámára, és a szüleim meg azt hitték, hogy elraboltak a franciák. -
#6 Nem, a Nokia 6250 a stapabíró :)