34
  • Kongy
    LOL. Ez jó XD
  • EvilDevil
    Én már csak azon röhögök amikor az 1976-os King Kong-ot hasonlítják ehhez... na az tényleg bukás volt...
  • rgerg
    Láttátok mennyire lefogyott Peter Jackson?Fel sem ismertem volna.
  • W B
    Remélem.
  • Malbeth
    Hali vg!Nem értem hogy lehet félreérteni azt amit írtam...???
    KI mondta,hogy 100 milla lessz a bevétele???
    Én azt írtam,hogy az első hét után átlépte a bevétel a 100 millát,persze ez még gyarapodni fog!
    És nem fog megbukni a film!
  • vg
    "Nem fog megbukni,hisz már 100 millió dollár fölött van a bevétele.Ezt a cikket ejteni lehet."

A baj csak az, hogy a film több mint 200 millióból készült, és a filmet a világon szinte mindenhol egyszerre mutatták be... Ez a film hatalmasat hasalt. Sajnos ez már tény!
  • winnie
    ó, ne beszélj már hülyeségeket.

ha a king kong 100M-ót hozna csak, akkor orbitális bukásról beszélnénk - igazából még a 200M alatti eredmény is bukta lenne.
  • Malbeth
    Nem fog megbukni,hisz már 100 millió dollár fölött
    van a bevétele.Ezt a cikket ejteni lehet.
  • Harkat 89
    sajnálom , pedig kibaszott jó film szerintem :)
  • rgerg
    REmix-re gondoltam persze nem sima mixre.Persze gondolhattam volna arra is.
  • W B
    Nem leszmég elvileg a "Kong fia" És mé egy Konggos
  • Malbeth
    Én is megnézem az tuti.Jackson marha jó rendező!
    Remélem következő filmje A HOBBIT lesz!!!!
    Utána meg a Silmarillion!!!!
  • W B
    Nekem nagyon tetszet!
    Ami meg azt illeti , ez is szerelmes film.
    Ja egy 9m magas Gorilla és egy ember között. Kicsit Butális
  • Broafka
    nem lehet hozzá fűzni semmit, egyszerűen baromi jó a film sztem
    sok filmet überel, én nagy SW fan vagyok de sztem még azt is túlszárnyalja (látványügyileg biztos)
  • norti
    Ha igaz volna? LOL Még az a barátnőm aki szereti a csöpögős nyálas romantikát is azt mondta, hogy ezerszer szívesebben nézi meg a King Kongot vagy a Narnia krónikáit mint ezt a szutykot :D
  • rgerg
    Miért ne lehetne valamit még gyszer megcsinálni?MÉg sosem hallgattál mixet?

Ez akkora gyökérség mindent alapból lefikázni.Az utolsó monatod elárulja mennyire is vagy igényes "filmkedvelő".Nekem elég megnéznem egy pár oldalon hogy mit érdemes megnézni...A Te ajánlatod:
    1-Hideg csontok:Mozinet.hu-n 50%,IMDB-n 5.8(ez asszem nem kell magyarázni)
    2-Ha igaz volna(ez a nyálat amúgy sem nézném meg,de lássuk a kritikát):Mozinet.hu:40-50%,IMDB 6.8(tehát középszar)

Amit lefikázol:
    King Kong:Mozinet 100%,IMDB 8.3

nézzük.Van mondjuk ezer forintom EGY mozifilmre.Melyiket válasszam?
  • Geron18
    Megbukna a film? -addná az ég!!!
    akkor legalább eredeti filmeket nézhetnénk ezentúl, nem elcsépelt sztorikat újítgatnának.
    A filmben szerintem egyedül a látvány jó -úgy ahogy a Gyűrűk urában- a történet, szinészek....
    Sajnos megnéztem... Más ilyen hibát ne kövessen el!!! inkább már Hideg csontok vagy a Ha igaz volna....

• winnie
    Rekordközeli bevételt úgyis produkál a film.

köze nem lesz a rekordközelhez.

ha az első hétvégés bevételeket tekintjük, akkor egy csonntdarálót többen néztek meg az 1. hétvégén, mint most a kingkongot fogják. (a fantastic four-ról nem is beszélve)
  • W B
    Ó jaj!
    Majd beszerzem.
  • vg
    "Én észre vettem, hogy pár részt a fenti képek alapján kivágtak! Én nem láttam, azt hogy a mocsárban tutajon mennek.( vagy usznak)"

Jah, majd lesz +1órás rendezői változat dvd-n!
  • fflx
    ez elgge marketing szagura sikeredett :)
  • W B
    Én észre vettem, hogy pár részt a fenti képek alapján kivágtak! Én nem láttam, azt hogy a mocsárban tutajon mennek.( vagy usznak)
  • Danecay
    Én tegnap néztem meg. Hogy őszinte legyek amikor először hallottam a filmről, nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet, hisz alapból nem nagyon vonz ez az óriásmajmos dolog, viszont véleményemet keztem megváltoztatni amikor megnéztem az első trailert a filmből, amit később megtettem többször is mert felkeltette a kíváncsiságomat, és mint írtam is, végül a tegnapi nap folyamán meg is néztem, és azt kel mondanom érdemes volt, de még mennyire. Igaz film első órájában Kong még nem tűnik fel a színen, hanem inkább a szereplők életének bemutatásával telik, de ez sem unalmas, viszont utána alig-alig marad lélegzetvételnyi idő az akciójelenetek között. A film látvanyvilága lenyűgöző, kalandok, némi humor, akció, kiváló hangefektek. Mi kell még?
    Néha már attól féltem, hogy Kong örjöngésében még a mozivásznat is széttépi :D
  • Dr4gonlord
    2 felvonásos? Mert 180 perc az olyan sok lenne? Mondjuk nézőpont kérdése, én egy 6-7 órás fantasy vagy sci-fi filmnek örülnék, ami természetesen hihetetlen jó, az a 6 óra ne unatkozással teljen el. Amúgy, egy jó film esetében, nagyon gyorsan elmegy ám az a 180 perc, ja és igen:

The Lord Of The Rings: The Return of the King - Special Extended Edition

Játékidő: 241 perc

Ez eddig a legjobb, a végén úgy éreztem, kár, hogy vége van, mehetett volna még egy kicsit.

Felkeltette az érdeklődésemet ez a film, téli szünetben megnézem.
  • fflx
    egyebkent nem lehet, hogy csak szimplan egy kis ingyen reklam ez az ilyedezes, hogy jajj szegeny film milesz velunk ha megbukik.
  • fflx
    bissztosan mert inkabb mindenki letotti
  • Gabriel Dekanov
    Szasztok! Nem tom mért született ez a cikk... a 7vége még csak most jön. Rekordközeli bevételt úgyis produkál a film. Én majd csak vasárnap nézem meg... mit ne mondjak, nagyon kíváncsi vagyok
    Peter Jackson foreva'
    U.I.: a Hullajó megjelent DVD-n? Kőkemény film az is
  • schrank
    180 percet kibírtál egy moziba egyhuzamba vagy 2 felvonásos de komolyan kérdezem
  • W B
    Nekem a Bogarasrész tetszet!
    Az olyan cuki!
    De a dinók ugye evulucióztak egy kicsit?
  • Broafka
    marha jó film!
    sztem az év filmje!
    látványos, szórakoztató, néhol megható, egyszóval engem nagyon lebilincselt!
  • 5i
    Én vasárnap nézem meg, utána mondok róla véleményt.
  • winnie
    A helyzet hazánkban sem rózsásabb. A budapesti mozik nézettségi adatai szerint ugyanis az óriásmajom története a 6. helyen áll. Olyan filmek előzik meg, mint a Hideg csontok vagy a Ha igaz volna....

öö, vagyis a hideg csontok és a ha igaz volna hét nap alatt hozott annyi nézőt, mint a kingkong 1 nap alatt.
  • 5i
    Azért, mert eredetileg is azok voltak benne. Csak a '76-os változatban találták ki, hogy egy óriáskígyót tesznek bele ellenfélnek.
  • W B
    Manéztem meg!
    Nekem teccet.
    Bár a vége nem volt valami jó.
    De mért pont Dinokat raktakbele?

De nagyonjó volt a pöcebogaras rész