Wintersport Pro 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltimateGamR
lehet tévesztek én a negatív kritikát a Winter Sports címû 2006os játékra értem , a Torino az király game

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
MESSZE KERÜLJÉTEK EZT A JÁTÉKOT!!!!!
igénytelen , optimalizáaltlan , nulla grafika!!!

ellenben EZEKET AJÁNLOM:
-Ski Alpin Racing 2007
-RTL SkiJump 2007

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

És te ingyeneset nem naon találsz...

miért kell OFFolni???,, megadtam az oldalt a Torino-sba vagy ahova irtal... ott ez a game is fent van!!!!!!!!!

Megmondaná valaki hogy honnan lehet letölteni a játékot???
Nekem kéne valamelyik!!
Ez vagy pedig a torino winter olympics 20006!!!
Elõre is kössz!!!!!!!!!!!!!
lol ez nem a Torino 2006??? mert ami a www.gameland.89.hu-n van az Reloadedes és nem kell lehuzogatni semmit!!!!!!!!!!!!!!

na ha ilyen sz*r gagyi lehuzogatós akkor no comment...

LOL EZ UGYANAZ MINT A TORINO... ÉS VAN MÁR ILYEN TOPIC!! LOL

grebber
Igen úgy értem!

Next PC upgrade: 2022

Ebben a játékban tényleg csak 6 sportág van?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hogy érted h lehúzogatás? Az ide kábelt kéne a CD-bõl kihúzni? Mert sajnos nálam ez lehetetlen....

Cycling Manager Hungary Team

grebber
Méghogy a MW istenkirály lol.

Olyan mint a NFSU 1-2 halál unalmas az ember csak azt várja legyen már vége.

EvilDevil
na már megint egy szimulátormániás... aki az arcade-ból is szimulátort faragna... mint pl a NFS Most Wanted... ami istenkirály játék és a közelébe nem ér egy autós arcade játék sem..... ez tény.

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

grebber
Protection : StarForce 3.7.13.0
De müködik DT4 + lehuzogatás.

Istencsászár
ez 1 szar😊 van benne bob meg biatlon de mozgás katasztrófa irányítás leszûkül a 4db nyilra 1szerûen nevetségesen 1szerû

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
😊 egyremegy

Sõt hoppá bocsánat most nézem csak hogy Istencsászár is más gémröl beszél és én is
Amiröl én az Torino 2006,(49games)amiröl õ Wintersport Pro 2006(Cyanide)de mindkét játék a Torinoi Téli olimpiárol szól.
Tehát bocsika!!<#taps>

Mielött még félreértés esne 2006 január a várható megjelenés

mila69en
😄D azt hogyan kell vele korizni? minél gyorsabban nyomogatom a gombot annál gyorsabban megy?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
gondolom már kipróbáltad... bõvebben?

tigeroo
hátez valami szörnyû...😞
Kit--Kat
Képek alapján egészen jónak ígérkezik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ja-ja, azt mindig szerettem nézni, csiszolják elõtte a jeget
amúgy már van itthon is egy pálya
kipróbálnám ha lenne rá lehetõségem

Istencsászár
az max külön játékba lesz..

Snecie Smicie
és Curling? (körling)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

DEXTER92
😄
Van benne olyan mozgássérült, izé.. paraopilmpiai játék ? 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Istencsászár
biztos

biatlon van benne?

Istencsászár
Megérkezett a téli olimpiát feldolgozó játék amelynek színhelye Torino. A játékban 16 kül téli sportot probálhatunk ki mint pl: Bob, Síugrás, Szlalonozás stb..700 sportoló 29 ország mind megtalálható lesz benne pár képz itt