Train Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár. <#szomoru1>#szomoru1>
Igen, kipróbáltam. Az elsõ pár perc után uninstall volt. Katasztrófális grafika :(
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nekem is ugyanez a gondom volt az installálásnál, azt irta mindig hogy nincs elég hely...
Kiderult hogy akarmit irsz be utvonalnak, mindig a C-re pakol mindent az idiótája!
Kiderult hogy akarmit irsz be utvonalnak, mindig a C-re pakol mindent az idiótája!
Sikerült megoldani. Le kellett törölni a TRS 2006-ot. Ezek szerint, ez a TRS 2006-nak egy butított változata, nem pedig kiegészítõje.
Kiválasztom a telepítés nyelvét, végigfut az Installshield wizzard, aztán semmi. Mi lehet a hiba? <#confused>#confused>
Játszik valaki ezzel a játékkal?
Szóval az lenne a kérdésem, hogy azért nem indul el, mert nálam van a hiba, vagy azért mert kell hozzá a TRS2006?
Helló!
Nekem az alábbi alkalmazást hiányolja indításkor: debugsupport_7c.dll
Deviance verzió van meg és nincs fennt a Trainz 2006.
Nekem az alábbi alkalmazást hiányolja indításkor: debugsupport_7c.dll
Deviance verzió van meg és nincs fennt a Trainz 2006.
esélytelen... de ez mennyire elbaszott dolog így...
1.2 giga
mennyit installál fel?
mert nem oda rakja ahova Te akarod :)
c:/program files/Just trainz
ide pakolja magát
c:/program files/Just trainz
ide pakolja magát
28 Gb szabad a D:\-n

azonnal :)
bár szerintem az elején eléggé jól felvázoltam ;)
bár szerintem az elején eléggé jól felvázoltam ;)
talán ha lenne valami képed a hibáról
akkor nekem miért nem megy? :/:/
na jó :)
akkor ez egy kieg hozzá, megy önállóan is
akkor ez egy kieg hozzá, megy önállóan is
hogyhogy lesz? :) nem értem... már kint van
kell hozzá a trainz 2k6? vagy megy magában is?
kell hozzá a trainz 2k6? vagy megy magában is?
igen, de szerintem ez csak egy kieg lesz a Trainz 2006-hoz
TRAIN.DRIVER-DEViANCE
ilyened van neked is?
ilyened van neked is?
saját
CéZé ez saját sc vagy találtad? :F
jah, vicces <#taps>#taps>
szerintem valami el lehet qrva az installal, de amíg nem tudom másnak hogy megy, megy-e addig nem akarom elhamarkodni a törlést<#nemtudom>#nemtudom>
szerintem valami el lehet qrva az installal, de amíg nem tudom másnak hogy megy, megy-e addig nem akarom elhamarkodni a törlést<#nemtudom>#nemtudom>
vasutas szimulátor 28 GB-tal és vagonok nélkül nem elég neki a meglévõ <#fejvakaras>#fejvakaras> <#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gondolom ha egy kicsit jobban elterjed a játk és elérhetõbb lesz, lesznek páran akik fórumoznak majd, szal szerintem lesz helye a fórumok között, de azért köszi hogy agódsz :)
ez miez?:d
amugymeg van segitséget kérek topik oda bõven elfért volna...
amugymeg van segitséget kérek topik oda bõven elfért volna...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hali! Leszedtem a gamát, kérdésem lenne.
Installálni nemtudtam mert a "telepítõ szerint" a 28 Gb kevés a játéknak. <#zavart2>#zavart2>
Felmerült bennem, hogy ez valamelyik elõzõ szimulátornak egy kieg. cd-je? Bár sehol nem találtam erre utaló jelet, azért örülnék, ha valaki tudna segíteni.
thx
Installálni nemtudtam mert a "telepítõ szerint" a 28 Gb kevés a játéknak. <#zavart2>#zavart2>
Felmerült bennem, hogy ez valamelyik elõzõ szimulátornak egy kieg. cd-je? Bár sehol nem találtam erre utaló jelet, azért örülnék, ha valaki tudna segíteni.
thx