64
Pszi képességek és jelenségek
-
Én olyat hallottam, hogy az adat egyből a memória központodba kerül, ezért érzed, hogy már megtörtént... -
Nekem ha deja vuem van akkor nemcsak annyi hogy ugy érzem mintha már megtörtént volna hanem az elkötvezkező pár másodperc történését mintha érezném miket fogok látni de mire túljutnék a gondolatokon megtörténik :D
Amugy általában ha fáradtabb vagyok vagy elbambulok akkor mutatkozik inkább..sztem vmi olyasmi lehet hogy az agyunk hamarabb fogja fel a dolgokat mint ahogy a tudatunkig eljutna(
bár ez lehet hogy hülyén hangzik) ..ezért tűnik át nem élt emléknek :D
-
a doktorbácsi biztos tud segíteni....bátorság fiuk-lányok...!! -
kecie ne tudd jobban4444 -
nem, mert 12-es intelligencia, akaraterő, és asztrál, lzas... -.- -
már rengetegszer mondtam, hogy nem nyerünk a lottón és eddig egyszer sem tévedtem!!!!!!!!!44444 -
velem sokszor van ilyen!egy pillanatban ugy érzem,mintha ez a pillanat egszermár megtörtént volna! -
3 ilyen emberrel találkoztam eddig, aki keverte, egyik sem értette meg a különbséget. :-))) Ez már lehet, az én hibám... -
Liliomfa #16 én még nem talűlkoztam ilyennel. de szarvas hiba keverni. -
TeleKinizsi?
vagy mi?
Amúgy ne keverjétek a deja vue-t azzal, hogy valaki előre kimond egy későbbi időpontban megtörténő dolgot...
A deja vue az, amikor jelenben úgy érzed, hogy ez a dolog már egyszer megtörtént (régebben) --- Sokan keverik azzal, hogy az ember a jelenben megmondja, hogy mi fog történni a jövőben. Sok emberrel találkoztam, aki a deja vue-t keverte a jóslással. -
eretnekség, banplzhtx -.- -
Prank #13 én úgy érzem, hogy holnap szombat lesz... -
CUCLI #12 dezsávű? :) -
Én 4focimeccs eredményét mondtam meg elöre 

-
TK-zni CS-ben is szoktak :DDD igaz az TeamKill :DDDDDDDD az nagy pszi képesség :DD inkább láma-képesség :DSADSS 

amúgy Psi-Ops nem Ups :) de télleg nagyon jó game, de ilyen rengetegszer van velem is, hogy megálmodom, vagy nem tudom, de tudom hogy mi fog történni...mintha egyszer már láttam volna...erre azt szokták mondani hogy volt előző élete az embernek!!!
-
Cat #9 :D
gondold át az életed :) -
sztem tul sokat gépeztél mostanság:DDD
brake down!
-
12 es intelligencia kell a pszi képzettség alapfokú elsajátításához. -
:)támát?:D -
c115 #5 egy ember aki TK zik -
Jótopik. (Y) -
c115 #3 köszz remélem e moderátorok nem zárják be a támát
-
Először is, az telekinézis. Másodszor érdemes elolvasni a hozzászólást, miután postolod, és kijavítani a helyesírási hibákat, pláne ha azok az érthetőség rovására mennek.
A történet egyébként rendkívül érdekes:) -
c115 #1 Sziasztok.
már kezdem is:
Velem egyszer az történt hogy olyat álmodtam hogy van telekinetízisem.Mentem az utcán az álmomba (Nagyon sokszor végigjátszottam a PSi Ups nevü átékot)és jöttek felém ember fegyverekkel azután lőttek rám.majd én TK val telekinetik=telekitenízis-el eldobáltam őket akár csak a Psi Ups ba.mmmajd használtam a többi erőt PL:.agykontrol
holnap mentem suliba és nagyon fájt a fejem és láttam hogy ma mi fog történni.
Láttam hogy elmarad a matek óra mer tanát beteg.
Ti is irjatok olyan dolgokat ami különös volt veletek!!