Pszi
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én úgy érzem, hogy holnap szombat lesz...
dezsávû? 😊
http://thenamelessphoto.com/
TK-zni CS-ben is szoktak 😄DD igaz az TeamKill 😄DDDDDDD az nagy pszi képesség 😄D inkább láma-képesség 😄SADSS <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy Psi-Ops nem Ups 😊 de télleg nagyon jó game, de ilyen rengetegszer van velem is, hogy megálmodom, vagy nem tudom, de tudom hogy mi fog történni...mintha egyszer már láttam volna...erre azt szokták mondani hogy volt elõzõ élete az embernek!!! <#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
amúgy Psi-Ops nem Ups 😊 de télleg nagyon jó game, de ilyen rengetegszer van velem is, hogy megálmodom, vagy nem tudom, de tudom hogy mi fog történni...mintha egyszer már láttam volna...erre azt szokták mondani hogy volt elõzõ élete az embernek!!! <#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
😄
gondold át az életed 😊
gondold át az életed 😊
😊támát?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
köszz remélem e moderátorok nem zárják be a támát
c115
Elõször is, az telekinézis. Másodszor érdemes elolvasni a hozzászólást, miután postolod, és kijavítani a helyesírási hibákat, pláne ha azok az érthetõség rovására mennek.
A történet egyébként rendkívül érdekes😊
A történet egyébként rendkívül érdekes😊
Sziasztok.
már kezdem is:
Velem egyszer az történt hogy olyat álmodtam hogy van telekinetízisem.Mentem az utcán az álmomba (Nagyon sokszor végigjátszottam a PSi Ups nevü átékot)és jöttek felém ember fegyverekkel azután lõttek rám.majd én TK val telekinetik=telekitenízis-el eldobáltam õket akár csak a Psi Ups ba.mmmajd használtam a többi erõt PL:.agykontrol
holnap mentem suliba és nagyon fájt a fejem és láttam hogy ma mi fog történni.
Láttam hogy elmarad a matek óra mer tanát beteg.
Ti is irjatok olyan dolgokat ami különös volt veletek!!
már kezdem is:
Velem egyszer az történt hogy olyat álmodtam hogy van telekinetízisem.Mentem az utcán az álmomba (Nagyon sokszor végigjátszottam a PSi Ups nevü átékot)és jöttek felém ember fegyverekkel azután lõttek rám.majd én TK val telekinetik=telekitenízis-el eldobáltam õket akár csak a Psi Ups ba.mmmajd használtam a többi erõt PL:.agykontrol
holnap mentem suliba és nagyon fájt a fejem és láttam hogy ma mi fog történni.
Láttam hogy elmarad a matek óra mer tanát beteg.
Ti is irjatok olyan dolgokat ami különös volt veletek!!
c115
← ElőzőOldal 2 / 2