13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#1100 Noh,jóreggelt,üdv újra
sikerült megoldanom a bánatom,ugy 2 nap keresgélés után, a msessenger feljesztői blogjában volt egy bejegyzés egy bizonyos 80048883as bejelentkezési hibáról...
vhogy annyit láttam már h ezt most fejből írtam le
a lényeg az h bizonyos dll fileok regisztrációjával volt a gond..vagysi legtöbb usernél az volt ..persze h nálam nem
De eggyik hozzászólo az ottani fórumban leírta h neki a Windows Update se üzemelt
(0x80092026 as hibakód) és emelett Messenger is 80048883 (hogy ez menynire kézreáll..) szóval itttalálni erre a jelenségre gyógyírt.
Hmmm..
Eggyesek szerint sokat beszélek
No nembaj -
horitazi #1099 amúgy nekem 1 dolog nem megy..az a mikrofonozás,amúgy minden megy a 8.0-val..(teljes verzió van) -
#1098 Sziasztok! Úgy tűnik elhamarkodottan itéltem meg a Messenger 8-at, mert űgy gondolom, hogy az új nvidia diver lesz a ludas, amit tegnap feltettem. Köszi a reakciót. -
#1097 Az ehhez készült plus-ban milyen BB code-okat lehet használni? -
#1096 vadonatuj, persze, tele van bug-okkal
olyan fél év mulva be lesznek foltozva a főbb gondok -
#1095 Sziasztok! Az új WinFos Live Messenger 8 az most beta vagy sem? Mert ha nem beta, akkor szerintem nagyon eltoltak valamit. Ma próbáltam beszélni mikrofonon, de indításkor teljesen megfagy a rendszerem, de úgy, hogy csak pislogok. 100% proci használat stb. Teljes fagyás. Gondoltam megnézem az audio-video (restart után) beállitást a programon belül, de annál is totál fagyás. Tudja valaki mi lehet a gond? A 7.5 tökéletesen ment semmi gáz nem volt vele, de ez így gyakorlatilag számomra használhatatlan. Egyébként a másik oldalon egy 7.5-ös van telepítve. Előre is köszi az esetleges segítséget! -
faláb #1094 eddig ha írtak úgy hogy nem voltam bejelentkezve ha már bejelentkeztem el tudtam olvasni amit írtak...
de már nem írja ki azt amit akkor írtak amikor nem voltam msn-en
erre mi a megoldás? -
#1093 még ez is elég rossz bene h egyesek nevei magugtól lecsusznak:S
-
Gweb1984 #1092 Igen, sok esetben jól jön. Korábban írtam, hogy gyorsabb lesz a rendszer tőle, legalábbis nálam így van. -
#1091 néha jó az -.- -
#1090 Minek töredezettség mentesíteni? -
#1089 mitől függ az hogy tudok küldeni üzenetet olyannak aki nincs fent, és néha elmegy,és majd megkjapja, de van amikor visszaír h nem lett kézbesítve -
Kovsebi #1088 Mijazalájvmesszendzser? -
Gweb1984 #1087 Sziasztok. Megint én vagyok. Látom nem sokan használják a Wndows töredezettségmentesítőjét. :D Viszont egyre több embernél fordul elő ez a töredezettségmentesítési probléma a Windows Live Messenger feltelpítése után :( -
#1086 thx, én a másik színpőalettára klikkeltem, nem a plus-osra -
faláb #1085 nekem jó volt így,de ment egy kép neked,remélem segít -
#1084 na
/name beirtam nevem, kijelöltem, beállítottam neki színt, entert nyomtam
nevemet megváltoztatta, de a színét nem -
faláb #1083 és gyakorlatilag? -
#1082 hát, elvileg sikerült
vagyis mégse
-
faláb #1081 vagy valamit rosszul mondtam? -
#1080 aha -
faláb #1079 /name (neved)
kijelölöd a neved,és ahol vannaj a szmájlik,animációk azokkal egy sorban van egy színpaletta,és ott beállíthatod hogy félkövér,milyen színű,stb.. legyen a neved -
#1078 elárulod nekem mi a szokásos mód ? :D
mert én EDDIG ugy csináltam, hogy beszélgetőablakban /nick és Ctrl+k, megjelent a színpaletta és be tudtam állítani, de ez most nem műküdik :( -
faláb #1077 /name és utána a szokásos módon -
#1076 hogy lehet plus-al nick színt választani ?
mert Ctrl+k-ra csak egy kocka jön föl :| -
péntek józsef #1075 Kicsit vissza-olvasnál az 1039.-ik hozzászólásig megtalálnád de hogy ne fáradozz annyit kattins IDE! -
horitazi #1074 link a plushoz? -
péntek józsef #1073 Nem tudom mi lehet a probléma nekem tökéletessen szépen működik! -
#1072 Üdvnéktek :-)
nem olvastam végig mind az 1000akárhány hozzászólást de az utolsó oldalt végigbogarásztam..
Jópár hónapja még A-Patch készítőjétől kunyeráltam Messenger Live meghívót, környéken tán nekem volt először, van screenshotom is első BETA-k ról =)
És végig követtem is,stabil és gyors is volt még a megosztási mappák sme volt nagy gond,letiltottam messengerbe,és ezközkezelővel leszedtem illesztőprogramját azt nem kavart be semmit.. DE a 8.0.0689.00_Branches ver.és követői egy rakat.. és msot próbáltam a véglegessel is, ugyanaz:
-Elindul,bejelentkezési ablak megnyílik
-Az email cím mezőbe beíráskor elkezd fagyadozni az egész,egy billentyűleütés után 10mp mire az meg is jelenik..
-Ha sikerült beírni mailcímet,jelszót már gond nélkül meg lehet adni,aztán csatlakozás,ott szarakodik egy darabig,mayd hibaüzenet (IP-cím nem megfelelő,szolgáltatás nem elérhető,hasonlók, váltogatja)
Valakinél előfordult hasonló probléma?
Windows 2003 Server Service Pack 1 el (Win 2k3 hoz az a legfrissebb) és előző BETA-k tökéletesen mentek, valakinél hasonló tapasztalat? -
#1071 #1037 -
#1070 megjelent.:) -
#1069 van vmi hír az ujj 8.0-hoz levő pluszrol???????? -
#1068 mire jó, ha felveszed magad? -
Kis Ember #1067 csá letöltöttem a msn hez ezt a Background Changer 1.0 nevü szkrikptek felraktam egy képet és nem tudom leszedni sehogy sem segítsetek ha tudtok légyszi
-
Alice Sabbat #1066 Mostmár úgy néz ki működik ... hm felvettem magam én is .. beszélgetni nemtudok magammal de legalább ottvagyok ... -
#1065 Perverz nyelvi vágyak? :-))azt hiszem elvárható, hogy értelmes mondatokat írjon valaki egy publikus szövegbe. Ha más nem, olvasd vissza mielőtt rányomsz a gombra. Nem kötök beléd többet elnézést, sajnálom ha neked ez megerőltető. -
Alice Sabbat #1064 Így visszaolvasva elég siralmas ... nah de gyakorlatilag tökéletesen mindegy és lécc neköss bele vagy akkor menj el nyelvtantanárnak és éld ki perverz nyelvi vágyaidat ott ,köszöntem ... -
#1063 Amúgy az szar még ebbe a WLM-be, hogy régen tök frankó volt mikor felvettem magamat, először rejtve kapcsolódok, és mikor bejelentkezek, látom magam bejelentkezni most meg nem:( -
#1062 mert az a betahoz van. egyből szted ki tudták adni???lol -
#1061 Tanulj meg előbb írni és utána tegyél fel kérdést. (nekek? msn el? pluszal? discoveri? amikro? valaki open? a conversatino?)