13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Warpcore
    Noh,jóreggelt,üdv újra
    sikerült megoldanom a bánatom,ugy 2 nap keresgélés után, a msessenger feljesztői blogjában volt egy bejegyzés egy bizonyos 80048883as bejelentkezési hibáról...
    vhogy annyit láttam már h ezt most fejből írtam le
    a lényeg az h bizonyos dll fileok regisztrációjával volt a gond..vagysi legtöbb usernél az volt ..persze h nálam nem
    De eggyik hozzászólo az ottani fórumban leírta h neki a Windows Update se üzemelt
    (0x80092026 as hibakód) és emelett Messenger is 80048883 (hogy ez menynire kézreáll..) szóval itttalálni erre a jelenségre gyógyírt.
    Hmmm..
    Eggyesek szerint sokat beszélek
    No nembaj
  • horitazi
    amúgy nekem 1 dolog nem megy..az a mikrofonozás,amúgy minden megy a 8.0-val..(teljes verzió van)
  • vandyke
    Sziasztok! Úgy tűnik elhamarkodottan itéltem meg a Messenger 8-at, mert űgy gondolom, hogy az új nvidia diver lesz a ludas, amit tegnap feltettem. Köszi a reakciót.
  • vki
    Az ehhez készült plus-ban milyen BB code-okat lehet használni?
  • bertino
    vadonatuj, persze, tele van bug-okkal
    olyan fél év mulva be lesznek foltozva a főbb gondok
  • vandyke
    Sziasztok! Az új WinFos Live Messenger 8 az most beta vagy sem? Mert ha nem beta, akkor szerintem nagyon eltoltak valamit. Ma próbáltam beszélni mikrofonon, de indításkor teljesen megfagy a rendszerem, de úgy, hogy csak pislogok. 100% proci használat stb. Teljes fagyás. Gondoltam megnézem az audio-video (restart után) beállitást a programon belül, de annál is totál fagyás. Tudja valaki mi lehet a gond? A 7.5 tökéletesen ment semmi gáz nem volt vele, de ez így gyakorlatilag számomra használhatatlan. Egyébként a másik oldalon egy 7.5-ös van telepítve. Előre is köszi az esetleges segítséget!
  • faláb
    eddig ha írtak úgy hogy nem voltam bejelentkezve ha már bejelentkeztem el tudtam olvasni amit írtak...
    de már nem írja ki azt amit akkor írtak amikor nem voltam msn-en
    erre mi a megoldás?
  • akyyy
    még ez is elég rossz bene h egyesek nevei magugtól lecsusznak:S

• Gweb1984
    Igen, sok esetben jól jön. Korábban írtam, hogy gyorsabb lesz a rendszer tőle, legalábbis nálam így van.
  • bertino
    néha jó az -.-
  • desigo
    Minek töredezettség mentesíteni?
  • akyyy
    mitől függ az hogy tudok küldeni üzenetet olyannak aki nincs fent, és néha elmegy,és majd megkjapja, de van amikor visszaír h nem lett kézbesítve
  • Kovsebi
    Mijazalájvmesszendzser?
  • Gweb1984
    Sziasztok. Megint én vagyok. Látom nem sokan használják a Wndows töredezettségmentesítőjét. :D Viszont egyre több embernél fordul elő ez a töredezettségmentesítési probléma a Windows Live Messenger feltelpítése után :(
  • bertino
    thx, én a másik színpőalettára klikkeltem, nem a plus-osra
  • faláb
    nekem jó volt így,de ment egy kép neked,remélem segít
  • bertino
    na
    /name beirtam nevem, kijelöltem, beállítottam neki színt, entert nyomtam
    nevemet megváltoztatta, de a színét nem
  • faláb
    és gyakorlatilag?
  • bertino
    hát, elvileg sikerült
    vagyis mégse

• faláb
    vagy valamit rosszul mondtam?
  • bertino
    aha
  • faláb
    /name (neved)
    kijelölöd a neved,és ahol vannaj a szmájlik,animációk azokkal egy sorban van egy színpaletta,és ott beállíthatod hogy félkövér,milyen színű,stb.. legyen a neved
  • bertino
    elárulod nekem mi a szokásos mód ? :D
    mert én EDDIG ugy csináltam, hogy beszélgetőablakban /nick és Ctrl+k, megjelent a színpaletta és be tudtam állítani, de ez most nem műküdik :(
  • faláb
    /name és utána a szokásos módon
  • bertino
    hogy lehet plus-al nick színt választani ?
    mert Ctrl+k-ra csak egy kocka jön föl :|
  • péntek józsef
    Kicsit vissza-olvasnál az 1039.-ik hozzászólásig megtalálnád de hogy ne fáradozz annyit kattins IDE!
  • horitazi
    link a plushoz?
  • péntek józsef
    Nem tudom mi lehet a probléma nekem tökéletessen szépen működik!
  • Warpcore
    Üdvnéktek :-)
    nem olvastam végig mind az 1000akárhány hozzászólást de az utolsó oldalt végigbogarásztam..
    Jópár hónapja még A-Patch készítőjétől kunyeráltam Messenger Live meghívót, környéken tán nekem volt először, van screenshotom is első BETA-k ról =)
    És végig követtem is,stabil és gyors is volt még a megosztási mappák sme volt nagy gond,letiltottam messengerbe,és ezközkezelővel leszedtem illesztőprogramját azt nem kavart be semmit.. DE a 8.0.0689.00_Branches ver.és követői egy rakat.. és msot próbáltam a véglegessel is, ugyanaz:
    -Elindul,bejelentkezési ablak megnyílik
    -Az email cím mezőbe beíráskor elkezd fagyadozni az egész,egy billentyűleütés után 10mp mire az meg is jelenik..
    -Ha sikerült beírni mailcímet,jelszót már gond nélkül meg lehet adni,aztán csatlakozás,ott szarakodik egy darabig,mayd hibaüzenet (IP-cím nem megfelelő,szolgáltatás nem elérhető,hasonlók, váltogatja)
    Valakinél előfordult hasonló probléma?
    Windows 2003 Server Service Pack 1 el (Win 2k3 hoz az a legfrissebb) és előző BETA-k tökéletesen mentek, valakinél hasonló tapasztalat?
  • lee86
  • totya24
    megjelent.:)
  • CheAteR88 #1069
    van vmi hír az ujj 8.0-hoz levő pluszrol????????
  • shevy
    mire jó, ha felveszed magad?
  • Kis Ember
    csá letöltöttem a msn hez ezt a Background Changer 1.0 nevü szkrikptek felraktam egy képet és nem tudom leszedni sehogy sem segítsetek ha tudtok légyszi
  • Alice Sabbat
    Mostmár úgy néz ki működik ... hm felvettem magam én is .. beszélgetni nemtudok magammal de legalább ottvagyok ...
  • alert
    Perverz nyelvi vágyak? :-))azt hiszem elvárható, hogy értelmes mondatokat írjon valaki egy publikus szövegbe. Ha más nem, olvasd vissza mielőtt rányomsz a gombra. Nem kötök beléd többet elnézést, sajnálom ha neked ez megerőltető.
  • Alice Sabbat
    Így visszaolvasva elég siralmas ... nah de gyakorlatilag tökéletesen mindegy és lécc neköss bele vagy akkor menj el nyelvtantanárnak és éld ki perverz nyelvi vágyaidat ott ,köszöntem ...
  • akyyy
    Amúgy az szar még ebbe a WLM-be, hogy régen tök frankó volt mikor felvettem magamat, először rejtve kapcsolódok, és mikor bejelentkezek, látom magam bejelentkezni most meg nem:(
  • akyyy
    mert az a betahoz van. egyből szted ki tudták adni???lol
  • alert
    Tanulj meg előbb írni és utána tegyél fel kérdést. (nekek? msn el? pluszal? discoveri? amikro? valaki open? a conversatino?)