13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#1260 oppá bocsi pedig általában visszaolvasok :pp thx! -
#1259 csinálni kéen egy faq-t megy egy bannert, amugy a 4005ös hibára a megoldás:
C:\Documents and Settings\[név]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\[emailcimek]\
az email cimeket , ha több is van azokat is törlöd, és megpróbálsz ujra bejelentkezni:) jah, a legujabb legyen fent! -
Alice Sabbat #1258 megoldás kicsit viszább , írd be a topic keresőjébe a hibakódot .. -
#1257 tegnap óta 80004005-ös hibakóddal nem jelentkezik be nekem, nektek minden ok? -
Tovi #1256 Szerintem az ID3 tag nincs rendesen kitöltve, az alapján írja ki a dolgokat a plugin. -
Alice Sabbat #1255 nekem egyébknét az a halgatok nemhalgatok dolog úgymegy hogy néha azt íraja be amit nemh allgatok vagy azt amit igen vagy nem ír be semti amikor kellene vagy éppen csak azt hogy winamp ... vagy amikor media playerel halgatom és akkor winamp... nah ez egy elég fura megálímpításna knéz ki de asziszem értitek a lnéyeget szoval úgy álltalában össze vissza ^^ .. -
peete #1254 hy all!
Lenne egy olyan poroblémám h felraktam egy plugint a winamphoz h mikor zenét hallagotk akkor benyomja messengerbe automatice. Megy is meg minden, de csak a szám címét írja ki az előadót nem. Mi lehet a hiba? pls segísen valaki. köszike
-
#1253 nem igazán tok :( -
#1252 tul nagy a kép:( más megoldás nincs? -
Newfronter #1251 Ctrl+Alt+Del és a Task Manager megmondja hogy mitől lassul be. -
mate317 #1250 Hi! Nekem nagyon be szokott lassulni a gépem, lehet hogy az msn8-tól? -
Nyulka #1249 Nálad az egypont!:)) Igazad van:) Ki is ment a fejemből....:) -
#1248 van benen pár dolog ami igaz:
-egyszerre több messenger futtatása(különböző accountokkal)
-hamis webkamerakép mutatása(bár ezt nemtudom hogy mit ért, de van egy kétprogi amivel videókat lehet betenni kamerába) de szvsz akinek van tv tuner kártyája, aztis betehei képnek:)
-mások beszélgetésébe belekukkantás" ilyenis létezik, de csak helyi hálón (lanon) müxik.
-lekódolt szövegfájlok dekódolása
ez nemtom mennyire igaz, de ha igaz, akkor KELL:D -
#1247 Biztos, hogy hamis!
"mások beszélgetésébe belekukkantás" - Ehhez már a Messenger szerverét, vagy az "áldozat" gépét kéne feltörni -
#1246 Tényleg... :D -
Tovi #1245 Tévedsz. Azért, mert nap mint nap látod, azért Te le lehetsz nála törölve a kontaktlistáról, csak nem kapcsolta be azt az opciót a másik fél törléskor, hogy Te se láthasd az állapotát. Ilyenkor nálad látszik az állapota, de mégsem vagy engedélyezve nála. -
#1244 Ez tényleg jó, köszi, hogy megosztottad! :)
MÁS!
Ezt a hirdetést találtam az egyik oldalon 1000 pízért:
"Speciális programok:
-kiderítheted le vagy-e tiltva, avagy offline az embered
-egyszerre több messenger futtatása(különböző accountokkal)
-hamis webkamerakép mutatása
-lekódolt szövegfájlok dekódolása
-mások beszélgetésébe belekukkantás"
Létezik, hogy igaz??? -
#1243 Jaja, ez így igaz. Nálam szerintem csak egynél hibázott... -
#1242 Hasznos dolog ! nálam rendesen műxik ! mindenkit jelez, hogy fennvagyok a listájában ! -
Nyulka #1241 Hali!:)
Nem épp megbizható, mert olyanokra is azt írja hogy nem vagy a listáján, akit nap mint nap látsz a partner listádon.De olyan is van aki tényleg ezeréve sehol nincs.... -
Newfronter #1240 Hát de hasznos ez, jó ha ez nem lesz titokban. Már csak a blokkolást kellene megnézni, hogy ki blokkol vajon. Láttam 1-2 oldalt, de nem működnek valami jól. :S -
Tovi #1239 Azt hiszem sok sértődést, haragot fog okozni ez az opció -
#1238 Hoppá, derülnek ki sorban az események... -
Tovi #1237 Plus menü -->partnerlista karbantartó --> fennvagy rovat -
#1236 és hogy?
nem találtam ilyesmi funkciót ! -
#1235 tudom de egyesével, én jöttem rá, de igy sokkal de sokkal kényelmesebb -
#1234 hogyan? :D -
#1233 Azt eddig is meg lehetett nézni még plus sem kellett hozzá :) -
#1232 a plussal meg lehet nézni hogy ki törölt már le minket:) -
Newfronter #1231 Vissza lehet, nagyon jó benne a hibaelhárító, rákattintasz hogy javítás és beloginol. -
#1230 mi messenger 8 -al? kidobott engem is meg öcsém is és nem lehet visszajelentekzni :S -
#1229 így van
teljesen jól használható
hibát meg mindenben lehet találni... -
#1228 hibák???
Nemtom miért elégedetlenkedik mindenki ! Ingyen van mit vártok? Majd ha vki fizet érte lehet követelőzni mert reklamálni !
Nekem bár a BÉTA is jöbban bejött mint a FULL 7.5 ! -
péntek józsef #1227 Jó tudom csak meglepődtem először a 9-es verzión!Te meg olvass kicsit értelmesebben mert nem jól értelmezted amit írtam!
© CivicMan -
CivicMan #1226 péntek józsef!
TE nem tudod mi lehet a probléma nálam? le írtam elöbb nézd vissza lécci
-
péntek józsef #1225 Azért mondom milyen 9-ről van szó néztem ám hogy mivan!Amúgy én is azt használom! -
#1224 8-at, bocsi, elirtam, reggel volt -
CivicMan #1223 honnan lehet leszedni a 9-et? -
#1222 tölsdle az ujabb msn 9-at, ami nem beta. -
CivicMan #1221 Sziasztok!!
Az a problémám h felakartam rakni a teljes verzió de annál vmi hibát és visszaraktam a BÉTA-t és mikor jelentkeznék be akkor mindig ír egy frissítést és letölti és mikor rakja akkor valami hibát h: A(z) Start Page értéket nem sikerült beírni a(z) HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main kulcsba. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e elegendő hozzáférési kulcshoz, vagy forduljon a technikusokhoz. <- Ezt írja ki miközbe telepíti fel a frissítést és csak arra lehet menni h mégse újra tovább. de ha a továbbra kattintok akkor rakja tovább és kiír megint egy hibát h a csomag feltelpítésében váratlan hiba került.
Mit tudnék csinálni??? Mert ha nem rakom fel a frissítést akkor nem bírok bejelentkezni!