13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Tovi #1378 Pontosan így van, de ezt hiába magyarázod neki.....
Az eltünt kontaklistákra a válasz a fejlesztőknek:
The problem has been identified and we've begun fixing it. Basically we just had some servers go down - but as far as we know, no information (your contacts!) is lost. People are working on getting the harware back up and running. Some people may see the everything back to normal already - some people will encounter the problem for a little while longer (i'm hoping hours) but i'll post back first thing in the morning when I'm told that this particular problem seems to be solved.
-
#1377 Ez az egesz halozati problema volt, ki volt irva tobb MSN blogba is :) szoval nemkell felnie senkinek... par nap, es mukodni fog rendesen elvileg (remelem, mert nalamis voltak gondok :]). -
#1376 Grat... veled aztan jol kivannak segitve... a haverom lany kistesoja elobb megoldja mint te. -
Kabuki #1375 pedig ha a nagy többségnek működik akkor nem a progival van a probléma, hanem az kedves felhasználó gépével ez ilyen egyszerű, amugy ha annyira okos vagy, akkor válaszolj a két fórumtársnak is ;) -
#1374 Suhanc? Csak nehogy az legyen, hogy a vegen tobbet tudok mint te, kozbe meg neked van pofad lamazni mindenkit. Vagy segits neki, vagy kussolj, mert lefogadom otleted sincs egyik problemara sem, hogy hogy lehetne megoldani, de a lamazas azert megy... ilyen idiota szazalekos indokot, hogy hany embernek mukodik, csak neki nem, meg az eletbe nem hallottam. -
Kabuki #1373 hozzád meg ki szólt suhanc? qsolj -
#1372 Ha valaki a mondat vegi 3 "." helyett 3 vesszot ir az is no comment, a masik resze a dolognak, hogy ne haragudj, de egy hatalmas f*szláma vagy :) Legalabb tudod az igazsagot :] -
Kabuki #1371 Erősítsd meg az accountodat itt:
http://ideas.live.com/
amugy xp sp2-d van? -
cocobanana #1370 Mester akkor azt mond már ,hogy a live messenger mért nem jelentkezik be és az msn 7.5 pedig be. Mester taníts,olyan okos és inteligens szeretnék lenni mint te.Ja és itt van egy szó evvel bővithetted a szókincsedet: encccccccccccééééééééééééééé! -
Szuperkaraj #1369 ha te olyan faszagyerek vagy akkor mond már meg hogy micsináljak ha minden partnerem offline? szánd meg szerencsétlen lámát, kösz... -
Kabuki #1368 érdekes nálam nem volt ilyen hiba, de ha valakinek vírus és kémprogramtenyészet van a gépén az ne csodálkozzon hogy minden szar. Na meg a láma faktor ;) -
norti #1367 okostojás, ha észrevetted volna elég sok embernek volt ugyanaz a gondja - tehát vagy jó hosszú ideig tartott a bejelentkezés vagy bejelentkezés után kiírta az MSN(!), hogy hálózati probléma (ezt a saját sárga sávjában). mindez nem arra utal, hogy balfasz a user, hanem hogy gondok voltak az msn szervereivel. valószínű, akinek lassabb, rosszabb minőségű internete van, esetleg be sem tudott jelentkezni. de tényleg muszáj itt neked lámázni... -
Kabuki #1366 A hivatalos bétateszt decemberben indult... fé év nem kis idő, a bugok nagy részét sikerült kiszedni.. természetesen egy teljesen új verziónál még igy is vannak hibák, de ha valaki már be se tud jelentkezni arra no comment,,, -
Szuperkaraj #1365 hujujj, látom itt is akadnak problémás egyedek :D -
#1364 Az meg sem fordult a fejedben, hogy a MS estleg korábban kiadta, mint kellett volna és előfordulhat, hogy egyeseknél gond lehet vele? Akkor tényleg nem MS-nál keresendő a hiba.
Számodra csak az egyértelmű, hogy nálad megy, akinél nem, "az egyszerűen láma, vagy szar a gépe... " -
Szuperkaraj #1363 Hhi! Új vagyok még a WLM-mel kapcsolatban szal lenne egy kérdésem. Feltettem, bejelentkezik, működik DE senki nem érhető el, ez mitől van? Tudom hogy újítani kell hozzá a Plus-t, meg stb, mer nagyjából képben vok a dolgokkal kapcsolatban, csak azt nemtom ez mitől van. Ötlet? -
cocobanana #1362 Látszik, hogy vmi szartaknyos kölyök vagy, aki egésznap a gép elött ül és cszik vagy akármi mást csinál és folyton mindenkit lámázgat mert mást nem tud.Amúgy visszatérve akkor is bugos a WLM.Szal akinek gondja van vele az használja az MSN 7.5 -
Kabuki #1361 lehet hogy újreg vagyok de a láma az akkor is láma, ha az emberel 90%-nál jól megy WLM akkor talán nem a MS-ban van a hiba... de látom ez csak nekem egyértelmű -
#1360 alt+f7
ez akereső
beálitod h a c meghajtónkeressen ( vagy amelyiken az xp van értelemszerüen)
és keresére beirod ezt:
*freemail.hu*
igy az összes olyan fájt és könyvtáratmegkeresi, amibe ez a kifejezés megtalálható.
lelni fog a dokumentümokba néhány könyvtárat, ami msnel kapcsolatos, azokat kell törölni. ha firefoxot használsz, lehet fog lelni afféle coocikat, azokat nem musz bántani. mert annak a messengerhez semmi köze:) -
Zealot #1359 Nem igazán értem, hogy total commanderrel hogy lehet email címre rákeresni:S
Kifejtenéd bővebben? :) -
#1358 total commanderrel keress rá a cimedre..pl
@freemail.hu
amit lel könyvtárakat, töröld le mind. lesz egy mappa ahol soxor kiirja hogy nincs meg a fájl, de azért törölgesd le azokat amiket le tudsz... elég sok lesz. viszont igy már nem fog lefagyni a gép, mert tegnap nekem is ezt csinálta!!4 de most már igy jó:) bár, a legutobbi nemis fontos, de nekem akkor össze vissza tette a csoportjaimat. -
#1357 Ne használd. Sokaknak annyi problémája van ezzel a 8-assal mint a franc, de ez érthető is valamilyen szinten hiszen most jelent meg. Mi a túrónak akarjátok megerőszakolni? Ezer másik sokkal stabilabb program is van MSN hálózatra is, mint a Messenger és többet is tudnak! Használjatok mást vagy a régebbi MSN-t, amíg nem jelenik meg egy-két újabb, bugmentesített verzió ebből a 8-asból, ha már annyira ragaszkodtok hozzá. Erre nem lehet mást mondani. -
Zealot #1356 Nem tudom másnak nincs-e problémája a Live Messengerrel, de nekem lefagy tőle a gép. Amíg el nem indítom simán megy, miután elindítom 2 perc múlva annyi a gépnek. Aztán félpercenként megmozdul a kurzor olyan fél másodpercre. Ennyi. Aztán reset... De ha nem indítom el, órákig megy a gép probléma nélkül.
5let? -
#1355 ez tuti nem a plus irja ki hanem vmi hülyeség amit leszedtél, és csodálkozol hogy nem tökéletes... -
#1354 nemtom nekem csak ennyi van de minden megy faszán kivéve :)
a plusban vannak ezek a "Winks,Sund,Audibles,Display Pictures" na ezeknél irja ki ezt:
amugy szarok rá nemhasználom
csak ne mondjam hogy tökéletes a 8.0:D
[np TÖKÉLETES] -
#1353 Grat. latszik rajtad mekkora technikai zseni vagy. -
#1352 Kabuki újreg megmondja a tutit. -
#1351 Már nekem is müxik rendesen, ami volt gondom nincs már és betudok jelentkezni, és semmi baj nincs a live msn-ennel úgyhogy hagyom:)) -
#1350 nálam az a gáz, hogy az msn live nem akar bejelntkezni... kiírja hogy A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető, próbálja meg később... De ugyanerre a .net passport-ra beenged a windows messengerrel... És ykkor mondom kipróbálom hogy egy régi e-mail címemre beenged-e a live messenger... Oda pedig szintén beengedett. Nem értem hogy mi a baja, eddig működött... valakinek volt hasonló gondja? -
norti #1349 kár, hogy nem elég erős, hogy kvalifálja magát a bash.hu-ra LOL -
faláb #1348 miért lenne láma? -
#1347 ezt idézem:) -
végre vki:) -
Kabuki #1345 akinek nem megy live Messenger az egyszerűen láma, vagy szar a gépe... -
CSONTI123 #1344 Neked most más fajta gondom van.. az van, hogy ugye van ez a megosztási mappa... nah a haverommal kb 1 gigányi zene van megosztva meg sok szir-szar mellette... :) Nah de az lenne a gondom, hogy mindig azt mondja az msn, hogy különböző fájlok vannak a mappába és ezeket automatikusan berakja a törölt fájlok közé.. ezt nem lehet valahogy kiiktatni mert elég zavaró mikor nem látom a cuccokat a listában :)
kakaostekercs #1343 Stuff 3-ra valami tipp hogy mikor jelenik meg? -
lord nihilus #1342 nem tudja vki h a messenger hol tárolja(meik fájljában) a lementett jelszót? előre is köcci:) -
#1341 minden müxik nekem:D
lehet én vagyok egyedül?:) -
cocobanana #1340 Azt csináld mint bárki más akinek nem jeléentkezik be a nevével. Szedd le a Live Messengert és tedd fel az MSN 7.5 és akkor minden jó lesz. Nálam is csak a 7.5el jelentkezik be -
#1339 csak forognak ott sokáig, de semmi üzenet, hogy nemjó, vagy valami.