13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2658 estét
Most volt egy windows reinstall :) és a tálca nem ugrik fel ha a messenger teljes képen fut még akkor sem ha leviszem az egeres és nincs bekapcsolvan a mindig legfölül lehetöség
ötlet? mit csináljak -
audi001 #2657 aha az is megvolt de semmi. A beállításoknál is néztem ott is kiválasztom és start, de semmi.:S
Nem tom mi lehet. -
#2656 Azon mennie kellene.. CTRL+SHIFT+K megnyomva voltmár? MErt nekem minden winamp inditás után meg kell nyomni hogy villogjon!
Más: így fog majd kinézni, csak nemnagyon tudom most még kifurni, mert a másik odlalán a billnek (belül) ott a gombot tartó szerkezet, amin aggyal lehet csak áthatolni :) Pedig itt nézne ki urasan..
-
audi001 #2655 Fujitsu Siemens W9020S -
#2654 Milyen bill? -
audi001 #2653 Nekem vmiért nem működik...
Ötlet? -
GM Jojo #2652 Hi!
vkinek nincs meg véletlen az "üzenetérkezett" hang mp3-ba? vagy vki esetleg át tudná konvertálni a waw fájlt mp3-ba?
megköszönném ha elküldené a [email protected] címre
thx -
#2651 Sőt videót... -
LeePí17 #2650 maj képet! :) -
Anonymus91 #2649 Helló, problémám van a progival mikor el akarom indítani várni kell minimum 10percet hogy el induljon sőt van mikor el sem indul újra raktam de még így sem jó mi lehet a gond?mit csináljak? -
#2648 :DD
Én most úgy csinálom, hogy két soros lesz, más más színnel :D Még jó hogy fater müszerész, beszerzett fain ledeket :DD
o o o
o o o
És ezeket furom majd be a multimédiás bill tetejébe, pont egy fain mintába :) -
LeePí17 #2647 kicseréltem mindet nagyfényerejűre..büntet... -
#2646 Szétszedtem énis az itthoni billemet... Úgy érzem meg kell csinálnom nekem is :) G15-öt nem furnám szét, de ezt simán :D És ezen még a plugin is müxik -
#2645 Nekem teljesen jól müx és nem vált át nagy betűre
-
LeePí17 #2644 nekem nem...
holnap felrakom a webcamot azt mutatom neked... -
#2643 Jó elgondolás... De ezzel a problémád nem szünik, miszerint a caps lockot is bekapcsolja :)
Amugy G15 meg sem villan, pedig a plugin telepítve és aktiválva -.- -
#2642 loáááááál
topikot nekie... -
#2641 pfffffff -
LeePí17 #2640 aham -
LeePí17 #2639
szal így csináltam meg..
működik..franyó..
holnap veszek magas fényerejű pirosat..és kicserélem mindet :D -
LeePí17 #2638 minjá mutatom..faszom se írja le..képet csinálok.. -
#2637 Te állat kifurtad a bill-t? :O:O -
#2636 és hogy sikerült így megcsinálni? nekem sajna csak 3 led van, de vhogy nem lehet, hogy az egér is világítson?:D -
LeePí17 #2635 (az F7es gomb felett van még 1 LED csak a zene közben nem kaptam el h világít..
-
#2634 billbe még 3 ledet? ezt magyarul plz:D -
LeePí17 #2633 Bill Led Villogás Winampra
felraktad..majd CTRL+SHIFT+K és megy is.. -
#2632 Mi a neve annak a winampos vilogtatásnak? -
#2631 ofmg :DDDDD -
LeePí17 #2630 rossz verziót használsz....
én most raktam a billbe még 3 LEDet..és nem csinálja :)
ímélben elküldöm ha kell..
-
#2629 Mert a winampom zene közbe ritmusra vilgtatja a caps lock ot és a num lockot és a soroll lock ot :D -
#2628 van olyan szkript msnhez, amivel villog a bill led kijelzője ha írnak neked, és gondolom írtak neki:) -
#2627 miÉrT íRsz iLyeN iDiótÁn? -
#2626 "gen msn"
erre kell ráűkeresni googleban.
Valaki meg tudná mondani, hol van a Discoveryben az a funkció amivel más ember nevében írhatok?
asszem ugy kell hogy
!imitate üzenet
-
#2625 SziasztoK lehEt hogY már volT rOlA szo de nekEm nem mükxik A ForuM keResés a sG:( vALki Be Tusdná lINKeléNI vaLamilyen plugint a winamphoz ? amiveL meg tuDom jEleniteni a szÁm cimÉt ? -
felemesenes #2624 más nevében: betűtípussal együtt! -
felemesenes #2623 Valaki meg tudná mondani, hol van a Discoveryben az a funkció amivel más ember nevében írhatok?
Amúgy a törlést jól mutatja a program, de a opened/closed "..your conversation window" nem megbízható.
Szerintetek mi hasznos belőle, mi a tuti? -
#2622 nm -
#2621 thx -
#2620 Itt:
-
#2619 Azt hol tudom kikapcsolni,hogy a partnereim külön ablakban nyíljanak meg és ne egyben?