13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Japep

Hát én kutakodtam a neten, és találtam egy magasabb kódot: 19.6.1907
    Ezzel most megy, semmi baja.
  • totti10
    nekem is ugyanez a gond..és most meddig fogja ezt csinálni?? nemlehet belépni soha?:s vhogy nem lehetne azt kivenni hogy ne irja ki?
  • Fülüke
    Nekem is ugyanez a problémám, hogy frissíteni akarja az msn-t, és ha nem teszem akkor nem léphetek be. Kell a fenének az az undorító msn.... Segítség!
  • Japep

Nekem is ez a gondom... tegnap ez volt, utána még bejött, miután megpiszkáltam a Resource Hackerrel (igaz új kódot nem találtam itt), csak megnyitottam, Compile és elmentettem. Ma megint ez volt, megint megismételtem ezt, de már nem elég, nem enged be... :S
    Valaki tud segíteni? Köszi előre is.
  • Smicy2
    ok, most már jó.
  • Smicy2
    megint frissíteni akar ez a rohadt msn... nektek is?
    8.5-tel tolom..
  • Jim Morrison
    melyik verzio?
  • sLINKy
    Az miért van, hogy Windows Live Messengerben a partnereim nem látják az állapotomat? Már mindent kipróbáltam amit a neten olvastam, hogy töröljem le a Live Contacts mappát megvolt. Ha uninstalálom és újratelepítem mindig benntmarad a felhaszná név, jelszó. Ha felteszem a 2011es verziót abban sem jó. Próbálom minden fileját kigyalunlni, de sztem nemjött össze. Ill. néha nem mennek át az üzeneteim és nem látják, hogy elérhatő vagyok, hanem offline-nak látnak. Valakinek bármi ötlete a format C, reinstallon kívül?
  • Stefling
    Az msn is tudja xD
  • Rage47
    digsby már megjelenése óta kb.
  • akyyy
    az eddig is tudta nem csak mától, :|
  • andersh
    digsby is már tudja
  • Lyukasbogrács
    pidgin már tudja, van hozzá fb plugin, meg készült már hozzá rengeteg frontend, meg desktop alkalmazás pl. Adobe AIR-rel.
  • Rage47
    kíváncsi leszek mikor jön kliens formájában a facebook chat is. tényleg többen használják már sajna, mint az msnt-t
  • SimaSuna #12319
    digsby, pidgin, trilliant használj akkor. az MSN nem menő :/
  • joshua
    Nekem is ez lenne a gondom. Segítsetek kérlek:D
  • lolSL
    mert msnt fel kell telepíteni meg bonyolult stb
  • SimaSuna #12316
    miből gondolod? :)
  • Jim Morrison
    az most karbantartas alatt van.
  • andersh
    legtöbben facebook chatet használnak pffffff
  • Razero
    Helló!

Felraktam a legújabb MSN-t, de nem tetszik és vissza karom rakni a 2009-es verziót...
    Letöröltem a 2011 est, de nem engedi felraknia 2009 est, mert mindig azt írja, h már egy újabb verzió van a gépen...
    Pedig letöröltem, a rejtett file-oknál is kitöröltem nagyjából azokat a mappákat aminek "msn" vagy "windows live" volt a nevében...de így sem jó...
    Tud valaki valami megoldást rá???
  • bojti
    Baszhatom , ha legtöbben msn-t használnak.
  • andersh
    skype jobb videóhívás terén úgyis
  • bojti
    Tegnap felvettem valakit msn-re , viszont nem tudok írni neki , ha rákattintok a nevére , akkor a böngésző nyílik meg az inbox- val . Nem a legújabb msn-t használom , de már a tököm tele van , random tiltódnak le partnerek , van hogy az összes . Az új msn maga a káosz . Végleg Trillian -ra váltanék , de ott nem találtam olyan opciót , hogy videóhívás . Valaki ebben tudna esetleg segíteni ?
  • [HUN]FaTaL
    thx
  • MR ME
    akinek 2009es msn-je van és zavarja a link probléma, de nem akarja felrakni az új szarfosszart annak itten van a megoldás, nekem működik :)
  • andersh
    emesene színez
    de az is van h szarul, csak az új kódot támogatja, a régit nem
  • [HUN]FaTaL
    Tegyél amsn-t, ahhoz van plugin a színes nevekhez. Hogy szinez e arra nem emlékszem, de a kódokat eltűnteti.
  • akyyy
    én vagyok itt a messenger, a nick nevedet csak 2021-be tudod megváltoztatni!
  • Julius Caesar
    Hali, letöltöttem pidgint mert már untam az MSN-t (nem küld linket, idegesítő funkciók), de a színes neveket nem jelzi ki. Ez nem gond, de a kódsorok néhány nevet teljesen olvashatatlanná tesznek, szóval nem tud valaki olyan patchet hozzá ami:
    1, kiveszi ezeket a kódokat
    2, esetleg kezeli őket és színes lesz.

Előre is köszi
  • Gyocsika
    Sziaasztok!

Sajnos a FAQ nem működik, ezért felteszem a kérdésem.

Nos újraraktam a gépemet, ezért új messengert kellett felraknom...

A kérdésem továbbá, hogy hogyan tudom elérni, azt, hogy a csoportokba rendezett msn partnereimnél CSAK az online emberek legyenek láthatóak?

Köszönöm!
  • barcames
    messenger 2011-ben a becenevemet hogyan tudom megváltoztatni?
  • Razero
    Közben megtaláltam a helyes elérési utat...így már működik
    Köszönöm a segítséget :D
  • [HUN]FaTaL
    Másik application data, kettő van. Van egy a Local Settingsben is :)
  • Razero
    A korábban leírt helyen én csak két filet találtam:
    sqmnoopt00.sqm
    sqmnoopt01.sqm
    és elvileg .dat filenak kellene ott lenni...
  • [HUN]FaTaL
    Application Data-ban ahol a smilek vannak (korábban le lett írva), elmásolod őket és átnevezed a megfelelő formátumra (gif, jpg) és kész. :)
  • Razero
    Helló!
    Azt meg lehet csinálni, h egy emotikont elmentsek valahogy valamilyen kép formátumban?
    Mert ha arra megyek, h összes hangulatjel megtekintése, akkor onnan nem tudom, se vágólapra másolni, se lementeni.
    Van esetleg rá valami mód?
  • InfectedMann
    Fasza. Akkor vár rám egy reinstall.
  • KaBuTo666
    Kérdésedben benne van a válasz.
  • InfectedMann
    Hello!

Másnak is 1gb felett eszi a memóriát a 2011-es csoda vagy ez valami sajátos hiba nálam?