13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Hát én kutakodtam a neten, és találtam egy magasabb kódot: 19.6.1907
Ezzel most megy, semmi baja. -
#12332 nekem is ugyanez a gond..és most meddig fogja ezt csinálni?? nemlehet belépni soha?:s vhogy nem lehetne azt kivenni hogy ne irja ki? -
#12331 Nekem is ugyanez a problémám, hogy frissíteni akarja az msn-t, és ha nem teszem akkor nem léphetek be. Kell a fenének az az undorító msn.... Segítség! -
Nekem is ez a gondom... tegnap ez volt, utána még bejött, miután megpiszkáltam a Resource Hackerrel (igaz új kódot nem találtam itt), csak megnyitottam, Compile és elmentettem. Ma megint ez volt, megint megismételtem ezt, de már nem elég, nem enged be... :S
Valaki tud segíteni? Köszi előre is. -
#12329 ok, most már jó. -
#12328 megint frissíteni akar ez a rohadt msn... nektek is?
8.5-tel tolom.. -
#12327 melyik verzio? -
#12326 Az miért van, hogy Windows Live Messengerben a partnereim nem látják az állapotomat? Már mindent kipróbáltam amit a neten olvastam, hogy töröljem le a Live Contacts mappát megvolt. Ha uninstalálom és újratelepítem mindig benntmarad a felhaszná név, jelszó. Ha felteszem a 2011es verziót abban sem jó. Próbálom minden fileját kigyalunlni, de sztem nemjött össze. Ill. néha nem mennek át az üzeneteim és nem látják, hogy elérhatő vagyok, hanem offline-nak látnak. Valakinek bármi ötlete a format C, reinstallon kívül? -
#12325 Az msn is tudja xD -
#12324 digsby már megjelenése óta kb. -
#12323 az eddig is tudta nem csak mától, :| -
andersh #12322 digsby is már tudja -
#12321 pidgin már tudja, van hozzá fb plugin, meg készült már hozzá rengeteg frontend, meg desktop alkalmazás pl. Adobe AIR-rel. -
#12320 kíváncsi leszek mikor jön kliens formájában a facebook chat is. tényleg többen használják már sajna, mint az msnt-t -
#12319 digsby, pidgin, trilliant használj akkor. az MSN nem menő :/ -
#12318 Nekem is ez lenne a gondom. Segítsetek kérlek:D -
#12317 mert msnt fel kell telepíteni meg bonyolult stb -
#12316 miből gondolod? :)
-
#12315 az most karbantartas alatt van. -
andersh #12314 legtöbben facebook chatet használnak pffffff -
Razero #12313 Helló!
Felraktam a legújabb MSN-t, de nem tetszik és vissza karom rakni a 2009-es verziót...
Letöröltem a 2011 est, de nem engedi felraknia 2009 est, mert mindig azt írja, h már egy újabb verzió van a gépen...
Pedig letöröltem, a rejtett file-oknál is kitöröltem nagyjából azokat a mappákat aminek "msn" vagy "windows live" volt a nevében...de így sem jó...
Tud valaki valami megoldást rá??? -
#12312 Baszhatom , ha legtöbben msn-t használnak. -
andersh #12311 skype jobb videóhívás terén úgyis -
#12310 Tegnap felvettem valakit msn-re , viszont nem tudok írni neki , ha rákattintok a nevére , akkor a böngésző nyílik meg az inbox- val . Nem a legújabb msn-t használom , de már a tököm tele van , random tiltódnak le partnerek , van hogy az összes . Az új msn maga a káosz . Végleg Trillian -ra váltanék , de ott nem találtam olyan opciót , hogy videóhívás . Valaki ebben tudna esetleg segíteni ? -
#12309 thx -
#12308 akinek 2009es msn-je van és zavarja a link probléma, de nem akarja felrakni az új szarfosszart annak itten van a megoldás, nekem működik :) -
andersh #12307 emesene színez
de az is van h szarul, csak az új kódot támogatja, a régit nem -
#12306 Tegyél amsn-t, ahhoz van plugin a színes nevekhez. Hogy szinez e arra nem emlékszem, de a kódokat eltűnteti. -
#12305 én vagyok itt a messenger, a nick nevedet csak 2021-be tudod megváltoztatni! -
#12304 Hali, letöltöttem pidgint mert már untam az MSN-t (nem küld linket, idegesítő funkciók), de a színes neveket nem jelzi ki. Ez nem gond, de a kódsorok néhány nevet teljesen olvashatatlanná tesznek, szóval nem tud valaki olyan patchet hozzá ami:
1, kiveszi ezeket a kódokat
2, esetleg kezeli őket és színes lesz.
Előre is köszi -
#12303 Sziaasztok!
Sajnos a FAQ nem működik, ezért felteszem a kérdésem.
Nos újraraktam a gépemet, ezért új messengert kellett felraknom...
A kérdésem továbbá, hogy hogyan tudom elérni, azt, hogy a csoportokba rendezett msn partnereimnél CSAK az online emberek legyenek láthatóak?
Köszönöm! -
barcames #12302 messenger 2011-ben a becenevemet hogyan tudom megváltoztatni? -
Razero #12301 Közben megtaláltam a helyes elérési utat...így már működik
Köszönöm a segítséget :D -
#12300 Másik application data, kettő van. Van egy a Local Settingsben is :) -
Razero #12299 A korábban leírt helyen én csak két filet találtam:
sqmnoopt00.sqm
sqmnoopt01.sqm
és elvileg .dat filenak kellene ott lenni... -
#12298 Application Data-ban ahol a smilek vannak (korábban le lett írva), elmásolod őket és átnevezed a megfelelő formátumra (gif, jpg) és kész. :) -
Razero #12297 Helló!
Azt meg lehet csinálni, h egy emotikont elmentsek valahogy valamilyen kép formátumban?
Mert ha arra megyek, h összes hangulatjel megtekintése, akkor onnan nem tudom, se vágólapra másolni, se lementeni.
Van esetleg rá valami mód? -
#12296 Fasza. Akkor vár rám egy reinstall. -
KaBuTo666 #12295 Kérdésedben benne van a válasz. -
#12294 Hello!
Másnak is 1gb felett eszi a memóriát a 2011-es csoda vagy ez valami sajátos hiba nálam?