Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
toppot veri a 8.nemtommenyi😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de az én kérdésemre vki pls 😄
\\__/) (O.o) ( } { )
nagyon jó, istenkirály, marhára tetszik de az a baj hogy francia 😛
nem lehet valahogy angolra varázsolni?
www.msgshit.com-ról szedtem
sikerült megoldanom a bánatom,ugy 2 nap keresgélés után, a msessenger feljesztõi blogjában volt egy bejegyzés egy bizonyos 80048883as bejelentkezési hibáról...
vhogy annyit láttam már h ezt most fejbõl írtam le <#idiota>#idiota>
a lényeg az h bizonyos dll fileok regisztrációjával volt a gond..vagysi legtöbb usernél az volt ..persze h nálam nem <#bee1>#bee1>
De eggyik hozzászólo az ottani fórumban leírta h neki a Windows Update se üzemelt
(0x80092026 as hibakód) és emelett Messenger is 80048883 (hogy ez menynire kézreáll..) szóval itttalálni erre a jelenségre gyógyírt.
Hmmm..
Eggyesek szerint sokat beszélek
No nembaj <#ravasz1>#ravasz1>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
olyan fél év mulva be lesznek foltozva a fõbb gondok
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
de már nem írja ki azt amit akkor írtak amikor nem voltam msn-en
erre mi a megoldás?
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
/name beirtam nevem, kijelöltem, beállítottam neki színt, entert nyomtam
nevemet megváltoztatta, de a színét nem
vagyis mégse
kijelölöd a neved,és ahol vannaj a szmájlik,animációk azokkal egy sorban van egy színpaletta,és ott beállíthatod hogy félkövér,milyen színû,stb.. legyen a neved
mert én EDDIG ugy csináltam, hogy beszélgetõablakban /nick és Ctrl+k, megjelent a színpaletta és be tudtam állítani, de ez most nem mûküdik 😞
mert Ctrl+k-ra csak egy kocka jön föl :|
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
nem olvastam végig mind az 1000akárhány hozzászólást de az utolsó oldalt végigbogarásztam..
Jópár hónapja még A-Patch készítõjétõl kunyeráltam Messenger Live meghívót, környéken tán nekem volt elõször, van screenshotom is elsõ BETA-k ról =)
És végig követtem is,stabil és gyors is volt még a megosztási mappák sme volt nagy gond,letiltottam messengerbe,és ezközkezelõvel leszedtem illesztõprogramját azt nem kavart be semmit.. DE a 8.0.0689.00_Branches ver.és követõi egy rakat.. és msot próbáltam a véglegessel is, ugyanaz:
-Elindul,bejelentkezési ablak megnyílik
-Az email cím mezõbe beíráskor elkezd fagyadozni az egész,egy billentyûleütés után 10mp mire az meg is jelenik..
-Ha sikerült beírni mailcímet,jelszót már gond nélkül meg lehet adni,aztán csatlakozás,ott szarakodik egy darabig,mayd hibaüzenet (IP-cím nem megfelelõ,szolgáltatás nem elérhetõ,hasonlók, váltogatja)
Valakinél elõfordult hasonló probléma?
Windows 2003 Server Service Pack 1 el (Win 2k3 hoz az a legfrissebb) és elõzõ BETA-k tökéletesen mentek, valakinél hasonló tapasztalat?
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"