13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3659 Srácok... Van valami progi, amivel ki lehet szedni alulról a reklámot? thx! -
#3658 húzd ki az usb cuccokat a gépből -
#3657 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy videobeszélgetés kezdeményezése, elfogadása esetén lefagy az MSN. Tutkóra megáll, nem válaszol. Ugyanez a helyzet, ha arra megyek, hogy Eszközök -> Hang és videobeállítások...
Mi lehet a problem? -
#3656 Jah, 8.5től látszik csak :( -
#3655 az a baj hogy csak azk látják akiknek a legujabb van fent (nem a beta), a többiek csak a kódot látják. legaláb is még nem jöttt senki hogy hogyan tettem a nevebeD -
#3654 másik topikba le van irva hogyan lehet hasnzálni a régit-.- -
#3653 De ez nagyon nem jóóó! :) A régi MSN kiírta az állapotot is, mostmeg már csak, ha odaviszem az egeret! Próbáltam visszatenni a régi MSNt, de azt meg mostmár nem engedi, mert azt mondja, hogy frissítsem az újat! :( -
#3652 -
#3651 nekem eleve nem is irja ki csak a kis ikon meg név. és akkor irja ki az állapotot ha föléviszem az egeret.
-
#3650 Hja és... Van olyan progi, ami kiszedi a reklámot? thx... -
#3649 Nekem is tudna valaki segíteni?? #3646 -
#3648 nekem műxik bratyó..tedd fel újra a plust :) -
#3647 Nektek nem krepált be a NowPlaying script? Új plus óta csak azt írja, hogy winamp isn't installed -.- Pedig semmi sem változott azóta.. -
#3646 Sziasztok!
Segítsetek légyszives, valamit elállítottam az MSNemen! Nem írja a contact listámon, hogy "Elérhető", "Nincs gépnél", "Elfolglalt" stb... Szóval csak a nevet írja ki, ezeket már nem. És hiányzik... Hogy tudom visszaállítani?? :D -
#3645 (8) -
#3644 kösz
hangjegy is van? -
#3643 (brb)
(ci)
(h5)
(xx)
(tu)
(yn)
(%)
im (*mod)
-
#3642 faja :)
van még hasonló? -
Vityuska #3641 és nem tudod hogy mi a szkript neve mert nem nyitja meg a topikot 404-es hibát ír ki:( -
#3640 / color asszem..
de van hozzá script..
a WLM Scriptek topikban találsz infót róla..
-
Vityuska #3639 sziasztok ! nem tudjátok hogy hogyan lehet valakinek színes a személyes üzenete?engem nagyon érdekel valaki segítsen legyen szíves eőre is köszönöm a válaszotokat -
#3638 Sziasztok megint!
Lenne egy olyan problémám, hogy az MSN, ha hozzá akarok adni egy egyéni smiley-t, akkor azt mondja, hogy a képet már használja egy másik smiley-hoz, és nem hozza létre. Ellenben nem szerepel a listájában.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a telepített verziót portoltam egy másik Windows telepítésből úgy, hogy az Application Data mappát felülírtam neki a régi verzióból. Nem tudja valaki, hogy hogy lehetne megszabadulni az egyéni smiley-któl benne? -
asde3 #3637 lol -
#3636 nekem nem működik :D -
#3635 nekem kint van volt.. :)
mos visszatettem..van :D -
#3634 8.5-nél ez egy smzájli:
('.')
mint a :D vagy :@ -
Szabi1991 #3633 ? -
#3632 Suna kitette, nekem is volt kinn D: -
#3631 érdekes hogy még senki se tette ki a nyulat A NEVÉBE -
asde3 #3630 :)
-
#3629 nem enged..bejelentkezni..
-
#3628 easy-share... végleges... ? :) -
#3627 passz..meglesem -
Boroskóla #3626 Ez már lehet a végleges ??mert az van írva hogy 9.0 final
Pass: www.smforum.net -
#3625 szvsz még felesleges..bugos..
de azért próbáld ki :) -
#3624 Köszi... :D Megoldódott! :D
És érdemes leszedni a 9-et? -
#3623 alt+shift :) -
#3622 Ugye 9.0-ás még nincs magyarul?
Érdemes leszedni? -
#3621 Nekem van egy olyan gondom, hogy a WLM nem azt a betűt írja, amit akarok...olyan, mint ha angol lenne a billentyűzet, de nem csak az ékezetes betűket, hanem az írásjeleknél is mást ír...
Mi lehet a baj??? Egyik pillanatról a másikra ilyen lett...itt egy példa!
Jegyzettömbben : Elromlott ez a szar, tiszta idegesítő... :D
WLM-ben : Elromlott ey a syar, tisyta ideges\t[... >D -
#3620 Jó átírom magyarra :D Az infók még csak példák egyenlőre.