13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• desigo
    8.5 nálam is jóak...
  • overlocker
    Most meg aza nem elérhető a szolg jön be na mind1 1óra mulva mgnézem mek bioshockot tolni mgint inkább
  • Relinho
    nah még ittvok nekem ugyan az még mindig akinek 8.1ese van és sikerül bejelentkezni az légyszi írjon már köszi
  • overlocker
    CSAK EZ JÖN BE A FENE EGYE MÁR MEG.....
  • H0ri
    8.5 >> O.K.
  • Benny04
    Nekem 8.1 van, és csak néha szokta kiírni ezt a hibaüzenetet. Ha kilépek bőlele és újra bejelentkezek, akkor már megy minden :)
  • akyyy
    akkor azért vannak ilyen kevesen fent:D
  • DonManó
    nálam már bejelentkezik
  • overlocker
    nah nálam is ez az ablak van most ez a hibaelháritos kis geci

#3959-ban levő :S
  • Prince of Máté
    Nekem 8.5-öm van, és nekem is ezt írja ki :(
  • Rage47
    joóó 8.5
  • Relinho
    hát nekem is 8.1van, most ez a 2 hibaüzi váltakozik:@ nah mind 1 írjatok ha van vmi vált... mentem edzésre csövi
  • H0ri
    amint vkinek jó az szóljon már..:)
  • overlocker
    nálam 8.1 nél sem érhető el hát akkor when is done....
  • Relinho
    amúgy én kerestem megoldást hozzá csak mivel az se működött http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080048820 írtam

amúgy változott a szitu mostmár mást ír ki a bejelentkezés a wlm-be sikertelen mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el próbálja meg késöbb újra hibakód:81000314
  • H0ri
    nekem is sz*r
  • faláb
    Igen, ugyanezt.
  • Relinho
    hát akkor várunk:P

amúgy nektek is ugyan ezt a hibaüzit dobja???
  • faláb
    Nekem 8.5-nél írja ezt ki most.
  • tomee92
    sztem nem csak neked írja ki:S
    én se tudok belépni és más fórumon is írták az sg-n hogy nem tudnak msn-re felmenni:S
  • Relinho
    szevasztok azt lenne a problémám hogy mikor bejelentkeznék a wlm-be ami 8.1es úgy tom ...akkor ezt: dobja hiába katt arra hogy hibajavítás nem ér semmit akit tudja az orvosságot erre legyen szives írja le köszi
  • desigo
    van már public beta a 9-esből?
  • Benny04
    nekem igen
  • SASboy
    nektek bejelentkezik a wlm?
  • STFU
    ha valoban mindig megkapnam akkor jo lenne, de mindig van aki kerdezi hogy "megnezted e azt a linket??" ilyenkor meg mindig mondom, hogy mailban kuld... sztem voltak mar tobben is igy, nem tokeletes ez az msn se
  • [HUN]FaTaL
    Minek? MSN8nál tudnak írni mikor kiléptél és utána ugyanúgy megkapod az üzit mikor belépsz.
  • STFU
    olyan vmi kene nekem, ami away modban bejelentkezve marad mikor en kikapcsolom a gepet, es mutatja miket irtak nekem. thx! visszaolvasni sajna nem birtam :(
  • fery02
    Olyan problémám van, hogy felvettem MSN-re egy ismerőst, és az a helyzet, hogy ha elkezdünk egymásnak írkálni, akkor pár percen belül kékhalállal újraindul a gépem :S, de nála állítólag nincs semmi gond sem. Meg nekem is csak akkor van ez az újraindulás, ha írunk egymásnak, szegényt most letiltottam, szóval nem is írogatunk egymásnak, és nincs is semmi gond sem, de azért jó lenne, ha társaloghatnák vele.
  • akyyy
    szüz legyen az msn se plus se script se semmi
  • agyhalál
    Bocs, azt kihagytam, hogy megvolt.
  • SimaSuna #3949
    reinstall?
  • agyhalál
    Szevasztok.

Tegnap óta gondvan a Messengeremmel. A Windows feladatkezelőjében fut a folyamatok közt, de a tálcán nem szerepel az ikonja és ha belépek a Web Messengerrel, majd újraindítom az azóta bezárt Live Messengert, akkor a webes nem jelez, hogy bejelentkeztem volna máshonnan. Tehát elvileg fut a program, de mégsem tudok vele semmit sem kezdeni. Windows XP SP2 az összes létező frissítéssel.
    Valakinek tippe?
  • Japep
    Hát akkor marad az alap, mert szerintem ő nem nagyon ért az ilyenekhez... :S

Amúgy sztem a 7.5-ös MSN.
    De azért köszi! :D
  • SimaSuna #3946
    mire leírom te már leirod...jóvaty :D
  • autoszimulator
    hát elsőként az hogy feltette a microsoft visual studiot, annak is a debuggerjét.. Mert az okosba átírja a rendes ismert windows hibaüziket, így nehéz kinyomozni... WLM 8 vagy 8.1 vagy 8.5öt próbálta? regeditből törölgetni a bejegyzéseket, local settingsből, app dattából is kitörölni mindent, ami messenger... tehát kitisztogatni..
  • Japep
    Hello!

Egyik osztálytársam nem tudja feltenni se az MSN-t, se a WLM-t...csak a WindosMessengert (alap WinXP-s) tudja használni.
    Feltelepítés után ezt írja neki :

Mi lehet a baj?
    Előre is kössz!
  • SimaSuna #3943
    deviantart.com

v google..wlm 8.0 skin -.-
  • zoltan93
    skineket hol lehet leszedni 8.0-hoz?
  • akyyy
    jah igen ott is lelehet
  • Magnumrolcsi
    Megnéztem amit mondtál és még ott volt az engedélyezett partnereknél ezért ott tiltottam le.
    Köszi a segítséget. :)