13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4140 Oké akkor újból megpróbálom:) -
#4139 nekem tökéletesen működik -
#4138 Cső all!
Megéri ha letöltöm a WLM 9.0-át , mert egyszer kipróbáltam telepítésnél megakadt.
Nálatok megy ? -
#4137 messpatch. :w -
#4136 jaja ráadfásulo régen sokkal több ilyen volt -
#4135 Hali!
Mért van az hogy valaki felvett egyszer és letörölt aztán felvett megint de nálam nincs fent msn-en?Én is letörölte, letöröltük egymást újra felvettük de sehol semmi!Nem jelzi hogy felvettük volna egymást! -
#4134 ez alapból be van építve az MSNbe
-
FEEDER360 #4133 Hali! Egy érdekességet vettem multkor észre az MSN Plus-ban: nézegettem és találtam olyat, hogy autómatikus üzenetek és oda volt írva: /slap /me nyakon csapja (!N)-t egy nagy, büdös ponttyal és aztán kipróbáltam rájöttem hogy az (!N) a partnerem neve és a /me pedig az én nevem! Pedig én nem állítottam be ezt és előtte telepítettem újra mindent és most is ugyan ez van formáztam az összes meghajtót és visszatelepítettem mindent és megint ott van ez a gyorsszöveg! Az meg nagyon érdekes, hogy az MSN észreveszi, hogy szeretem a halakat! -
#4132 passz..sokan mondták régebben... :) -
Sasuke89 #4131 lol, ezt te honnan tudtad h az óra miatt van, sőt miaz h az msn nem jelentkezik be, ha nem jó az óra :D ez vicces...de köszi, megoldódott ezzel az én problémám is(miért állítódott el az óra novemberre? -
#4130 köszi ^^
wiiiiiiiii végre nem villog ott semmi szar :D -
#4129 a-patch :) -
#4128 hitok :D
8.5-ből azt a rohadt reklámot alulról valahogy kilehet szedni?
sry ha máer le van irva de lusta vagyok visszaolvasni :D -
#4127 Az jó! Nah mind1 köszi azért.
-
#4126 ki van -
#4125 sehogy mer rengetek alternatva létezik. -
#4124 Sziasztok!Egyszerű kérdésem lenne: Hogyan tudom a gépeken letíltani az MSN-t és hogy weben se lehessen.
Köszi előre is!
Üdv:Joe! -
#4123 nyilván :D és ha ért hozzá akkor ugyis észreveszi :D -
#4122 A lényeg,hogy ezt felkéne telepíteni ismerősöm gépére? -
#4121 hangbeállítás..felvétel..mikrofont pipáld ki -
#4120 msn chat logger...
FTPre vagy emailben küldi..
(fogja a gépet ha 1mpkéntre van a logolás beállítva) -
#4119 Hali
Olyan kérdésem lenne,hogy egyik ismerősöm msn csevegéseit szeretnél valahogy megtudni!Tudom a jelszavát,valahogy meg lehet csinálni,hogy elküldje a csevegéseit?:S
Nem egy gépen msnezünk! -
#4118 ez a live rosszabb mint gondoltam :D
nem tudok hangklippet küldeni :|
pedig megy a mikrofon,ki is írja,hang is van rajta,de mikor elakarom küldeni kiírja "A hangklip nem lett elküldve, mert a felvétel nem tartalmazott hangot." LO.oL
a miki nincs letiltva hangerőszabályozóban
help plz :D -
FEEDER360 #4117 jé van síker! Na most már betudok jelentkezni! Köszi a segítséget! -
FEEDER360 #4116 Beállítottam a pontos órajelet és regisztráltam softpub.dll -t de most se kapcsolódik a NET Messenger Service-hez! -
#4115 óra be van jól állítva?
tűzfalon átengedve?
startmenü..futtatásba írd be:
regsvr32 softpub.dll
OK
és talán így! -
FEEDER360 #4114 Hali! Amúgy ha kitörlöd az angol nyelvet akkor nem fog többet áttálni angolra!
Nekem meg az a poblémám van, hogy nem tudok bejelentkezni az MSN-be hibakód: 80048820
Az írja, hogy: Pillanatnyilag nem kapcsolódik a következőhöz: NET Messenger Service! na ilyenkor mit lehet csinálni?
-
Driftman #4113 Áhhh köszi, már nagyon elegem volt belőle mert állandóan kiléptem meg visz de így azért jobb lesz -
#4112 jah és megoldás a shift alt egyszeri megnyomása -
#4111 egyik partnerednek nincsenek arab karakterek a nevébe? vagy neked esetleg? -
Driftman #4110 Sziasztok
Ez a WLM állandóan átvált angol billentyűzetre és persze hogy nincsenek ékezetek ez mitől lehet és mi lenne a megoldás? köszike
-
Cat 02 #4109 Nektek is bugos a "design"-ja ? -
#4108 megcsináltam már nem kell help! -
#4107 hát akkor kifogytam az ötletekből, de szerintem nem lehetetlen, semmi sem lehetetlen :)
majd valaki más talán tud segíteni -
zotja #4106 freemailes emailem van de ott másabb a jelszo mint az msnenél :( akkor lehetetlen :( -
#4105 belépsz a hotmail.com-ra és ott megváltoztatod :)
persze csak ha hotmail-es msn címed van :) -
zotja #4104 Hi. msn jelszot h lehet megváltoztatni? :) -
#4103 mert nekem szokása megadnia magát az MSN-nek és ha meglenne a 17megás telepítős verzió akármikor újratudnám rakni :) -
#4102 80072745 Hiba már 2. napja... valaki help! -
#4101 De megy a letöltés csak be kell regisztrálni arra az oldalra. Ami banner alatt van az Windows Installeres verzió de csak egyszer kell letölteni nem tölti le mindig a progit, nem értem miért nem jó az:)