13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4220 #4215 valaki? -
#4219 MSN plus/beállítások/Általános fül/Email fiókok.
Itt lehet hozzáadni, és megtenni valami alapértelmezett weboldalt vagy programot, nekem pl Outlook.. -
#4218 új gép lett...Spec XP lett rárakva..de nincs benne IE..
az MSN kiirja h van 2 levelem..de hiába kattintok rá nem nyílik meg..hogy lehet +csinálni h a FFet használja alapként??? -
#4217 12%-ot lehet visszahúzni és abba nincs benne! Szóval nyáron raktam fel ami azért már elég rég volt -
faláb #4216 Rendszer-visszaállítás olyan időpontra,amikor még nem volt fent a Sweetim. -
#4215 WLM 9.0 alatt miért nem elérhető soha a közös játékok/tevékenységek? :S -
#4214 sz*rügy ...én csak ennyit tudok mondani -
#4213 uninstlaálltam a sweetIm-et újr raktam a messengert és mém mindig azok a színkódok vannak ott.PLSSSSSSSSSSSSS -
#4212 Nah már sikerült felraknom^^
Sikerült 300 megát kicsikarni a C meghajtóbol^^
-
#4211 1x nekem is fenn volt de semmi baj nem volt belőle :D aztán reinstallálás után nem raktam fel -
#4210 azt én is feltettem régebben...
nincs jóban a messenger plussal...
töröld le a sweetimet -
#4209 letörlöd a sweetimet? -
#4208 ÍJ...
a sweet Im nagy rakás vírus..
nemhiába nemszabad felrakni..
-
#4207 csá all!az lenne a problémám hogy felraktam valami sweetim-et a messengerhez (valami szmájli hülyeség és azóta partnereim nevénél nem jeleníti meg a színeket csak valami betűket vesszőket meg ilyeneket gondolom szín kódok!hogy lehetne megoldani hogy legyen szín??? -
#4206 hát nincs mert ugy csináltam hogy annyi hely legyen ami a winfosnak elég a másik meghalytóra meg pakolok mindent és ha bekapok vmi vírust akkor elég lessz csak a format c: és nem vesznek el a cuccaim^^
De ugy láccik megszívtam:( -
#4205 nah az nagyon gáz, ha azon a partición nincs hely:D -
#4204 HELP!
Hogy lehet más meghajtóra feltelepíteni a WLM-et?
Mert nekem mindennáron a C (ahol a winfos van) meghajtóra akarja de ott meg nincs helyem...
-
#4203 Ilyen nekem is volt. Egyszer azt írta ki, hogy 1 elolvasatlan üzenet, majd az eltűnt, utána pedig 2 lett, aztán 1 idő után azok is eltűntek. Sajnos máig nem tudom milyen üzeneteket kaptam. -
COOLancs #4202 Nem tudja vki mért van az hogy amikor bejelentkezek s windowsba (XP) a felhasználó nevemnél azt írja h. "1 elolvasatlan üzenete van" ([email protected]). De ha megnézem a hotmail fiókomat ott nincs elolvasatlan üzenetem.
Tud vki valami okosat mondani? -
#4201 -.- -
#4200 ték. -
#4199 a te hsz-edet nemtaláltam..de tudtam h jössz te is :) -
#4198 nos viszont a progival az a gond, hogy visszatéve nem a te bindjeidre fognak hallgatni.
Még mindig ezt tudom ajánlani:
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
mappát másoljad egy olyan helyre, amit nem formázol, majd új windowson tedd fel msn-t, és ezt tedd vissza a helyére :) -
#4197 2.hszben a progi.. -
#4196 Windows telepítés előtt állok, viszont ki szeretném menteni a szmájlikat a z msn-ből. Hol találom meg őket?
Help, sürgő lenne a válasz! -
#4195 mellesleg egyszer ment mostmeg nem megy nálam :DDd vicces. :D -
#4194 engem is sajna sokszor ledobál. -
#4193 hát tényleg nem tökéletes...mióta felraktam, állandóan ledobál az msn:S:S elég idegesítő, inkább letöröltem...ha lesz vmi normális verzió akkor majd azt leszedem -
#4192 lehethogy a msn plus verziója sem mindegy.. -
#4191 nézd meg másik gépen, lehet vistán nem megy csak. -
#4190 ugyanezt csinálom, de nem jelenik meg a map1
üres ott a mező :( -
#4189 valaki tud olyan szkriptet, ami a másik betűtipusát lopja el?
-
#4188 1. Feltelepít
2. Játék elindít
3. Beírod a chat ablakba, hogy /msfSpy
4. Frissítesz, kijelölöd a Map1-et -
#4187 téényleg -
#4186 lehet -
#4185 Vista alatt nem lenne jó? Más fórumon olvastam, hogy másnak sem megy -
#4184 el -
#4183 elindídottad az aknakeresőt?:D -
#4182 Elég vak lehetsz:D Megmutatja hol vannak az aknák. Ez inkább cheat mint poén. -
#4181 amúgy ebben mi a poén?