Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem olyan gondom lenne, hogy felvettem 2 partner és õk is engem és én nem látom mikor õk bevannak jeletkezve, de õk látnak engem és írni is tudnak. Nálam csak az e-mail címük jelenik meg.
Tuti, hogy nem tiltattak le és az is, hogy nincsenek rejtve.
AZ MSN mindig az írja ki mikor beszélek velük hogy:
*******@hotmail.com nem szerepel partnereinek listáján. Kattintson ide a személy felvételéhez.
De hiába kattintok oda, csak a homokóra megjelenek az egér mutató mellett és nem csinál semmi, sõt volt olyan mikor lefagyaztotta az egész MSN-t.
(Minden más partnerem látható! Csak az a két ember akit most vettem fel azok nem.)
Ha valaki tud erre valami okosságot mondani akkor az megköszönném.
Jah, 8.0-ás MSN Live-om van.
Sztem ugyan az lesz mint Bircsikének!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
.: mobilize.hu :.
van egy közös partnerünk és megjegyzem hogy nállam az msn-be most mi a neve pontosan az illetõnek, és belépek a bátyám msn-én és ott meg egy régebbi neve van ami tudom hogy nállam is azvolt csak mondjuk 1hete és már azóta átírta az illetõ. Ez azt jelenti hogy letiltotta a bátyámat és azért nem változott az illetõ neve?? PLS HELP
amugy sztem nem a szerveren tárolja kibe lépéseket az msn, mert van a partnerkarbantartó, aszerint egyik partneremmel több mint 1 hónapja nem ugattam, pedig másik gépen biza 2 hete... ebbõl gondolom...
http://loal.atw.hu
vagy egy trojai baráttal behatolsz és ugy áthuzod magadnak, de az kevésbé recommended...
http://loal.atw.hu
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha téged törölt valaki a listából, de NEM TILTOTT, akkor te látod h ki be jelentkezik, csak õ nem lát téged...
ilyenkor mit ir a ki a az illetõ neve mellé a FENNVAGY-hoz?
Elkészült a Windows Live Messenger 8.1-es változatának legújabb bétája. A 8.1-es sorozat nem sokban tér el a 8.0-ástól de a készítõk szerint jóval nagyobb stabilitással mûködik, a bejelentkezések gyorsabbak lettek, kevesebb a „ledobálás”. Bekerült az automata frissítés a programba, illetve átdolgozták a névjegykártya megjelenítést is. Az új verzió megjegyzi a képet, a nevünket és a személyes beállításainkat tehát bárhol vagyunk mindig ugyanazok lesznek az adataink.
Letölteni itt tuddjátok.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Neked akkor tünik az adott személy mindig OFFLINE-nak, ha LETILTOTT.
Ha rajta vagy a rendes listáján, akkor IGEN, ha pedig törölt a listáról - asszem ha a Nem azonnali üzenetváltási partner listáról is - akkor NEM van oda irva. Tiltás esetén is NEM-et fogsz látni.
Vagyis a lényeg az hogyha letöröl a partnerlistájárol az illettõ akkor azt is megtudom igaz?
2. És ilyenkor ugye a partner információnál aztse írja ki hogy mikor lépett be utoljára az illetõ?
naggyon durva <#worship>#worship>
editálni mivel lehet vajon azt a fájlt, amit leszedtem? hm<#vigyor3>#vigyor3>
esetéeg majd nov 23.án énekelek neked szivesen..ha eléggié ittas leszek 😊
pedig kéne havernak ébresztõnek a cuki vagyok -.-
* Új névjegykártyák, melyek több információt mutatnak a kiválasztott partnerrõl
* A megjelenített név, kép és személyes beállítások immár nem helyhez kötöttek, bárhol jelentkezünk be ugyanazt a személyes profilt kapjuk
* Lehetõség két ingyenes PC-telefon próbahívásra, bárhová a világban (a Verizon Web Calling szolgáltatáson keresztül)
* Gyorsabb bejelentkezés és stabilabb kapcsolattartás a szerverrel
* Automatikus frissítés"
majd elmegyek..hozok haza vagy 2-3 csajszit...
kinéznek vagy 18nak..és 1t elküldöm neked meglepiként 😊
2 marad nekem..
1ik mosogat másik kényeztet..ha eztt meguntam majd lecserélem õket 😊
de messze vagy -.-
állítólag az övéké a legszûkebb 😛
na majd ecer rászánom és megnézem igaz e 😊