Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
most kaptam meg...
összeszedem magam és csinálom a teendõim 😊
Sokkal gyorsabb , gördülékenyebb vista alatt nekem mint a többi (8.1.8.5), a plus nekem nem megy rajta! vmi ötlet?
ikszdé XD
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Nem tudok videóhívást indítani és fogadni.Amikort kapok videóhívást hiába klikkelek az elfogad gombra mindig elutasítja.indítani sem tudok mert egy pillanatra mindig feldob egy ablakot és semmi nem történik.Az ablakot sikerült lekapni az alul látható.A webkamera saját progijával látom a kamera képét.A messenger ben az eszközök/videókamera beállítás menüpontnál látom a kamera képét.De valamiért nem akarja elindítani.Ötlete van valakinek hogy hogyan lehetne elindítani?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha ez igy van, mi a jelszo ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
karácsonyi téma van benne akit érdekel szedje 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na, mondom is.
az a problem, h telepíteni szeretném a legújjabb msn-t (9. beta) és mikor elkezdem a setupot, kér egy bizonyos MsnMsgs.msi fájlt, ami kell a telepítéshez, mert ez elvileg egy telepítõcsomag. mindegy,
a lényeg, hogy azt szeretném kérdezni, h honnan szerezhetek egy ilyet netrõl, vagy akár valaki adhatna is egyet a saját gépérõl ha az jó (talán.)
elõre is köszönömszépen.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
felmész MSNre és látod h ONLINE vagy OFFLINE...
ha le vagy tiltva azt meg MSNrõl úgysem tudod meg...
olyan progi senkinek sincs h meglehet nézni h ki tiltott le...
Minap elindultam barátommal a Google-val keresgélni egy két olyan honlapit/progit amivel meg tudodm állípítani partnerem állapotát(offline, letíltott, törölt...stb)Barátom segített is a dologban a program neve még hozzá az MSN Status Checker! Kipróbáltam egy embernél aki online volt annál mûködött is mutatta h online(persze õ nem @msn vagy @hotmail-es)DE mikor magamat néztem akkor azt írta ki hogy offline miközben online voltam!(a címem @hotmail-es!) Így volt ez a többinél is! Erre valaki tud vmilyen gyógyírt vagy vmi ajánlani? Kszi elõre is!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nekem egy olyan kiegészítés kellene windows live messengerhez amivel egyszere két címel be lehet lépni.
kösz