13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5541 mért -
#5540 hány éves vagy ? -
#5539 olvastam egy csomó embernek nem megy de nekem ezt a hibát írja ki -
#5538 engem felengedett most msnre, de senkinél nemvagyok elérhető :C -
Mirk #5537 jaj jön a néger:O
vagyis a feketelyuk a cernből -
#5536 Amióta bekapcsolták svájcban az a hülye részecskegyorsítót, azóta szaraxik az msn! -
#5535 olvass vissza 1 pár hsz-t és megtudod :) -
#5534 lenne egy próblémám kiírja nem kapcsolódik a Net messenger service hiba mért írja ki és nem tok belépni??? -
#5533 ki tudja hány millio embert kéne tájékoztatni erről, használd már az agyad egy picit léccives. -
#5532 Win XP SP3 Diablo RuleZ! :) -
#5531 a TV szolgáltatód benyögi h karbantartás csinál?
és ha NEM az ő hibájából nincs TVd hanem a szolgáltatód új bekötést csinál a környéken, vagy kábelcsere miatt nincs TV műsor..a szolgáltatód előre szól neked? -
#5530 figy, amennyiben a modem elveszti a jelet, akkor aztán lehetsz linuxon, windowson, mac osx-en, bármin, nem lesz rajt net azalatt az idő alatt.
Ha mondjuk bezáródik az msn, kifagy, az lehet az OS miatt. -
#5529 úgyis észreveszed alapon feleslegesnek tartják :D -
Balintka84 #5528 Na igen! De akkor minket miért nem tájékoztatnak erről hogy bocsika egy egész napig nem lesz Messenger! -
#5527 épp foglalkozik az MSNel..a 9 fog kijönni decemberben..(elvileg)gondolom tesztelik a szerver terhelhetőségét..
+ lehet szerver karbantartás/lomtalanítás...nem mehet midnen folyamatosan...
ezt te is megértheted... -.- -
adsa #5526 én is ezért vagyok felháborodva. ha a live messenger a microsofté a vista a microsofté akkor miért nem megy a kettő együtt? -
Balintka84 #5525 Ez az egész egy rakás fos! Nem értem a Microsoftot hogy miért nem foglalkozik a Messengerrel. Tegnap csomó barátom is megszakad nem tudott felmenni. Ma reggel fel tudtam de már délután nem. Miért nem tudja senki sem hogy miért? Még egy oldal sincs hogy informálnák az emberket :S -
adsa #5524 nem az internettel van a baj... mondtam már, hogy a másik Vistán amelyikről most írok megy rendesen... -
#5523 ADSL betegség, nincs sok mindent tenni, én rengeteget jártam utána, legjobb amit tudtak mondani, hogy menjek vissza egy megabitre... -
adsa #5522 nem az a baja... nem szokott szakadozni. amikor elindítom a messengert akkor nem megy csak... -
#5521 egyszerűen szakadozik a neted. -
#5520 Megint nincs MSN? Nem tudok beloginolni :/ -
adsa #5519 igen. most néztem meg. megáll 2 másodpercre, ezalatt az internet se megy aztán megint villog és megint megy a net. -
adsa #5518 nincs ien baj, talán egy max két másodpercre megáll a villogás de utána úgy villog mint előtte. Az idegesít, hogy van még egy Vistám és azon jól megy, hiba nélkül, viszont az elején az is így ment és nem tudom, hogy javítottam meg:(... -
Mirk #5517 msnnek nem sok köze van az internetkapcsolathoz -
#5516 igen, az a természetes, de mikor elmegy a net, akkor van egy pillanat, mikor kb 3-4 másodpercig kialszik, majd egy ritmusban elkezd villogni kb 5-10 másodpercen át. Rá olyan fél perc, és visszajön a net, legalábbis nálam.
Ha ez a gond, tuti nem MSN a hibás, hanem a netszolgáltató. -
adsa #5515 ok majd megnézem. de nekem a modemen a led alapból villog:) -
#5514 neted hogy megy el? modemet figyeld ilyenkor, kialszik az ADSL-nél a fény, majd elkezd villogni? Mert akkor annak MSN-hez nincs köze.. -
adsa #5513 a tűzfalam ki van kapcsolva -
#5512 msnt tedd újra...
tűzfalon engedd ki... -
adsa #5511 kösz:) de mondam már, hogy a másik Vistámon jól megy és nem tudom mitől... -
#5510 a válasz 1xü...
"mert Vistám van" :) -
adsa #5509 Sziasztok. Ne haragudjatok ha már volt. A tegnap felraktam a Live Messenger 8.5-öt és nem engedett belépni, mert Vistám van. Ezt a problémát nagy nehezen orvosoltam az Adobe Flash Activex-el. De most az a baj, hogy néha kidob és ekkor az internet is leáll pár másodpercig. A múltkori gépemen is ez volt a baj, de ott valahogy megjavult, de már nem emlékszem, hogy hogyan. Ha valaki tudná a megoldást kérem írja le. Előre is köszi:) -
#5508 ej most nézem valami gond volt? :D Fellépek 10kor, kb senki sincs, sok függő kizárt hogy pont ma ne netezzen :D -
#5507 10 ft.
mivel van skype :| -
#5506 mennyit ér neked gazdasági szempontból? :) -
#5505 nekem se megy, csináld meg -
#5504 nekem még mindíg jó...
szvsz a WLM9-et próbálgatják "beállítani"..elvileg decemberben jön a full :) -
Mirk #5503 mi van már megint rossz?? -
adamm0 #5502 apró örömök az életben :D