Biztonságossá nyilvánították a Microsoft szoftvereit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
NOD32-nek elég alacsony az erõforrásigénye, szerintem próbáld ki azt.

/*WTF?!*/

pont a winrõl van szó,nekem meg pont a winrõl lenne kérdésem:win 98 ra (és ahhoz mért gépre,300mhz 96 mb ram...) milyen virusírtót toljak?amiket én ismerek az teljesen használhatatlanná tenné,vmi régebbik kéne,+ tûzfal.tudtok adni 1-2 tanácsot?

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Ami ilyenkor rendszeresen kimarad a felsorolásból: "a rendszer megfelelõ szintû beállítása, például jogosultságok"...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A biztonság relatív. Senki sehol semmivel nem lehet biztonságban manapság ha hozzáértõ emberek rászállnak 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

mousee
Erre inkább nem mondok semmit... 😊)

Lehet akármilyen teszt, akármilyen relytélyes kritikavisszavonás, én saját tapasztalataimból azt mondom, hogy van biztonságosabb a microsoft termékeinél 😊)

Nem mondom, ha fel van építve egy xp korrektül, van rajta egy NOD32, kerio, firefox, akkor egész korrekt biztonságot ad a dolog. De ezekkel eggyütt sem kizárt a vírus vagy spyware...

Dehát tökéletes védelmet nem lehet kreálni.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.