12
Szal..
-
csubakkamuki #12 Sziasztok, Engem a Game of Thrones könyvsorozat érdekelne, de csak is vastagkötetesben! Jelenleg a 3. könyv lenne a legfontosabb, mivel onnan folytatnám.., sehol nem találom vastagkötetesben.. írták, hogy a bookline-on meg lehet rendelni konkrétan ezt írták.." Az alábbi könyv sajnos jelenleg nem kapható, azt egyéni kérésre nem tudjuk beszerezni!"
tényleg nagyon örülnék ha be tudnám valahonnan szerezni hamar.. -
#11 Nekem jelenleg nagyon kene DEan Koontz -tol a Forever Odd cimu muve amit most jelenet meg novemberben.... de nem lelem sehol. -
#10 pont ilyenekből (is) vizsgáztam hétfőn...
magyar könyvek terén a bookline egyre inkább verhetetlen, úgy bővül a választékuk... -
jefferson83 #9 Ez nem könyvesbolt, de mindenkinek ajánlom: CSEKK -
#8 Szintén nagy választék: Libri -
#7 Az egyik legnagyobb online bolt a www.konyvkereso.hu -
Cat #6 egyébként mi az a könyv? -
#5 -
#4 Random House help oldal egyik első sor:
"Unfortunately, we are unable to accept consumer orders for eCommerce from outside the United States. "
nem fogadnak rendelést egyesült államokon kívül...
próbálkozz az amazon.de -vel, vagy az amazon.co.uk-val, esetleg van egy magyar cég akik csak idegen nyelvű könyvekkel foglalkoznak:
http://www.bookstation.hu/
- velük felveheted a kapcsolatot, és talán be tudják neked hozni -
#3 Jah azt neztem.... nem tudom hogy kell mert nem akarnak ezek sem valaszolni nekem... -
Cat #2 itt van jobb felső sarokban SG könyvesbolt, bár külföldi könyvek nincsenek benne -
#1 Ennek kb az a lenyege hogy egymast segitsuk ha esetleg online szeretnenk megkrendelni egy konyvet mert nincs kedvunk korbejarni a varost.
En pl keresek egy konyvet ami meg nem jelent meg nalunk sem es a kornyezo orszagokban sem lelte.
Van valakinek tapaszalata hogy kell online rendelni es hogy honnan?
Pl innen szeretnek rendelni de nem valaszoltak mar jo par napja. RandomHouse