Kedvenc sütid...

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyik legjobb...XD

OrioN the S
Varázs süti!!!! Fox egy kiló marit és belesütöd 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

keksztekercs<#szomoru1>

azaz öntet és ki gondolná, hogy ez képviselõfánk 😉

<#gonosz1> EgY haRaPásrA 😊))

Tobacco
keksztekercs:

fatörzs torta:

<#wow1><#finom>

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

<#hamm><#finom>
Tobacco
keksztekercs,poharas(vagy bögrés) mákos,négerkocka, máglyarakás, potyogtatott meggyes piskóta,
kókuszgolyó, kókuszkocka, túrófánk, forgácsfánk, sima fánk, szalagos fánk,
darásfészek sok vaniliaöntettel, almáspite, aludtejes pite,
prósza, császármorzsa(smarni), birssajt, kuglóf mindenféle-kakaóval,
diótorta, túrótorta, joghurt torta, gesztenyeszív, gesztenyéskocka, gesztenyetorta,
puncsos minyon, hájaskifli, marcipántorta, kürtöskalács,
lajcsi szelet, túróspite, mákospite,
Sacher torta-(de az eredeti, ami nem lekváros, amit Bécsben az opera mögött lehet kapni!),
hókifli,madártej(bár ez nem süti), orosz krémtorta, babapiskótás sokszínû pundingtorta,
márvány szelet, egyensúly tészta, rizskoch, flódni,márvány szelet,Eszterházy torta,fatörzstorta,franciakrémes,töpörtyûspogácsa,kruplispogácsa.

hirtelen kb. ennyi a kedvenc, amikbõl nem tudok választani, mert annyira szeretem.
de van még kb. ezer, amit imádok, csak nem ennyire mint ezeket.
de a többi pár ezret is megeszem, ha nincs más :-)

Gyerekkori elsõ kedvenc sütim receptje:

Lajcsi szelet:
Tészta: 3 evõkanál kakaó, 3 evõkanál méz, 3 egész tojás, 23 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 1 kávéskanál szódabikarbóna. Mindezt egyben gõz fölött összefõzzük, forrástól számított 5 percig. Hozzáadunk 45 dkg lisztet (lehet több, amennyit felvesz).
4 egyenlõ részre osztjuk. Késfok vastagságúra nyújtjuk, zsírozott lemezen megsütjük (lehet a nagy tepsiben).
Krém: 2 csomag karamell pudingport 6 dl tejjel, 1 csomag vaníliás pudingport 3 dl tejjel simára fõzünk. (Lehet az ízek arányát fordítva is elkészíteni.) Másfél csomag (40 dkg) margarint habosra keverünk 40 dkg porcukorral, ezt elosztjuk a pudingok szerint: kétharmad részét a 6 dl tejjel fõzött pudinghoz, a maradék egyharmad részt pedig a másikhoz adjuk. Egy kanálnyit hagyjunk a krémbõl a tetejére.
Megtöltjük a lapokat (tészta, karamell, tészta, vaníliás, tészta, karamell, tészta), és a tetejét vékonyan megkenjük a maradék krémmel. A tészta széleit levágjuk és ráreszeljük a tetejére. A sütinek puhulni kell, másnap szeleteljük.

mi vanilia és puncs pudinggal szoktuk elkészíteni, és soha nincs ideje másnapig puhulni :-( pedig úgy sokkal finomabb.

Máglyarakás, bocs kisebbet nem találtam:

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

[Walaki]D`Lair
JA...de komolyan...ott hûl a hûtõben...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

látom ez a topik nekem nyílt 😊)

<#vigyor3>

na elég mára<#idiota>

del topik<#gonosz3> (és õket most honnan szerzem be? :I)

bassza meg:
😊)))

Jagi
Ja, hát boldog szülinapot! Küldök két raklap virtuális tiramisu-t gondolatátvitellel.

...

Megkaptad? : )

space cake 😊

...sose azt nézd...

Jagi
Krémes vazze! : ) (nem francia)

cSuwwi
a dromos cookie a kedvencem, nem kell mindig bejelentkezni <#mf1>
az áfonyás muffin is jó :>

shit happens

Sörkorcsolya

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Jegeskocka. Nekem.

schrank
<#finom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bertino
NAGYON SOK VAAAAAAAN, nincs kedvenc <#buck><#buck><#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
tök mindegy, csak anyu süsse, mer az mind fincsi

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
somlói

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

palacsinta...

vagy inkább a sok palacsinta😊

http://gaborszantai.co.uk/

ilyenkor ünnepek közeledtével a mákos guba 😊

mila69en
Tiramisu meg a Somlói galuska<#finom>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Apus
Sacher

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DJ Skyline
zserbó

deep
baklava😄
Mersant
minden ami csokis, es meggyesretes...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

geri15
éhes lettem :C
+favtopig <#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

tomsolo
bsznk!<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

fifi
keksztekercs, dobostorta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

asfa
kokuszgolyó <#nemtudom><#ravasz1>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

akos@atwola<1>.txt
badsrfi
V023fad81f5ff6bf4543a1030c5c49
atwola.com/
1024
1164955136
29827084
3488941232
29753658
*

[Walaki]D`Lair
tiramisuból meg a házi...NYAMM...kapok ma szülinapomra 2-t is...😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ja igen...meg nagymuterom zserbója...itiz...

hmhm
Bár nem süti, de a somlói galuska beleillik a képbe.
+zserbó

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

franc0
nem vagyok oda a sütikért

ellenben a joghurtot imádom

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

palacsintatorta, zserbo, mézes, csokis dolgok... <#crazya><#finom>
jah, lekjopp (y)
fánkö ^^

Hanga
muffin(áfony+csokis

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

gabber_saviola
ehh 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nyami
sziasztok az imnetet merre találom? -.-

gabber_saviola
franciakrémes

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

I.C.ram
Múltkor képes voltam elmenni a Kolosy-ra egy 2500 forintos tortáért, amit egyedül benyomtam 😄 Igaz, nem egyszerre 😊
I.C.ram
Daubner-féle túrótorta gyümölccsel! 😄
[Walaki]D`Lair
Nekem a Tiramisu...minden mennyiségben...😊

← ElőzőOldal 3 / 3