Vérbeli maffiás játék lesz a Keresztapa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
<#mf1><#mf1>
Hát ahogy a képeket alaposan megnéztem, a Mafiának mintha szebb lenne...

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Amúgy kiváncsi leszek a játékra, bár a képek nem meggyõzõek! De ne várjunk csodát, ismeritek az EA-t... :S

Nehogy már azért szóld Al Pacino-t, mert nem adja nevét egy számitógépes játékhoz. Õ pont az a szinész, aki a játéka mellett a pusztán hangjával is rengeteg rajongót rabul ejt. És ezzel õ is tökéletesen tisztában van. Ugyanúgy, mint az EA, az viszont nem hajlandó a kért összeget leperkálni neki. Ez üzlet. És ha láttad a filmet, emellett szereted is akkor tudod, h egy nagyon fontos szabály az üzletben: mindig gondolkodj az üzletfeleid fejével is!!! 😊

Matyóhímzés
Ez igaz, de nehogymá ez legyen a nextgen konzolok grafikai tudása, mer akkor lehúzhatják a rolót. 😊

OFF

Hûûû, azt a fegyver boltot én is meddig kerestem 😄
A Maffia egyébként nekem is ot tanyázik a TOP 1 körül, talán a Fahrenheit ami fel tudja venni vele történetileg meg hangulatilag a versenyt........meg monnyuk Max Payne.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

BBird
Az elsõ képekhez képest (ami ezek szerint csak concept art volt) enyhén visszaesett a grafika.
A helyszínek is túl üresnek tûnnek nekem... kevés esélyét látom így hirtelen annak, hogy trónfosztás lesz a Maffia kategóriában.
Ha konzol akkor nextgen.Ami jelen pillanatban az X360.Azon nem hinném,hogy butítani kéne.

Mafia? Hmm. Mikor elsõre nyomtam végig, az utolsó csatát a múzeumban 1 szál pisztollyal kezdtem el, és közben a készítõket szidtam, hogy hogy képzelik, milyen rohadt nehézre csinálják a végét! De megcsináltam valahogy! Aztán késõbb jöttem rá, hogy elõbb el kellett volna menni a fegyverboltba felfegyverkezni...
Ennek a játéknak nagyon fel kell kötni a gatyáját, ha túl akarja szárnyalni a Mafiát. Én azt tartom minden idõk legjobb számítógépes játékának, pedig 91 óta játszom folyamatosan. Ilyen zseniálisan szõtt történetet nem igazán láthattunk eddig... És ha felturbózod a grafikát (mindent maxra), még mai szemmel sem kell szégyenkeznie...

LOL.. a ruhák mintha gumiból lennének öntve.. de jó vastagból..de nem lehet mindennek BF2 szintû grafikája..
A Maffia jóvolt..mennyit kerestük azt a nyavalyás fegyverboltot..ehh.. 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Matyóhímzés
Ez a baj. 😞

Sanyix
Pedig a konzolos verziót javítják fel általában...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

az nem baj, ha a számítógépes verziót butítják le konzolra, de az már sokkal inkább, ha egy eleve silány minõségû konzol verziót akarnak felhozni PC szintû grafikára

Tetsuo
Jáccá konzolon!! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Matyóhímzés
Pontossan ettõl félek. 😞
Az igaz, hogy nem kell ûber jó graikájunak lennie valaminek, hogy jó játék legyen, ha jó a történet, hangulat, sötöbö akkor a grafika csak másodlagos. De ezzel a játékkal az a baj, hogy valaki már megcsinálta, méghozzá nem is akárhogy (Maffia). Úgyhogy ha netán sikerül elérni ugyanat a hangulatott mind anno a Mafiaban, de ilyen grafikával, akkor az ember asszongya, hogy jó-jó de ilyet már láttam. Arról nem is beszélve, hogy a Maffiának a maga idejében gyönyörû grafikája volt. Most nem lesz elég csak a hangulat, kell a grafika is hozzá, hogy igazán ütõs legyen.

Sanyix
Hát persze ea-nek csak a pénz számít, bár elvileg minden platformra kiadják egyszerre. Viszont ugye jó butított lesz az egész, hogy konzolon is játsszató legyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

formatuq
al pacinot eddig csipten nagyon, de hogy most olvastam rola hogy o nem adta a nevet vagyis a hangjat a jatekhoz, az kicsit sajnalatos.

mind1, kiallitott egy bizonyitvanyt magarol.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

ebbõl is ilyne Duke Nukem 4ever lesZ 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NEOreg3
nekem nem jött be a mafia, gondolom ez sem fog:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
a garfikája elég ratyinak tûnik, utálom amikor ossze vannak nõve az ujjaik 😄 de a játék maga fasza lesz

akyyy
szerintem zek nem ingame képek, hanem csak afféle poszternek, háttérképnek való képek...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ha jó a játék, akkor nem szükséges über grafika
pl pontifex

Matyóhímzés
Grafikája elég konzolos. Én inkább félek attól, hogy az EA csinálja, valszeg konzolra fogják kiadni elõször, ami nagyjából rá is nyomja a bélyegét a játékra.......kár lenne pont ezt elrontani. 2006ban édes kevés ez a grafika. 😞

HÚÚÚ ez sirály!!! lesz de a texturák nem nagyon tetszenek, de az arcok azok jók<#wink>
AnuluWork
Ha megjelenik egy 50 cmes célkereszt- mint sok EA játékban -, sírni fogok!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát a Mafia címû játék után ennek nagyon jónak kell lennie, hogy sikeres legyen. A Mafiában a sztori, a grafika és maga az, hogy egy egész várost létrehoztak minden képzeletet felülmúlt!
Ennek a Keresztapa játéknak is minimum ilyennek kellene lennie. Azzal lehetne igazán ütõs a játék, ha megalkotnák benne a korabeli New York hû mását legalább olyan részletességel, mint a Mafiában Lost Heaven-t. Viszont a történet nem lesz nagy meglepetés azok számára, akik már látták a filmet (ill. olvasták a könyvet). Ebbõl kifolyólag a történet terén nem lesz olyan sikeres, mint a Mafia, hisz abban nincs semmi különös, ha már elõre tudjuk, mi lesz benne...
Auruma
A MAffia tényéleg nagy volt.
Szerintem a film megalapozta a népszerûségét ennek a játéknak.
Vajon ez is trilógia lesz?

ha eléri azt a színvonalat, mint a Mafia, akkor én nálam 100%-ot kap a játék

a Mafia 2 meg már nemtom hány éve készül <#rinya>

joebacsi
Tom Hagen pedig a kedvenc karakterem a trilógiából, a játékban meg egy az egyben szerepelni fog...isten lesz ez a játék, csak el ne szúrják...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát ha fizikában-látványvilágban hozzák a mafiát (autóvezetés pl nagyon jó volt benne, az árkád gta-hoz képest nagyon jól támogatta a kormányt, lehetett váltani, kuplungolni, kozben fél kézzel fogni az egeret, és úgy lõni a kocsiból...nagyon hangulatos volt), és megspékelik egy jó dinamikus játékmenettel jó nagyot fog ütni...én várom nagyon...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A mafiát én nagyon bírtam, de itt a fotókat nézve elég sivárnak tünnek a helyszínek...

Sanyix
Nagyon kísértetiesen hasonlít a mafia-ra grafikailag is, mintha ugyan az a motor lenne. A tûz effekt is full ugyanolyan.

mousee
VÁroooooooom... A maffia is nagyon nagyon játék volt, és ez is jónak tûnik... PLáne hogy EA csinálja... Nagyon várom 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.