Vérbeli maffiás játék lesz a Keresztapa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
OFF
Hûûû, azt a fegyver boltot én is meddig kerestem 😄
A Maffia egyébként nekem is ot tanyázik a TOP 1 körül, talán a Fahrenheit ami fel tudja venni vele történetileg meg hangulatilag a versenyt........meg monnyuk Max Payne.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
A helyszínek is túl üresnek tûnnek nekem... kevés esélyét látom így hirtelen annak, hogy trónfosztás lesz a Maffia kategóriában.
Ennek a játéknak nagyon fel kell kötni a gatyáját, ha túl akarja szárnyalni a Mafiát. Én azt tartom minden idõk legjobb számítógépes játékának, pedig 91 óta játszom folyamatosan. Ilyen zseniálisan szõtt történetet nem igazán láthattunk eddig... És ha felturbózod a grafikát (mindent maxra), még mai szemmel sem kell szégyenkeznie...
A Maffia jóvolt..mennyit kerestük azt a nyavalyás fegyverboltot..ehh.. 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az igaz, hogy nem kell ûber jó graikájunak lennie valaminek, hogy jó játék legyen, ha jó a történet, hangulat, sötöbö akkor a grafika csak másodlagos. De ezzel a játékkal az a baj, hogy valaki már megcsinálta, méghozzá nem is akárhogy (Maffia). Úgyhogy ha netán sikerül elérni ugyanat a hangulatott mind anno a Mafiaban, de ilyen grafikával, akkor az ember asszongya, hogy jó-jó de ilyet már láttam. Arról nem is beszélve, hogy a Maffiának a maga idejében gyönyörû grafikája volt. Most nem lesz elég csak a hangulat, kell a grafika is hozzá, hogy igazán ütõs legyen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mind1, kiallitott egy bizonyitvanyt magarol.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pl pontifex
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ennek a Keresztapa játéknak is minimum ilyennek kellene lennie. Azzal lehetne igazán ütõs a játék, ha megalkotnák benne a korabeli New York hû mását legalább olyan részletességel, mint a Mafiában Lost Heaven-t. Viszont a történet nem lesz nagy meglepetés azok számára, akik már látták a filmet (ill. olvasták a könyvet). Ebbõl kifolyólag a történet terén nem lesz olyan sikeres, mint a Mafia, hisz abban nincs semmi különös, ha már elõre tudjuk, mi lesz benne...
Szerintem a film megalapozta a népszerûségét ennek a játéknak.
Vajon ez is trilógia lesz?
a Mafia 2 meg már nemtom hány éve készül <#rinya>#rinya>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.