Postal 3 bejelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaj, de jó! Már alig várom! Le akarom p*s*ln* az ellenséget! <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
xbox360...
gondolod értenek ott annyit grafikai motor programozásához:P
gondolod értenek ott annyit grafikai motor programozásához:P
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
jó volt a hangulata a másodiknak! Ez is játszódhatna egy olyasmi környezetben.
valszeg unreal 3-as lesz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
sztem németországban már a hír hallatára is elõre betiltják a játékot <#idiota>#idiota>
Postal 2-re ha visszaemléxek, akkor ezek lehetnek a Postal 3-ban az újítások: pl ha a pályatöltési idõn javítanának, az nem ártana... (nekem annyira nem probléma, de mások sokat panaszkodtak miatta)
+effect (textura tükrözõdés, robbanás, láng effect stb csilivili HDR) és persze G. (Gengszter) Zoli szinkronja nem árt hozzá <#nevetes1>#nevetes1>
Postal 2-re ha visszaemléxek, akkor ezek lehetnek a Postal 3-ban az újítások: pl ha a pályatöltési idõn javítanának, az nem ártana... (nekem annyira nem probléma, de mások sokat panaszkodtak miatta)
+effect (textura tükrözõdés, robbanás, láng effect stb csilivili HDR) és persze G. (Gengszter) Zoli szinkronja nem árt hozzá <#nevetes1>#nevetes1>