City Life: jobb lesz mint a SimCity?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Nekem is bejön a gém,de a vizen még lenne mit javítani,szerintem komolyan veszélyezteti a Sim City trónját.

Wazz!
Leszedtem game és tõk zsir
Csak kár ogy copynak tünik
De ez legalább full grfaon megy

tõk klassz simcity
Web mester
Há sokal!

"Nemrég uprgadeltem egy elég kellemes konfigra (árban mindenképp :-) és van game ami szaggat... The Movies pl.
Szerintem nem kéne 2giga Rammal, 3.4 es P4 el meg GF7800 al.. de mégis néha beszaggat."

Ott valami gebasz van. A The Movies sokkal gyengébb konfigon is tökéletesen megy.
Nézesd meg valami szagértõvel.
Egyébként egy ilyen VGA mellé már kétmagos proci illene (lehetõleg AMD).

takraj
Lehet én értettem félre, de ezek szerint ez nem olyan lesz, hogy magától épülnek az épületek, hanem olyan, hogy te rakod le õket! És ez így nem jó! 😞

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sim City 4 is akadt nagyon távol nézetben 😄
hát még ez

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sanyix
Tökre sajnállak <#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Hát igen maxiséknak meg kéne tanulni memóriára optimaizálni, mer nekik az a gyengéjük. Sc4 és sims2 is úgy tud swappolni 1 giga ram mellett is, mint állat...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Télleg abban mi a rossz jónak tünik...

Baromi ronda ez az új dizájn!

Hát ez az...

Nemrég uprgadeltem egy elég kellemes konfigra (árban mindenképp :-) és van game ami szaggat... The Movies pl.
Szerintem nem kéne 2giga Rammal, 3.4 es P4 el meg GF7800 al.. de mégis néha beszaggat.

Mi is a gond a kiemelt résszel?

takraj
Mégse olyan jó ez, mint ahogy gondoltam.... :'(

"Total freedom of construction: you can choose from among hundreds of buildings, place the different elements wherever you wish, and build highway systems within and around the city!"

:'((((((( kár...sztem maradok a szimszitinél!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

A varoskep tenyleg gyonyoru madartavlatbol.

Viszont a 6-os kepen az a BMW nagyon silany minoseg. Valoszinuleg ezen a 'foldkozeli' szinten meg kell a kompromisszum. Majd ket ev mulva. 😊

Erdekessegkeppen: csak 4 fajta szinu auto van es a zebracsikok vastagsaga kb 1 meter. 😊
Elsõ ránézésre egy az egyben sc4 😄DD
De tetszik (talán ezért is).
Mostanában elég sok játék jelnt/jeleni meg ami tetszik. 😄

Tomalak
Eddig nàlam a simcity 2000 utàn a black and white 2 a legjobb vàrosépitos cucc 😊
Jónak tûnik a cuccos. De kicsit elbizonytalanít, hogy az MC adja ki.

nekem nem tetszik
forza milan
wow,kira,denálam akkor verne mindent,ha énraknám le aházakat is😊

Kár, hogy az egész úgy néz ki, mint egy makett-város.
SPORE. Ennyit a Maxis gyatya felkötésrõl. Az úgyis verni fog mindent 😊
Tetsuo
Caesar 3 a lekjobb!! Dejó lenne ha ez is jólenne.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

na ebbe a játékba legalább 2 giga memória kell 😊

Ph03niXx
Szvsz már felkötötték... Ja, és mára már igencsak megtömték a zsebeiket suskával!

Class is over.

takraj
Na, ha ez a game kijön és elég sikeres lesz, akkor majd komolyan felköthetik a gatyájukat maxisék.... 😉

Laci73
Ez volt a legelsõ gondolatom nekem is: még a csúcshardvereknek is rémálom lesz.

Amikor néhány éve a SC4 áttért teljes, hardveres 3D-s nézetre a fejlesztõk úgy nyilatkoztak, hogy a szabad kameramozgást éppen azért nem tudják megoldani, mert nincs alá elég erõs gép. Persze nemcsak PC-k léteznek, lehet fejleszteni játékot az unatkozó nagyszámítógépes rendszergazdáknak is 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

én is ezt mondom...kiváncsi leszek min indul el normálisan...

mousee
Grafik ötös 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

szép