City Life: jobb lesz mint a SimCity?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem game és tõk zsir
Csak kár ogy copynak tünik
De ez legalább full grfaon megy
Szerintem nem kéne 2giga Rammal, 3.4 es P4 el meg GF7800 al.. de mégis néha beszaggat."
Ott valami gebasz van. A The Movies sokkal gyengébb konfigon is tökéletesen megy.
Nézesd meg valami szagértõvel.
Egyébként egy ilyen VGA mellé már kétmagos proci illene (lehetõleg AMD).
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
hát még ez
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Baromi ronda ez az új dizájn!
Nemrég uprgadeltem egy elég kellemes konfigra (árban mindenképp :-) és van game ami szaggat... The Movies pl.
Szerintem nem kéne 2giga Rammal, 3.4 es P4 el meg GF7800 al.. de mégis néha beszaggat.
"Total freedom of construction: you can choose from among hundreds of buildings, place the different elements wherever you wish, and build highway systems within and around the city!"
:'((((((( kár...sztem maradok a szimszitinél!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Viszont a 6-os kepen az a BMW nagyon silany minoseg. Valoszinuleg ezen a 'foldkozeli' szinten meg kell a kompromisszum. Majd ket ev mulva. 😊
Erdekessegkeppen: csak 4 fajta szinu auto van es a zebracsikok vastagsaga kb 1 meter. 😊
De tetszik (talán ezért is).
Mostanában elég sok játék jelnt/jeleni meg ami tetszik. 😄
Amikor néhány éve a SC4 áttért teljes, hardveres 3D-s nézetre a fejlesztõk úgy nyilatkoztak, hogy a szabad kameramozgást éppen azért nem tudják megoldani, mert nincs alá elég erõs gép. Persze nemcsak PC-k léteznek, lehet fejleszteni játékot az unatkozó nagyszámítógépes rendszergazdáknak is 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.