64
Unreal Engine 3 game!
-
#64 Értékelésem:
Grafika: 10/10
Hang/Zene: 7/10
Játszhatóság: 9/10
8.6
Kíváló gondolkodtatós játék ! Ráadásul sztem baromi jó lett az Unreal Engine 3 .
Mindenképp érdemes végigtolni. -
#63 Já²²s³ik mé@ vala]i v³le? -
kHares #62 Oké, elnéztem. Az aspect ratio widescreen-en volt alapból, ezt átállítva már lehet választani normálisan -
kHares #61 Lehet a játékot nagyobb felbontásban is játszani? Nekem nem enged 640x480-nál többet -
#60 Nekem nem megy a game :(
Mivel csak 9600XT-m van... -
#59 Érdemes kipróbálni a játékot. Amellett hogy szé a gfx, maga a game sem rossz sztem.
A múltkori demohoz köze nincs :)
Pár saját gyártmányú kép:
-
Lyan Kyj #58 DEMÓ
A fényeffektek nagyon ütnek, amúgy nem annyira álleejtős. A fizika egész jó, a játék élvezetes, főleg a kari irányítása
Ha UT is ehhez hasonló gépigénnyel rendelkezik, akkor csodálatos, ugyanis ez teljesen maxon futott (bár nincs valami sok látványeffekt benne) -
#57 RoboBlitz Gets Steamed
Naked Sky Entertainment announced today that its Unreal Engine 3 powered game RoboBlitz is coming to Valve's online distribution delivery system Steam, in the coming weeks.
-
#56 6 új kép -
Szolnokboy #55 nekem nem szaggat, ki se próbáltam láttam belöle videot meg láttam futás közben komámánál....ez egy kimondhatatlanul tré game :S -
abonyitomz #54 csak mert neked szaggat , attól lehet jó is -
Szolnokboy #53 ez egy szar, miért kell ilyenszaroknak topicot nyitni ???? UNREAL 7 ?? hagyjuk már.... -
#52 Fú de jó hogy benéztem ide így még időben meg tudtam szakítani a letöltést. -
#51 korrekt bár a demó 3-ba mikor löködi azokat a lelógó izeket észrevenni, a poligon hibát átmegy a falon aza izé fizika viszont durva lessz igaz, hogy tuti kelleni fog hozzá a Ageia PhysX ami megint csak nem olcsó mulatság -
#50 Erről beszélek semmi újat nem mutat ha ilyen marad akkor ezek a feljelsztőkc sak elbasszák a zsét mert hiába ővék az UE3 motor ha ki se tudják hozni belöle a frankót. -
#49 Ez a cucc nem sokkal néz ki jobban mint az ut2k4...sőőőt.. :/
Talán az árnyékok jobbak, nade más...
-
#48 Hát az itt betett összes kép eggyike sem utal pl a Gears of Warban látotakra minta nem is ugyanaz az engine lenne ez valama nagyon átlagos szarnak tünik. -
abonyitomz #47 Unreal Engine 3___4 techdemo!
itt -
#46 Megnéztem, de őszintén szólva nem estem tőle hasra..
Csináltam pár képet:
-
#45 -
#44 -
#43 Nem lehet valahol videót letölteni róla? -
#42 http://rage2.atw.hu/pics/1.jpg
http://rage2.atw.hu/pics/2.jpg -
#41 A játék nálam simán felment, elindult, jól is futott (6600GT, 3.4 GHZ P4 2GB RAM) de minek ...
Ebből 5 perc bőven elég volt, az U3 Engine-ből nem láttunk semmit, a mostani jobb grafikájú játékokhoz képest (FEAR, Quake 4, Half Life 2 stb) sehol sincs.
A gamershell kép szerintem reális, az nincs kozmetikázva, de hát az sem egy nagy szám, egyáltalán...
A robbanások gagyik, az árnyékok viszont jók.
Maga a játék meg inkább a kacagtató kategória :) -
#40 szvsz azért mert nem hajlandó elindúlni AMD-n át vittem tesomhoz neki intel a gépe és elindúlt de ne is próbálkozz inkább törőld is le mert nem veszítesz semmit ha nem látod, az egész úgy ahogy van kukába való szemét -
#39 Nekem is a lentebbi két hibaüzenetet írta ki a gép installáláskor.Most ezt mi miatt yrja ki? -
#38 hát én azt nem hinném azért egy kicsit szeretik fotosoppolni ezeket a képeket -
#37 Gondolom, így kéne kinéznie mindenkinél. -
#36 -
#35 Még 12 perc és nekem is meglesz.Bár félek hogy nem fog elindulni. -
#34 Tehetnél be olyan képet is, ahol hozza az UT2007-ben látottakat :-) -
abonyitomz #33 jaja és ez még csak egy fal , mi lehet a falon kívüli területen ... -
#32 looooool ezmiez a sz@r? ez lenne a híres unreal 3.0 -
abonyitomz #31 SRY a modemesektől! INGAME kép ÉN csináltam!!
-
abonyitomz #30
-
#29 ja de am,úgy mindenki azt irja hogy egy rakás f*s az egész és még csúnya is -
#28 tom már olvasta más fórumon is, hogy megy sokakanak de asszem mind inteles akkor mivan az amd-sekkel levannak sz@rva? -
#27 akárhányszor olvasom el, mindig röhögnöm kell ...
:)) -
abonyitomz #26 Gépem: Celeron 2.4 GHz , 768 DDR Ram , Xpert Vision ATI 9600SE 128Mb
800*600 összes effekt átlag 10 fps
A játék egy arénában kezdődik , felnyitódnak a kapuk és jön pár golyó amiket rakétával szépen fellehet robbantani stb stb stb
A grafika meseszép , simán hozza az UT2007nél látottakat! -
abonyitomz #25 nem fék