Csúszik a Toshiba HD DVD lejátszója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kint lennének is "késõ" lenne. Sajnos.
Ezek nem a végleges példányok. Vagy ha az is ezek az elsõ fecskék. Majd szépen jönnek a többiek is amik már sokkal "dizájnosabbak" lesznek. Gondoljatok az elsõ cd írókra.
Visszafele kompatibilitás meglesz, azaz egy BR vagy HD-DVD meghajtó tudni fogja olvasni a DVD illetve CD lemezeket (az "ellenséges" formátumot azonban -kezdetben legalábbis- nem).
/*WTF?!*/
mondjuk az számítógépbe való, ami a cikkben van az meg asztali lejátszó
Szerintem nem ugyan így fog kinézni minden lejátszó, úgy is lesz sok fajta designben, aztán lehet válogatni
De most akkor mi lesz ezzel, most a gépbe majd kell külön blue-ray, HD DVD, DVD, meg CD lejátszó? ...
Aztán elkezdenek megint gyártani újjakat aztán meg az lesz hogy a CD meg a DVD lesz az amire kitudunk írni adatot hogy más letudja játszani mert mindenkinek más lesz. ...?
Szerintem nem ugyan így fog kinézni minden lejátszó, úgy is lesz sok fajta designben, aztán lehet válogatni
De most akkor mi lesz ezzel, most a gépbe majd kell külön blue-ray, HD DVD, DVD, meg CD lejátszó? ...
Aztán elkezdenek megint gyártani újjakat aztán meg az lesz hogy a CD meg a DVD lesz az amire kitudunk írni adatot hogy más letudja játszani mert mindenkinek más lesz. ...?
Te másról beszélsz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na akkor nem tom ki lûtta vagy ki nem de azért HD-DVD kinézetre itt kezdõdik:
http://www.nec.co.jp/press/ja/pr-room/dvd-img/hd-dvd.jpg
http://www.nec.co.jp/press/ja/pr-room/dvd-img/hd-dvd.jpg
Szerintem is jol nez ki. Remelem, nincs tele randa kek ledekkel ;]
Furcsa izlésed lehet. Szerintem is ritka ronda. Vagy ha úgy tetszik: nagy böszme.
ez???? ez kurva jol néz ki... a régebbi blu-ray lejátszok voltak még olyan régi 60-as évekbeli lejátszok. De mára már azoknak, ugy mint ennek, kialakult a designja.
Sztem teljesen megállja a helyét a mai design elvárásoknak.
Sztem teljesen megállja a helyét a mai design elvárásoknak.
A cikkíró javítsa ki az alábbi mondatot:
"Ez nem volt véletlen, hiszen éppen a korai bemutatkozásban látták a kínálkozó az esélyt a formátum elterjesztésére, amellyel bebiztosíthatják pozíciójukat."
"Ez nem volt véletlen, hiszen éppen a korai bemutatkozásban látták a kínálkozó az esélyt a formátum elterjesztésére, amellyel bebiztosíthatják pozíciójukat."
hogy néz ki az a lejátszó...
tiszta szégyen. mint a 20 éves goldstar videónk 😊
tiszta szégyen. mint a 20 éves goldstar videónk 😊