12
-
vax #12 Ha már kint lennének is "késő" lenne. Sajnos. -
vax #11 Ezek nem a végleges példányok. Vagy ha az is ezek az első fecskék. Majd szépen jönnek a többiek is amik már sokkal "dizájnosabbak" lesznek. Gondoljatok az első cd írókra. -
#10 Visszafele kompatibilitás meglesz, azaz egy BR vagy HD-DVD meghajtó tudni fogja olvasni a DVD illetve CD lemezeket (az "ellenséges" formátumot azonban -kezdetben legalábbis- nem). -
#9 mondjuk az számítógépbe való, ami a cikkben van az meg asztali lejátszó
Szerintem nem ugyan így fog kinézni minden lejátszó, úgy is lesz sok fajta designben, aztán lehet válogatni
De most akkor mi lesz ezzel, most a gépbe majd kell külön blue-ray, HD DVD, DVD, meg CD lejátszó? ...
Aztán elkezdenek megint gyártani újjakat aztán meg az lesz hogy a CD meg a DVD lesz az amire kitudunk írni adatot hogy más letudja játszani mert mindenkinek más lesz. ...? -
#8 Te másról beszélsz...
-
kiskex #7 Na akkor nem tom ki lűtta vagy ki nem de azért HD-DVD kinézetre itt kezdődik:
http://www.nec.co.jp/press/ja/pr-room/dvd-img/hd-dvd.jpg -
#6 Már csak egy zöld, LED-es óra hiányzik az előlapról, mint a 80-as évek japán autóiban. :-) -
htmm #5 Szerintem is jol nez ki. Remelem, nincs tele randa kek ledekkel ;] -
IoIa #4 Furcsa izlésed lehet. Szerintem is ritka ronda. Vagy ha úgy tetszik: nagy böszme. -
#3 ez???? ez kurva jol néz ki... a régebbi blu-ray lejátszok voltak még olyan régi 60-as évekbeli lejátszok. De mára már azoknak, ugy mint ennek, kialakult a designja.
Sztem teljesen megállja a helyét a mai design elvárásoknak. -
IoIa #2 A cikkíró javítsa ki az alábbi mondatot:
"Ez nem volt véletlen, hiszen éppen a korai bemutatkozásban látták a kínálkozó az esélyt a formátum elterjesztésére, amellyel bebiztosíthatják pozíciójukat." -
rolika #1 hogy néz ki az a lejátszó...
tiszta szégyen. mint a 20 éves goldstar videónk :)