72
-
RaveZolee #72 Ekkora nyomorékok nemlehettek... Istenítitek itt a microsoft újabb szar termékét. Egy jó dolgot nemcsinált még a földön a microsoft, de mégis vannak ilyen hülye emberek akik örülnek neki és tapsolnak. Microsoft mentes boldog jövőt mindenkinek... -
#71 Pcgyerek,melyik Messenger Plus működik benne? -
busman001 #70 nekem se.... -
N2O999 #69 Hát nem tudom, nekem nem műxik a plus 8.0.0566 verzióval -
pcgyerek #68 Megjelent a Windows Live Messenger 8.0 Beta új 8.0.0566 számú verziója, ami főleg a designban újít és elérhető már benne a Sharing Folders szolgáltatás.
Ja és az Messenger Plus-ot is lehet használni benne. -
#67 najo, de van hangosan fingó szmájli?? nincs??? de egy elmaradott sz*r lehet az a zircvagymi ...
;) -
#66 Csak egy megjegyzes... letezik invite only funkcio irc-n is ;)... tehat ezert nem jobb... ;)) -
CsabiDuke #65 Félreértés ne essék, én nem akartam fikázni és minősíteni senkit, csak a programokat a magam szemszögéből. Nekem ez vált be, ennyi... -
#64 kicsit off,de azért elmondom a véleményemet az msn-ről:
Manapság már divattá vált teljesen, mindenkinek ez van... Folyton mki azzal b@szogat engem is, hogy adjam má meg az msn címemet... Azt felével nem is beszélek... jó dolog, de én ma már ott tartok, hogy max 10-15 embert tartok listán, haverokat, akikkel tényleg szoktam dumálni, és csak akkor írunk egymásnak ha tényleg fontos... (anno több, mint 150 ember volt listán)
Az msn-el még az a probléma, mint az MS termékek nagy részével. Sokat zabál. Aránytalanul sokat. Én most találtam meg azt a kliens-t, ami viszi az összes ilyen csevelyhálót (msn, ájszíkjú, estébé), az egész 700 kb (!!), és ha be van töltve, akkor is csak másfél mega körül kajál a memóriból.
Linux alatt frankó a gaim, de bent a suliba... háát... durva gépek, 200mhz-s celeronok, 128 rammal... Na, oda használható az a kis kliens... Igaz nincs benne se webkamera, se hang, se szmájlik, de amire kell, arra tök elég... És a suli gépen is elfogadható sebességgel megy, amíg az msn messenger megzabálja az egész gépet...
-
BiroAndras #63 "régen mg smileyy-t sem lehetett beletenni"
Ezeket a jeleket karakteres képernyőre találták ki. Nem kell feltétlen hülye ikonokra cserélni őket. -
#62 MSN-en simán van konferenciabeszélgetés, ilyenkor akármennyien tudtok beszélgetni, de nem az van ,hogy bejöhet bárki, hanem ti hívjátok meg az embereket a "szobába". Jobb. -
#61 Nem ertem miert fikazzatok egymast. Mindenki azt hasznalja ami neki tetszik, elmondhatja a velemenyet, hogy neki miert ez vagy az, vagy nem teszik neki stb. De nem minositsetek mar egymast ezalapjan... -
CsabiDuke #60 mondjuk úgy hogy neked az irc olyan mint nekem a dc, csak én ott töltögetek is, és nekem is megvan a magam társasága ott. De dc mellett használom az msn-t is, mert nekem az vált be és az tetszik... én sem akarok senkit rábeszélni az msn-re, mert valószínűleg soha nem fogunk ott beszélgetni, ez a saját véleményem. :) -
#59 ... egy sablonon futo... stb
valoban egy sablonon fut, talan mert jo a sablon. Egyebkent mar reg nem ismerkedesre hasznalom az irc-t (ugyebar ez nem egyenlo a mirccel) hanem ahogy te is irtad - kapcsolattartasra. Az irc halozatokon ugyanugy elerhetoek a messenger szolgaltatasai mindenfele csicsa (elnezest akit megsertettem ezzel) nelkul, tisztan, jol olvashatoan logikusan felepitett rendszer. Tudom ki van fent a halon, ki lepett fel eppen - ha akarom villogassal vagy epp hangjelzessel az ertesemre adja, VALOBAN keves rendszereroforrast hasznal stb... Tehat ha kivonom a csillogo villogo - szamomra zavaro - dolgokat mivel tud tobbet a messenger? Szamomra az ircn elonyt jelent hogy HA akarok ismerkedhetek, kozosseghez tartozhatok vagy epp tobb ember is tud velemenyt cserelni valos idoben... Mikor fogja ezt egy messenger tudni...
De ezzel en senkit nem szeretnek megbantani vagy hasonlo, hasznalja mindenki a kedvere valo csatornakat a kommunikaciora. Ez az en egyeni velemenyem volt...
/REALOFF -
Caro #58 A talk a legjobb.
Azzal nem törik fel a gépedet! -
CsabiDuke #57 Ja és vannak olyan smiley-k amik önmaguknam is képesek kifejezni a lelki állapotod, és nem kell róla regényt írni, elég ha csak megnyomsz 2 gombot. ICQ-t régen használtam, lehet hogy azóta lehet, de régen mg smileyy-t sem lehetett beletenni, megvoltak az alapok és anyni. -
CsabiDuke #56 Az spec engem is szokott zavarni mikor 1 mondatban 22 smile, minden szóhoz van egy, én a külleméről beszéltem.. ... mircezz csak, látom nem érted a messenger lényegét... ez nem chat program ahol többen vagytok egy szobában, és beszélgetsz pár kiválasztott emberrel, vagy akár a közösséggel.
kb 5 éve mirceztem, de mondjuk úgy hogy elnőttem. MSN-en a barátaimmal, közvetlen kapcsolataimmal beszélgetek, nem ismerkedni akarok... mircen meg a hasonló chat.hu-n azt lehet. Jó persze én is fel szoktam nézni ide-oda félévente egyszer, de akkor is rossz vége van.
Nem értem mi bajotok az MSN-el, egy sokmindenre jó programocska, nem fogja le a gépet, nem kell 20 progit futtatni, minden benne van, emellett igényesen megcsinált, alakíthatod saját magad, szinte korlátlanul a tartalmat. A magam részéről inkább van egy olyan programom ami szórakoztató önbagában is, mint egy silány 8-10 éve egy sablonon futó mirc. Akinek az jó használja, biztos annak is meg van a maga előnye. -
#55 :))) ugy latszik en mar tul oreg vagyok :DDD
/ON
Oruljetek a villogo csillogo hangokat kiado kepernyot rezegteto mindenfele kutyutoknek es hasznaljatok oket....
Nekem a chat meg mindig egyet jelent az irc-vel... video meg hang pedig egyertelmuen Skype... ;)
Engem szvsz sosem fog lenyugozni, hogy harom mondatban ketszaz fele szines abracska neheziti az olvasast...
/OFF -
vincuska #54 mirol beszeltek ti, messenger???
Lotus Sametime connect 3.1, forever bazze!!!
es meg AOL tamogatas is van benne, hoppa!!!!
legjobb barataim mind ezt hasznaljak (pl. vezetoseg, ...)
"Will you fight the hand that feeds you?"
-
CsabiDuke #53 Szerintem a számítógépnek és a sok ilyen fajta programnak az a dolga, hogy szórakoztassa a felhasználót, és a kinézete is olyan legyen ami megfelel az igényeknek... ha jól értettem lehet skinelni, ez minden kinézetbeli igényt kielégít, ha valaki a csupasz sivárságot szereti a gépén, akinek csak az a fontos hogy írni tudjon, annak is jó lesz, és annak is aki a küllemre is ad, aki igényesen kinézó progit akar magának, sok jó szolgáltatás melett... Én úgy 2 éve még ICQ-t használtam, de osztom az előttemszóló véleményét, teljesen felesleges és röhelyes cuccokkal van felszerelve. ICQ-ról MSN-re váltás közt Trilliant használtam, hogy az ICQ-s partnereimmel és az uj MSN-es partnereimmel is tudjam tartani a kapcsolatot, és lassan elfelejtettem a Trilliant is. Mostmár csak MSN, pedig mikor ICQ-t használtam nem szerettem az MSN-t.
Örülök ennek az új verziónak, mert minden újban van sok új hasznos szolgáltatás.
msn+msgplus+stuffplug, felejthetetlen élménnyé teszi a mindennapos beszélgetéseket, és legfőképpen megnevettet!!
Ajánlom mindenkinek a stuffplug-ot, kiszedi a sok korlátot, a pár reklámot az msn-ből, szebbek, nagyobbak a smiley-k....... -
Caro #52 OFF
Miért? Az sg egy nagyon jó oldal!
Gondolkoztam rajta, hogy kezdjek olvasgatni valami külföldi tudományos oldalt, de még nem jutottam el odáig, abból lehet, hogy lesz valami.
Lehet neked meglepő, de a hupot sem szoktam olvasni. :)
másik: én arra az OOP-t használnám(Object Oriented Programming)
ON -
#51 jajj ... miért kéne a trilliannak támogatnia az MSN extra baromságait? a kis 12 éveseken kivül kit nyűgöz még le, hogy egy szmájlinak hangja is van?
ha hangot akarok átvinni, akkor sykpe.
video? skype.
chat? trillian.
akit a csillogó külcsín érdekel, annak ott az MSN/plus, hajrá :) szkripteljétek, szkinneljétek.
tényleg, megy már a szöveges üzenethagyás a 8.0-ban? :D jaaa, ez minek is, fontosabb h röhögjön a nevető szmájli :D -
#50 nem hinnném, hogy olyan sok újat tudnak majd felmutatni.
legfeljebb mégkevésbé lesz stabil. -
#49 Én már ezt használom.. és nem győzök ámulni ez nem viccc!! -
FTeR #48 1. szégyelem, h //offolni próbáltam, ezért nem megyek bele részletesen.
2. "Elvből nem szoktam sg-n kívül mást olvasni," lol, baz. ezzel most nagyon leírtad magad előttem, nem mintha eleve sokat ronthattál volna a bennem kialakult képről
3. az OO az Object Oriented, kéretik ebben az értelemben használni. -
Caro #47 Elvből nem szoktam sg-n kívül mást olvasni, de most az egyszer kivételeztem.
Nem tudom, miért ne lenne esélye?
Szerintem bőven van, csak nem nagyon ismert.
De ha a google pl kirakna a search-re egy linket, pár hónapon belül 10% fölé emelkedne a részesedése.
A cikkről: az, hogy a microsoft szerint mi lesz a jó, közel sem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog.
De majd meglátjuk.
A funkciók implementálva lesznek OO-ban is, csak legfeljebb máshol.
De pl OO képletszerkesztője kifejezetten tetszik. -
Caro #46 ugyan minek? hogy egy két idióta(tesók :) ) mozgó szövegeket küldözgessen... azért ugyan nem :) -
FTeR #45 ezt most neked szánom:
//off
(és akit még érdekel, vagy azt hiszi, h az openofisz labdába rughat)
Bemutató: az Office 12 első bétája -
FTeR #44 tudsz egy jó turotialt a msnmsg scipteléshez? google most nem nagyon segít, túl szerteágazó a téma. :( -
FTeR #43 #41 asszem activeX kell hozzá. még sosem használtam, szal lehet az a gondja. egyébként is használj wint ;) (ez az első, h ezt leírtam, és csak neked, csak most :))
#42 nem így értettem. nézd meg pölö a dc++ (ez a kedvenc példám), ezer kliens van ugyan arra a hálózatra és ebből rengeteg probléma származik (mielőtt vki felhozná a torrentet, az nem jó példa erre, mert nem egy "sima" fájlcserélőről van szó). -
Caro #42 Hogy érted, hogy bárki belenyúlhatna?
Rést nem lehet rakni a szoftverbe, legfeljebb a bentlévőt kihasználni.
Meg lehetne azt oldani, titkosított adatátvitellel, meg stb, hogy két gép közé ne furakodjon be semmi.
Megint csak a titkosítást tudom felhozni: abból nem lehet kiindulni, hogy az algoritmus titkos.
Itt ugyanez van a protokollal. -
Caro #41 Ezt adja:
"Your web browser is not supported by this version of MSN Web Messenger."
de nem tudom, ez (majdnem) tud annyit, mint a sima?
Ja most látom ezt korábbira írtad, bocs.
De nekem mindegy, mert beszédre úgyis skype-ot használok, nem tudom miért mondjátok, hogy megeszi a gépet, nekem elfut 300-as procival 144 mega rammal, és nem akad(igaz a gépet belassítja induláskor). -
FTeR #40 1. #39
2. nem osztom a nyílt protokolos lekesedésed, mert akkor akárki bele tudna nyúlni és bármit megtehetne. ez maga egy hatalmas biztonsági rés lenne.
//
kiváncsi vagyok mi lesz ezzel a yahoo-s egyesüléssel. én örülnék neki, mert sok ismerősöm használja, de nekem nem fűlik rá a fogam. -
FTeR #39 van
webes kliens hozzá.
akármilyen emailt beregelhetsz (habár egyértelműen érdemes hotmailt csinálni hozzá). -
Caro #38 Igen, de ha nem fut az MSN akkor mit csinálsz?
(bár lehetséges, hogy wine-vel ki lehetne bűvészkedni, de nem hiszem, valszeg eléggé mélyen kihasználja a windowst)
Meg amúgy is jobb nekem emuláció nélkül, jó a sima kliens.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy azt szeretném, ha nyilvános protokollt használnának, és akkor nem lenne harag. -
Caro #37 egyébként van MSN-től független program, ami meg tud valósítani webkam beszélgetést, és nyílt forráskódú:gnomemeeting, de még nekem is magas a használata.
Meg asszem csak saját magát szereti.
De legalábbis nem hiszem, hogy az msn-el tudna kommunikálni. -
FTeR #36 az nem érdekel mérnem tudja. nem fogom együttérzésből/szánalomból használni. -
"Innentől nemtom, milyen létjogosultsága van más klienseknek..."
Szerintem mindenki használjon azt amit akar!!
DE ne állítsunk valótlant!! Az MSN már most is a legjobb és a 8-as verzió mégtöbb hasznos funkciót fog tartalmazni!! -
FTeR #34 ezt a stuff plugot nem ismertem. ezzel minden cucc, ami eddig némiképp idegesített orvosolható. -
Caro #33 neked is #32