16
Stúdióanimációk videójátékokból
-
#16 azé van ám nyüzsgés -
lachy #15 Na!!!!!!!Nem segít nekem senki? -
#14 Paintbrush meg TMPGenc -
#13 Ez egy jó oldal, ilyenekre gondoltam, kár, hogy nálunk hasonlóval nem nagyon foglalkoznak ilyennel többen. -
#12 Ne hülyéskedj, miért szennyeznéd? Egyébként fasza nagyon. Mivel csináltad? -
lachy #11 Honnan szerezzem meg mégis a battlefield 2-t??? -
#10 Itt van a végleges verzió! És nem "szennyezem" a topicod tovább ilyennel -
#9 ITT is vannak múvik az FFX2-ből.
Egész pofásak. :) -
#8 Viszont marha jók. Nem beszélve arról, hogy B2: Modern Combat konzolra is van. -
#7 Semmi gond, de ezek nem konzolos cuccok. :) -
#6 remélem fritz nem baj hogy megadtam a honlapodat és tessék játszani battlefield 2-t -
#5 HAHAHAHA!!! Jó, de nem kifejezetten. Inkább ILYENEKET. Szóval gamékból készített videóklippeket. Tudod. -
#4 Jaaa! Asztem ilyentet akarsz. Most dobtam itt össze 1 óra alatt! Még nincs hangja és még nincs vége!!! -
#3 Persze, hogy hobbiból és amatőr szinten, bocs azt elfelejtettem odaírni. Természetesen én is így csinálom, csak mert szeretem és érdekel. Van olyan munkád, amit szívesen megosztanál másokkal? -
#2 Én csak amatör szinten csinálok néhapl Fifa06 gólokból videot,zene alé,egy kis effektelés,decsak hobbiból! -
#1 Szevasztok!
Egyik kedvenc időtöltésem, hogy konzolos játékokból animációkat, videóklippeket készítek. Beszereztem egy-két jobb progit is erre a célra, azokkal próbálok valami maradandót alkotni. Arra lennék kíváncsi, foglalkozik-e még valaki rajtam kívül hasonló dolgokkal, ha igen, összegyűjteném ezeket a videókat, hogy közkinccsé tegyem őket (természetesen szigorúan a szerző megjelölésével). Gondolok itt hasnoló videókra, mint amit EZEN a külföldi oldalon találhattok. Külföldön ennek egyébként is nagy hagyománya van, elég sok oldal foglalkozik hasonlókkal (pl. Epical Studios, stb).