Az Activision reagált a rajongók tiltakozására

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nos úgy tûnik, hogy a kérések nem találtak üres fülekre"

Úr Isten ki volt ez az amatõr. Talán inkább süket fülekre nem?

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

NEOreg3
én már találkoztam...pech?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
az...de énmég egyel sem találkoztam...szerencse?

Zomil
sokat ér pb

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
törtszerveren nem muszály csítelni, bemész és írtod a jónépet, attól még hogy neked nem tellik az eredetire nem feltétlenül kell godmódhoz folyamodnod. nekem is csak másolat van mégsem jutott még soha eszembe cheathez folyamodni multiplayer során

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

punkbuster semmit se ér
Nekem sajna mindegy...Én tört játékkal,tört szervereken játszok,szval nekem marad a csiterezés. Vagy a szégyenfalra a demo felrakás<#nemtudom>
schrank
na még egy ok hogy már 3 éve óta battlefieldezni kellett volna a játékélményrõl nem is beszélve <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tényleg szoktak lenni csíterek, pl. OBi serverén mikor voltam folyamatosan 3-4 lógott ott.
Ha nem is punkbuster, de legalább olyan jó legyen.

Alig várom hogy legyen PUNK BUSTERRRRRRRRRRRRRRRR😄