98
  • I.C.ram
    Már tegnap írtam a moderátor topikba. eredetielg is úgy akartam, de 30 karakteres limit van ugye. Remélhetőleg hamarosan átírják.
  • Lullaby
    Jó mese, nekem tetszik, kicsit beteg! : D
  • Broafka
    legjobb mese, nagy poénok vannak :)
    de írjuk már át a topic nevét Billy és Mandy kalandjai a Kaszással, sztem úgy jobban hangzik :)
  • ScOrpY
    nagyon nagy mese :)
    Kedvencem
    BilLy 4 ever
  • I.C.ram
    Mindhárman nagy karakterek :D

Billy apja is durva nagyon :D
  • I.C.ram
    Hát ja :(
  • PeeTeR
    legjobb meseeee!!!!
    billy rulz - uuuuúúúúú kaszááás!!!!!
  • trident
    Jó nagyon, mindig dőlök rajta, csak elég hülye időpontban nyomják mindkét sorozatot.
  • I.C.ram
    Bár múltkor láttam két új részt, amiben már a figurák is kicsit mások. Abban is vannak jó poénok, de valahogy az nem olyan abszurd mint a másik :D
  • I.C.ram
    Ja az jó lenne, ha lelehetne kapni valahonnan, vagy valaki digizné őket.
  • I.C.ram
    Az is jó, de asszem annak leállították a gyártását és nem nagyon vannak új részek már.
  • Prof William
    Nekem is!
    De nekem tetszett a másik is. Amiben a világuralmi terveket szövő agy volt egy medvén. :)
  • Lyan Kyj
    Nekem is kellenének a részek! De csak szinkronnal, sztem sokkal jobb lett, mint az eredeti hang! Vki?
  • PyRex
    Legjobb! :))))

Nem lehetne megszerezni a részeket valahonnan?
  • Pontius #4
  • Amse
    ehhhehhh
    jóak!
  • I.C.ram
    Iszonyat poénok vannak benne. Mindig jókat kacagok :D Spongyabob kaliberű poénok :)
  • I.C.ram

"Miről is van szó voltaképp?
    Amikor a Zord Kaszás eljön Végsővárosba, hogy magával ragadja egy szerencsétlen haldokló hörcsög, Ciróka úr lelkét, még nem sejti, hogy olyan erőkkel kerül szembe, amik legyőzése meghaladja képességeit: Billyvel és Mandyvel. A gyerekek kihívás elé állítják a Kaszást: ha ő nyer, viheti Ciróka urat - ha nem, Billy és Mandy szolgája lesz mindörökké... Egy frenetikus limbóversennyel kezdődnek tehát a kalandok, amelynek kimenetele a sorozat címének ismeretében nem lehet kétséges... :)

A két rajzfilmsorozat eredetileg egyként indult a Cartoon Networkön, Grim & Evil címmel, egy idő után azonban külön utakon folytatták tovább - így lett a nevük Gonosz Con Carne (Evil Con Carne), és Billy és Mandy kalandjai a Kaszással (The Grim Adventures of Billy and Mandy). A Kaszás harmadik évadja éppen mostanság megy a külföldi Cartoon Networkon, remélhetőleg előbb-utóbb hozzánk is eljut. Gonosz Con Carne műsorát sajnos egy évad után leállították. :( (Heg tábornokkal azonban a Kaszás 3. évadjában még találkozunk! :)"

Forrás: grim.hu