Windows asztalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Mondjuk ennek így pont semmi értelme. Ki nem szarja le a hátteret, ha az ikonokat nem tudom variálni. 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

én esküszöm a fekete háttérre

takysoft
itt jártam zárás elõtt. juhé

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

rushman
Placebó
ha jól írtam majd megnézem otthon, én ezt használtam, a style-t másra tuti nem fogod tudni átálítani de a tálcát ikonokat és a háttérképet igen...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
Ultramoon

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

ehez használj linuxot

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Köszi, de ezek a programok mind csak ugyanolyan desktopokat hoznak létre. Nem tudok különbözõ ikonokat, mappákat, stb-t elhelyezni rajtuk.

Vagy ez egyáltalán nem is lehetséges, ne is keressek ilyen programot?

De akkor mire jók a különbözõ asztalok?
Blasta
Elvileg az XP-hez telepíthetõ POWERTOYS nevû cuccosban is van több asztaltámogatás. Nem tudom, hogy különbözõ ikonokat tudsz-e csinálni, de 4-féle különbözõ háttérképet be tudsz tölteni és a tálcára helyezett 4 gomb segítségével egy kattintással át lehet kapcsolni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Pheel
Nehéz ám beírni a Googlebe, hogy multiple desktop windows xp...
Üdv mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni: hogyan lehet WinXP Home-ban különbözõ asztalokat létrehozni? NVIDIA meghajtóm van, s az elvileg tud ilyesmit - de ha engedélyezem a több asztalt, csak ugyanaz jelenik meg több példányban, nem tudok különbözõeket létrehozni. Ha az egyiken változtatok valamit (a háttéren kívül), ugyanaz módosul a többi asztalon is.
Lehetséges teljesen különbözõ kinézetû asztalokat létrehozni, amelyeken más-más háttér, más-más ikonok, Start menü, tálcabeállítások stb. vannak? És ha nem, akkor mi az ördögre jó az NVIDIA több asztalos beállítása?

Köszönettel: Laurion