34
December 26 - karácsonyi meglepetés!
-
#34 SUCKERS -
Takezó #33 pwned -
#32 hmmm ... -
#31 "Nem hiszem, hogy egy üzletkötő akit én megbízok valamivel aki effektíve belőlem él, ráadásul már 2 éve kapcsolatban van vele a cégünkkel hazudna"
Mégis csak jól átbaszott azaz ismerős...
Szívás :D -
#30 Nem nő a sávszélesség
A T-Com jelenleg nem tervez a tavaly év végihez hasonló, újabb előfizetői
sávszélesség bővítést, mondta el a társaság sajtóosztálya az Indexnek.
A vállalat kétszer váltott a közelmúltban: 2004 novemberében a 384 kilobites
sávszélességet fél megabitesre növelte, majd 2005 májusában ezt a csomagot
1 megabitesre izmosította, díjemelés nélkül. Persze ezzel párhuzamosan a többi
csomag sávszélessége is nőt. A T-Com szerint a lakosság többsége jelenleg az
egy megabites csomagot használja.
-
_Vegeta_ #29 Sejtheto volt mar az elejen. :)
-
Takezó #28 ez fék lesz -.- -
Takezó #27 nagy a kuss a témában o.0 -
bravó ez igen -
#25 upc küldött e-mailt hogy emelték az e-mail-es izéiket a upc-seknek amivel kitörölhetem a ...gemet -
#24 UPC bekaphatja, itt vagyok Debrecen közepén és a szolgáltatás nem elérhető... -
#23 én kettőt is találtam -
Newfronter #22 Akkor egy kis örömrontás: itt -
#21 linkecske -
#20 hóhóóhóóóó 2048/256>>>>4096/512 jó lenne nagyon ezek után tutira kurva sokat fogok töltögetni.
-
#19 FACA 4Mbit NET OLLÉ -
#18 T-online fórum -
_Vegeta_ #17 Értem.. Nekem down-t ne emeljek csak az uppot. :D
ha 128at megduplaznak, akkor aztan orulnek a 256nak mint majom a farkanak. :D -
#16 Minden fél évebe szokott.... -
#15 16. kerületben használhatatlan a tonlányos adsl egy hónapja kb,ha betelefonálok gépi üzenet fogad,hogy tudjuk,hogy szar dolgozunk rajta,szal vmit csinálnak valóban. -
#14 remélem az UPC is emel hamarosan ! -
Fairfax #13 Az info T-online-os üzletkötőktől van, cégnél voltak kint ma, díjcsomagváltás kapcsán, kértem tőlük 2 megabites Üzleti adsl re ajánlatot mert a jelenlegi 2 Megabites üzleti 18ropi, és a konkurenciánál sem sokkal olcsóbb, csak párszáz forint a difi. Ajánlottak egy HK1 nevű rajtuk keresztül szolgáltató céget, akik nél a 2 Mbit 8ropi,de azt mondták elég lesz az 1 Megabites, mert dec 26-án mintegy már megszokott tonlányos karácsonyi ajándékként dupláz a tonlány. Azt mondták ez a tonlány karácsonyi meglepetése. Aki nem hiszi hogy így lesz, nagyot fog nézni :) Aki elhiszi annak nem lesz csalódás. Nem hiszem, hogy egy üzletkötő akit én megbízok valamivel aki effektíve belőlem él, ráadásul már 2 éve kapcsolatban van vele a cégünkkel hazudna. De gondoljon mindenki amit csak akar.
Egyébkéntmeg : már jópár hete fent van különféle netes fórumokon hogy Budapest egyes kerületeiben már tesztelgetik a rendszert, több ember is észrevette már hogy valamitől sokkal gyorsabb a nethozzáférése bizonyos időszakokban megkérdezték a tonlányt is, nem kommentálták a hírt. Ha visszaemlékeztek, eddig minden sávszélduplázás előtt ez volt.
Utóirat: azt a szájbavert feltöltési sebességet kéne súlyosan megnövelniük
Otthon 3 Mbit/256Kbit-em van, nem tudom azt is duplázzák e, de az üzletkötő szerint annak is növelik a sebességét. Részletekbe nem mentem vele, egy a lényeg, mostmár nagyon várom a karácsonyt :)))))))
Ennyi a történet :) -
_Vegeta_ #12 Eleg pletykaszagu.. biztos? -
Takezó #11 ha nem hoax, akkor ql, 4Mbit ^^ -
#10 hajrá hajrá huááá huááá....
csak aza baj hogy nem té onlájnos vagyok
-
#9 bizony -
#8 éppen ideje volt. most már kemény 2 mbites netem lesz, huáááá -
#7 jó lenne ha mostmár a feltöltési sebességet is megnövelnék rendesen -
#6 fasza lenne ha igen :D -
#5 sejthető volt, rulz!
bár ezt sem használom ki nagyon... -
Roll #4 Esetleg egy linkkel is megerősítenéd? -
#3 az jóóóó a 2mbit-est is duplázzák? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2 -
Fairfax #1 Közérdekű, ne töröljétek pls ...
Nem találtam fórumtémát ahova beférne.
December 26-tól karácsonyi meglepetésként
A Tonlány karácsonyi meglepetésként ismét sávszélességet dupláz.
Ja és nem hoax...