Bezárt az Overpeer, nincs több hamis zeneszám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól látom? valaki arra költötte a pénzt h a zenéket eltorzítva ossza meg? erre van tõkéjük, de arra h olcsóbban adják a zenéket, arra nincs, érdekes, bár lehet az indokolja h még csak a 3.fullextrás mercire telt neki az 5. helyett

atlagember
Jaj de jó. Ha igaz a hír címe, akkor nincs szükség a szerzõi jogvédõkre sem, és nem lesz több per sem a részükrõl. (Ugye?)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ki mondta, hogy a srácok csak szart share-eltek? 😊
Megkapták a legjobb minõségben a zenéket, amiket csak kértek.
Lehet, hogy az 1.6m nagy része nyers DVD-re ment el 😉

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

PLaci
Valószínû, hogy az az 1.6M dolcsi az internet számla volt... Gondolom nem 56kbps-es modemet használtak 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Így van, gulágra mindet! 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

A kiadók - minden igyekezetük ellenére - csak a p2p fejlõdését, az evolúciós folyamat felgyorsulását érték el, akaratlanul is elõsegítve a jobb és hatékonyabb kliensek, hálózatok megjelenését.
<#eljen>

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Kit érdekel a TTH ha sima fake számokkal nyomnak teli egy P2P hálózatot. És zavaróan sok névvel és nagy mennyiségben, mint anno a WinMX-en. Mondjuk elsõ ránézésre ki lehetett szûrni, mert minden mp3-nak más volt a hossza és ugyanaz az user osztotta meg mind de iszonyat rondán mutatott.
Ha ezen a 2 dolgon javítottak volna senki se vette volna észre hogy fake-t tölt.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Tetsuo
Ez egy übernagybiznic übernagy bevétellel. Az 1,6 milla az semmi.. a többi számhoz képest, de most mekszívták! Hiszen felgyorsították a P2P fejlõdést, a fszklapok! Hehe.

Az Overpeert ugyanúgy nyomták pénzzel a kiadók, mint pl az ASVAt.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nem nevezném bukásnak. Másoknak is néha roszzabul megy a bolt, mert pl. elveri a jég a termést, mégsem perelik a Jóistent...
Csak a kiadók sírnak minden kis fillérért fennhangon, közben pedig messze nem megy olyan rosszul a boltjuk, mint ahogy elõadják. És azokat az embereket akik DOLGOZNAK is a pénzért,( nem csak a markukat tartják a jogdíjakért), sokkal ritkábban halljuk panaszkodni.
HappyBoy
Mi a bánatos fene került 1.6M USD$ -ba negyed év alatt? Az, hogy HEMIS számokat másolgatnak fel? Szerintem pénzmosó volt. 😄D
h4x0r
Valahogy éreztem, hogy ez jó nap lesz... 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Nem, negyedévi, az úgy még szebb.

Évi 1,6 millió dolcsit tapsoltak el ilyen marhaságra, komolyan mondom, nem tudom sírjak vagy nevessek. Úgy látszik, adi odafenn van, az már mind hülye.

ááá 😊
ez tök gáz 😊
a baromarcuak ilyen gagyival probálkoznak?! 😊
komolyan mondom ezek tök hülyék

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

bld
bezzeg ha te buknál ezen dollármilliókat....
szánalmasok vagytok, õk legalább megpróbálták a lehetetlent: )))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mi az hogy életfogytig? Nehogymá' az én pénzem éljenek vmelyik aranyozott rácsú hipermodern börtönben (láttam amikor az egyik mélyen tisztelt bankigazgató (akit sikkasztás miatt csuktak be)költözött ki a börtönbõl plazmatévét meg hasonlókat cipeltek ki a cellájából...)
Szépen tereljék be a riaa és tsai cégek embereit egy szép nagy stadionba. <#eplus2>
Aztán agyonlõni mindet <#violent><#violent><#violent>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Enkil
szarabbá teni müvészi alkotásokat hogy akkor majd elmegy a kedvük, ilyenre én is gondoltam de nem lenne gyomrom ilyen szemét dolgot véghez vinni
nagy fasz lehetet aki ebben a fõgóré volt

Hát igen..most hogy már a TTH korszakát éljük,elmehetnek a gagyijukkal a fenébe... 😄
Mindjárt megsiratom õket... Az ilyen cégek veztõit és alkalmazottait kellene inkább bezárni emberiség elleni bûnökért, lehetõleg életfogytig 😊