19
-
Hegyikecske #19 Jól látom? valaki arra költötte a pénzt h a zenéket eltorzítva ossza meg? erre van tőkéjük, de arra h olcsóbban adják a zenéket, arra nincs, érdekes, bár lehet az indokolja h még csak a 3.fullextrás mercire telt neki az 5. helyett -
#18 Jaj de jó. Ha igaz a hír címe, akkor nincs szükség a szerzői jogvédőkre sem, és nem lesz több per sem a részükről. (Ugye?) -
irkab1rka #17 Ki mondta, hogy a srácok csak szart share-eltek? :)
Megkapták a legjobb minőségben a zenéket, amiket csak kértek.
Lehet, hogy az 1.6m nagy része nyers DVD-re ment el ;) -
#16 Valószínű, hogy az az 1.6M dolcsi az internet számla volt... Gondolom nem 56kbps-es modemet használtak :D -
MacrosTheBlack #15 Így van, gulágra mindet! :) -
MacrosTheBlack #14 A kiadók - minden igyekezetük ellenére - csak a p2p fejlődését, az evolúciós folyamat felgyorsulását érték el, akaratlanul is elősegítve a jobb és hatékonyabb kliensek, hálózatok megjelenését.
-
Emmegki #13 Kit érdekel a TTH ha sima fake számokkal nyomnak teli egy P2P hálózatot. És zavaróan sok névvel és nagy mennyiségben, mint anno a WinMX-en. Mondjuk első ránézésre ki lehetett szűrni, mert minden mp3-nak más volt a hossza és ugyanaz az user osztotta meg mind de iszonyat rondán mutatott.
Ha ezen a 2 dolgon javítottak volna senki se vette volna észre hogy fake-t tölt. -
#12 Ez egy übernagybiznic übernagy bevétellel. Az 1,6 milla az semmi.. a többi számhoz képest, de most mekszívták! Hiszen felgyorsították a P2P fejlődést, a fszklapok! Hehe.
Az Overpeert ugyanúgy nyomták pénzzel a kiadók, mint pl az ASVAt. -
aaaaa #11 Nem nevezném bukásnak. Másoknak is néha roszzabul megy a bolt, mert pl. elveri a jég a termést, mégsem perelik a Jóistent...
Csak a kiadók sírnak minden kis fillérért fennhangon, közben pedig messze nem megy olyan rosszul a boltjuk, mint ahogy előadják. És azokat az embereket akik DOLGOZNAK is a pénzért,( nem csak a markukat tartják a jogdíjakért), sokkal ritkábban halljuk panaszkodni.
-
#10 Mi a bánatos fene került 1.6M USD$ -ba negyed év alatt? Az, hogy HEMIS számokat másolgatnak fel? Szerintem pénzmosó volt. :DD -
#9 Valahogy éreztem, hogy ez jó nap lesz... :) -
Béla bácsi #8 Nem, negyedévi, az úgy még szebb. -
Béla bácsi #7 Évi 1,6 millió dolcsit tapsoltak el ilyen marhaságra, komolyan mondom, nem tudom sírjak vagy nevessek. Úgy látszik, adi odafenn van, az már mind hülye. -
Athlon64 #6 ááá :)
ez tök gáz :)
a baromarcuak ilyen gagyival probálkoznak?! :)
komolyan mondom ezek tök hülyék
-
#5 bezzeg ha te buknál ezen dollármilliókat....
szánalmasok vagytok, ők legalább megpróbálták a lehetetlent: ))) -
assdf #4 Mi az hogy életfogytig? Nehogymá' az én pénzem éljenek vmelyik aranyozott rácsú hipermodern börtönben (láttam amikor az egyik mélyen tisztelt bankigazgató (akit sikkasztás miatt csuktak be)költözött ki a börtönből plazmatévét meg hasonlókat cipeltek ki a cellájából...)
Szépen tereljék be a riaa és tsai cégek embereit egy szép nagy stadionba.
Aztán agyonlőni mindet -
#3 szarabbá teni müvészi alkotásokat hogy akkor majd elmegy a kedvük, ilyenre én is gondoltam de nem lenne gyomrom ilyen szemét dolgot véghez vinni
nagy fasz lehetet aki ebben a főgóré volt -
ThomasTheKoRner #2 Hát igen..most hogy már a TTH korszakát éljük,elmehetnek a gagyijukkal a fenébe... :D -
aaaaa #1 Mindjárt megsiratom őket... Az ilyen cégek veztőit és alkalmazottait kellene inkább bezárni emberiség elleni bűnökért, lehetőleg életfogytig :)