Jön a videós Zen lejátszó a Creative-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinten nem ertem:
"Ez vicces kijelentes, ha elotte azt irod, hogy az imadott iPod-odrol koppintottak, ergo az is ocsmany.. 😊"
nagyon jol tudod, hogy egy izleses szep forman eleg egy vonalat 1mm-rel arrebbtolni, es mar nem lesz szep, sot! Nos ezekutan el tudod mar kepzelni, hogy lesz csunya egy koppintas?
"Ez vicces kijelentes, ha elotte azt irod, hogy az imadott iPod-odrol koppintottak, ergo az is ocsmany.. 😊"
nagyon jol tudod, hogy egy izleses szep forman eleg egy vonalat 1mm-rel arrebbtolni, es mar nem lesz szep, sot! Nos ezekutan el tudod mar kepzelni, hogy lesz csunya egy koppintas?
Ulkesh: ekkora meretnel 5 mm nagyon sokat szamit: az egyik egy vekony lapnak tunik mig a masik egy szappannak. De ezt te is tudhatnad mint kreativ munkakorben dolgozo ember. A Menuazert erosen hajaz az iPodera, barmilyen SE-rol is beszelsz. A szabadalomrol meg sztem te is tudod, hogy az Apple mar hasznalta mikor szabadalmaztattak.
Pedig szerintem a fekete kifejezetten tetszik..
Ez a link meg messze nem osszehasonlitas, mivel csak a neten hozzaferheto adatokra tamaszkodik, kezben nem volt naluk meg ilyen eszkoz..
Ez a link meg messze nem osszehasonlitas, mivel csak a neten hozzaferheto adatokra tamaszkodik, kezben nem volt naluk meg ilyen eszkoz..
iPod vs. Creative Vision összehasonlítás
mindenki tudja mirõl van szó koppintás terén..
ésha vki egymás mellé teszi a kettõt és az ipod mellett erre aztmondja hogy szép akkor az direkt hazudik. iPod vs. Creative összehasonlítás
mindenki tudja mirõl van szó koppintás terén..
ésha vki egymás mellé teszi a kettõt és az ipod mellett erre aztmondja hogy szép akkor az direkt hazudik. iPod vs. Creative összehasonlítás
"Nekem videós iPod-om van és ahhoz is lehet csatlakoztatni av kábelt.. fele olyan vastag mint ez a szar"
4 mm elteres van csak az iPod es e kozott, nem mondanam, hogy fele olyan vastag..
"Amúgy sztem ez a lejátszó ocsmány is.."
Ez vicces kijelentes, ha elotte azt irod, hogy az imadott iPod-odrol koppintottak, ergo az is ocsmany.. 😊
"Es a kezelofeluletet is ok terveztek? felelmetes hasonlosag, a szinekben, fejlecben, toltes allapot jelzesben, stb..."
A fejlec es a toltottsegjelzo az SE telokban is pont ugyanilyen, ezek szerint az Apple meg az SE-tol koppintott.. Jajjjj..
Mellesleg, ha nem tevedek, a Creative es a MS is perli az Apple-t, mert az az iPod menurendszerevel az O szabadalmukat serti.
Akkor most ki is koppintott????
--
Egyebkent szinte kizart az iPod video koppintasa, hiszen alig fel honappal annak a bemutatasa utan mutattak be ezt, fel honap alatt meg a Creative sem tud kifejleszteni egy eszkozt..
--
Egy masik aprosag, ha zenerol van szo, akkor inkabb veszek egy lejatszot egy olyan cegtol, ami mar 15 eve hangrendszereket es azok megszolaltatasaert felelos elektronikat fejleszt, mint az Apple-tol, ami ezen a fronton nem sokat bizonyitott meg a marketingen (iTunes) kivul. No meg arra is keptelen, hogy olyan burkolattal lasson el egy napi tartos hasznalatra szant eszkozt, ami nem amortizalodik le 2 honap alatt total karcossa meg tokban is...
4 mm elteres van csak az iPod es e kozott, nem mondanam, hogy fele olyan vastag..
"Amúgy sztem ez a lejátszó ocsmány is.."
Ez vicces kijelentes, ha elotte azt irod, hogy az imadott iPod-odrol koppintottak, ergo az is ocsmany.. 😊
"Es a kezelofeluletet is ok terveztek? felelmetes hasonlosag, a szinekben, fejlecben, toltes allapot jelzesben, stb..."
A fejlec es a toltottsegjelzo az SE telokban is pont ugyanilyen, ezek szerint az Apple meg az SE-tol koppintott.. Jajjjj..
Mellesleg, ha nem tevedek, a Creative es a MS is perli az Apple-t, mert az az iPod menurendszerevel az O szabadalmukat serti.
Akkor most ki is koppintott????
--
Egyebkent szinte kizart az iPod video koppintasa, hiszen alig fel honappal annak a bemutatasa utan mutattak be ezt, fel honap alatt meg a Creative sem tud kifejleszteni egy eszkozt..
--
Egy masik aprosag, ha zenerol van szo, akkor inkabb veszek egy lejatszot egy olyan cegtol, ami mar 15 eve hangrendszereket es azok megszolaltatasaert felelos elektronikat fejleszt, mint az Apple-tol, ami ezen a fronton nem sokat bizonyitott meg a marketingen (iTunes) kivul. No meg arra is keptelen, hogy olyan burkolattal lasson el egy napi tartos hasznalatra szant eszkozt, ami nem amortizalodik le 2 honap alatt total karcossa meg tokban is...
Jahés iPodhoz lehet CameraConnectort kötni, hogy kapcsiból a fényképezõrõl az iPodra kerüljenek a fényképek és ne foglalják helyet a kártyán.. ennyit errõl.
Ez egy szar koppintás. Nekem videós iPod-om van és ahhoz is lehet csatlakoztatni av kábelt.. fele olyan vastag mint ez a szar és a 60G-s változat ugyanúgy kibír 4 óra fimnézést. Remélem jól beperlik a Creativet.. Ezek merik kreatívnak hívni magukat mi? lol 😄
Ésmég drágább is lesz mire bejön hozzánk.. fogadjunk..
Amúgy sztem ez a lejátszó ocsmány is..
Ezenkívül Kreatívék mindigis az iPodokat koppintották.. nem is csodálkozom ezen.. de ezmár pofátlanság sztem amit csinálnak.
iPod rulz (nem elfogultság, hanem tapasztalat)
Ésmég drágább is lesz mire bejön hozzánk.. fogadjunk..
Amúgy sztem ez a lejátszó ocsmány is..
Ezenkívül Kreatívék mindigis az iPodokat koppintották.. nem is csodálkozom ezen.. de ezmár pofátlanság sztem amit csinálnak.
iPod rulz (nem elfogultság, hanem tapasztalat)
"Sim Wong Hoo, a Creative vezérigazgatója tagadta, hogy cége az Apple-tõl másolta volna az új eszköz designját. Hoo úgy nyilatkooztt a BBC-nek, hogy a Creative már több mint egy éve hozzálátott a lejátszó megtervezéséhez."
ja 1 eve nem is volt iPod ertem😊
Es a kezelofeluletet is ok terveztek? felelmetes hasonlosag, a szinekben, fejlecben, toltes allapot jelzesben, stb...
Nem ertem miert nem tudnak valami sajatot kitalalni. Egyetertek az elottem szoloval, miszerint, ha mar ezt a format eroltetik, ebbol biztos nem oket valasztjak.
"köztük egy 30 GB-os tárolóval - bír, mint a csúcskategóriás, ötödik generációs iPod"
Nem, a csucskategorias, az 60GB-tal rendelkezik...
ja 1 eve nem is volt iPod ertem😊
Es a kezelofeluletet is ok terveztek? felelmetes hasonlosag, a szinekben, fejlecben, toltes allapot jelzesben, stb...
Nem ertem miert nem tudnak valami sajatot kitalalni. Egyetertek az elottem szoloval, miszerint, ha mar ezt a format eroltetik, ebbol biztos nem oket valasztjak.
"köztük egy 30 GB-os tárolóval - bír, mint a csúcskategóriás, ötödik generációs iPod"
Nem, a csucskategorias, az 60GB-tal rendelkezik...
Hát nem fizették túl a formatervezõt
hát ha letud játszani divx-et és van videó kimenete akkor nem tûnik olyan rossz ötletnek szerintem
lehet hogy megköveztek, de a 3,5 inches iStation i2-mön sztem tök jól lehet videót nézni. nem teljese filmet, de mondjuk 20-25 perces sorozatokat. zenére meg elég nekem egy 512es fless pléjer.
mia tetüre jó ez? ki akar egy 4x3 centis kijelzõn videót nézni? Arról nem is beszélve hogy úgy lemerül mint az állat. Egy player zene hallgatásra való, a zsebben, nem videót nézni rajta. Kiégne a szemem, ha ekkora kiejelzõn kéen filmet nézni. Jól néz ki, tök vékony, de min lehet spórolni? az aksin. Elmegyek egy hosszabb útra, és félúton lemerül. Inkább veszek 30 rugóval olcsóbb iRiver H320-at, ami tudásban kenterbe veri, 16 órát bír az aksija, az meg hogy vastagabb? istenem, elfér a zsebemben.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Hát, aki filmet akar nézni ilyenen... Mondjuk kisebb videókat mutogatni megfelel (kár, hogy nincs SD-slot, hogy a digitális fényképezõgépbõl származó anyagokat meg lehessen rajta tekinteni).
LaPalma: na igen, iPod kisebb is, meg mintha jobban össze lenne rakva...
LaPalma: na igen, iPod kisebb is, meg mintha jobban össze lenne rakva...
/*WTF?!*/
koppintás, persze. de a divx, stb. formátumok normális támogatása sztem nagy aduász. mondjuk ez a "csak saját programmal lehet másolni" meg "osszuk fel adat- és zeneparticióra a kapacitást" dolgok miatt sose vennék ilyet.
ja tippre úgy 100e ft lesz itthon.
ja tippre úgy 100e ft lesz itthon.
ah, ez nagyon durva. iPod utánérzés enyhén 😄
inkább vmi saját ötlettel kellett volna próbálkozni, mert akinek ilyen kel, az nem ezt fogja venni.
inkább vmi saját ötlettel kellett volna próbálkozni, mert akinek ilyen kel, az nem ezt fogja venni.
... és majdnem akkora mint az ipod 😄
a méret számít
a méret számít
sepsiszentgyörgy
muhaha, nagyon jo latni a creative vergodeset 😊
Ha választanom kéne,akkor Creativ.