68
-
#28 Ahol az előállítási ár alatt akarnak eladni valamit ,ott vélhetőleg megpróbálnak mindenen faragni hogy minnél kevesebb legyen a kiadás . -
#27 Monnyuk engem a szitu eléggé emlékeztet a Sega DC-SONY PS2 párharcára.
A Sega nem túl rosz géppel bár nem feltűnő sikerrel indult, és az a jó pár hónap előny sajna nem volt elég, hogy megfelelő bázist megteremtsen. -
roliika #26 Éljenek a TV játékook! :-DDD (Atari) -
nenad #25 " időben elkészül a PlayStation 3"
alapvetoen a fejesek mindig kamuznak, vagy ok sem tudjak es mondanak valamit, hogy nyugtassak a nagyerdemut, vagy szimplan kodositenek, vagy csak hogy a figyelmet rajtatartsak a cuccon.
Ez majdnem minig igy volt, es lesz igy egy ideig. -
#24 Meg akarja venni, van rá pénze, miért ne álljon sorba érte??
Én sem tenném, de ha bejelentenék a Shenmue III-at, és tudnám, hogy csak 5 darab jönne mondjuk x boltba, akkor fognám magam, és letáboroznék a megjelenés előtti napon, nehogy más vigye el. Ilyen egyszerű :D -
waterman #23 mi értelme van a legelső szériából vásárolni? mi értelme van fél kilométer hosszú sorban, egymást agyonlépve várni a "vas"-ra? más lesz az ember, ha rögtön a megjelenés napján megvesz valamit? maradi vagyok? nem értem az embereket a második képen.. -
#22 A sony, látva az ms hibáit, most szerintem jobban oda fog figyelni. De ez is csak sejtés, pont mint a te véleményed^^ -
#21 De ez nem jellemző sem a sony-ra sem az Ms-re.
A nintendo már más. -
#20 Nem, nincs benne. Ha megfelelő előkészületekkel állnak neki, akkor nincs benne. -
#19 Tuti lesz valami baj ott is. Ez nem félrebeszélés. Ez benne van a dologban. -
#18 Jah mivel eu-ba már nem az első gyártmányok jöttek. -
#17 Jah, nekem eu launch-os gépem van, elég jól bírja még most is. -
#16 Nem érted. Nem lehet általánosítani ,hogy minden launch rossz, egy évet kell várni hogy jó legyen, stb.. Ez hülyeség. Meg kell nézni majd , he eljön az ideje. Addig meg nem félrebeszélni :) -
#15 "Néha nagy hülyeségeket beszélsz. A Gc launch-ra érkező gépek tökéletesek voltak, és azok mai napig is."
De itt most ps3-ról van szó.
Tudtomal a ps2 sem úgy indult hogy minden tuti.. -
#14 "A PS3-mat is prerenderelt vidókkal demonstrálák... Ennyi."
Nem egészen, a MGS4 realtime volt, a Getaway-t a Cell számolta GPU nélkül, a kacsás techdemót úgyszintén, ezen kívül is voltak még techdemók, amiknek a címére nem emlékszem. -
#13 Néha nagy hülyeségeket beszélsz. A Gc launch-ra érkező gépek tökéletesek voltak, és azok mai napig is.
A ps3 megjelenése még odébb van, felesleges jósolgatni, mert később hiteltelenné válhatsz, ha kiderült, tévedtél.
-
dez #12 Biztos nem lesz már az elején minden szuperprofi. De azért szerintem egy fokkal többet fognak már kihasználni belőle, mint a legelső x360-as játékok. -
#11 Igen de attól még ugyanúgy kiforratlan első szériák, kevés nyitócím, magas ár, kevés készlet lesz jellemző. -
dez #10 Nagyon ragaszkodsz ehhez az egy évhez... De nem számolod bele, hogy a ps3 fejlesztőknek eleve több ideje van a fejlesztésre, tesztelésre. -
dez #9 Nem csak azzal. Voltak ott elég jó real-time cuccok is. -
#8 Valóban. De ha másért nem is a gyermekbetegségek és a kezdő játékok mennyisége (esetleges kiforratlansága)miatt megéri várni ott is 1 évet. -
FecaA #7 De tuti, hogy nem vettem 360-at! Vettem PSP-t! És mingyá PS3-at! ;-) Ennél jobb nem is lehetne! -
#6 A PS3-mat is prerenderelt vidókkal demonstrálák... Ennyi. -
dez #5 A "jórészt"-et nyilván úgy érted, hogy ezekről beszéltek többet... De volt ott más is. -
dez #4 Nem egészen így van, mert a devkitek ps3 fejlesztőknél is kint vannak már egy ideje, tehát a gép piaci megjelenésére már több kimondottan hozzávaló szoftver is kijöhet. -
#3 Hát igen. Másképp megfogalmazva viszont, ha a PS3 tudja hozni azt a technológiai előrelépést amit a jórészt prerenderelt videókkal demonstrált, akkor az x360-nak nem sok esélye marad! -
#2 Majd kiderül. Az biztos hogy a box-nak tetemes előnye van. Már ha hardverben nem is de játék szempontból mindenképpen. Addigra már megérkeznek azok a játékok amelyek teljes mértékben kihasználják a vasat, míg a ps3-nál ugyanúgy várni kell majd legalább 1 évet mire villanthatnak. Ehhez még hozzájön hogy addigra a box-ok is kinövik a gyermekbetegségeiket. -
#1 kiru leessz?
vagy a xbox360 odabaszja? -.-