Rozsomák - A Legvadabb állat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chupacabra honlap ,érdemes megnézni, elég érdekes fotók és rajzok láthatók errõl a lényrõl...

Mint például ezek a gyöngyszemek:

Van meg egyket chupagabras sztori 😊

Chupagabra repulot gyilkol
Tomo15
vááááá leestem széröl és sirtam😄DDDDDDDDddd
Maco13
<#eljen><#nevetes1>
bens
lol ; )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
igen

Villam Geza is beszelt a Chupacabra-rol. Bar o azt mondta, Indiaban, Bangladeshben oshonos 😊 Feltegyem vhova?
Asszem át kell nevezni a topicot Cubcabra - A Legvadabb állat címûre. 😊
Azta! Ez nem csak egy kitalált lény! Én is láttam már! Sõt..., szinte minden hétköznap látom a suliban. Csak a suliban nem Chupacabra néven ismert, hanem mint irodalom tanárnõ...

De a fantom kép tökéletes, egybõl ráismertem!

És a leírása..., szintén tökéletes.

"Ez egy 100-150 cm-es állat(?) egyesek szerint földönkívüli, nagy légyszem-szerû szeme vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegõ hangot ad ki a hátán található csápokkal."
Pont ráillik a leírás...

"Ez az eddig ismeretlen faj nagyon gyorsan mozog a nagyon erõs lábai segítségével"
Ezt fõleg a dogáknál bizonyítja, amikor valami puskázni próbál...

"Amúgy elég nehéz lencsevégre kapni, mert aki látja, az annyira megrémül tõle, hogy elejti a fényképezõt"
Mondom, hogy õ az...

Dying Soul
lol 😄

inkább kihagyom a téket

a világ legvérszomjasabb állata 18+
ki akar tékelni?😊
ott a pont 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sz4bolcs
alcím: A legvadabb állat

VVVV

Voltatok már rock koncerten?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
most ha vki elolvassa a topic címét és belép, azthiszi h a rozsomákról írnak ilyeneket... : DD

I.C.ram
Vadásszanak a kínaiakra.. sokan vannak, és biztos van valami az õ csontjaikban is 😛
Ezak is megpróbálták elkapni? 😊 Azóta már halottak.... 😊
Én megpróbáltam egyszer elkapni, hatan mentünk a kommandóba, de amikor megláttuk mind elejtettük a fényképezõnket, még Bill is, aki direk a karjára kötözte a gépet... Szegény azóta félkarú...
Aztán lõni kezdük de félrebulletájmozta a lövedékeket, majd megálította az idõt és csak két hét múlva tértünk magunkhoz tök pucéran, vaníliapudingal bekenve, Jacknak meg egy kaktusz volt a s***-be dugva. 😊
Azóta nem merünk Csupkarba vadászatra menni. Ha megpróbáljátok, csak egy masszív csapásmérõ szárazföldi erõvel tegyétek. Vagy kérjetek meg pár dzsedit. De még így sem biztos.
DEXTER92
Csúnyák szegények 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

sz4bolcs
Igen Igen... Cifu linkelte be sg.hu fórumra elõször ezt a képet, haditechnia, aztán humoros-és aranyos képekre, ott láttam én is..

[NST]Cifu
Járj sûrûbben a Haditechnika Topicban (itt van nem messze). Láthatsz egyébb érdekességeket is. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bigapó
nem egy ilyen kis "gazfickó" cuppan rá az Istenek a fejükre estek c. filmben a fõhõs bakkancsára? pár kilóméteren keresztül vonszolja magával, mert nem akarja elengedni😊)
aranyos kis állat, bár nem simogatnám meg, asszem elsõ és utolsó lenne😊)) bár ha emberek közt nõ fel, akkor lehet, nem lesz "olyan" vad.

The Matrix has you...

Fenrir
ez a kép qrva jó 😄

jó kis alkarja lehet a niggernek ha a fegyvert és 4 teli tárat elbír, tanusíthatom hogy 1 teli tárral is rohadt nehéz az ak-63 nemhogy néggyel

A halál csupán a kezdet...

OrioN the S
Rozsomakker 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Hogy lenne má wazze 😄DDDDDDDDD Ha ez létezik akkor a Teletubiesek is 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dying Soul
"a chupacabra képes a hátán levõ tüskék rezegtetésével megállítani az idõt, vagy idõkiesést okozni,"

bens
"vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegõ hangot ad ki a hátán található csápokkal..." - a sötét éjszakában...<#idiota>

McGrady
azannya...nemrossz...kíváncsi vok téleg van-e ilyen

Kuss!-magyarázta.

OrioN the S
<#wow2> Akkor ez torokra megy !!!! Nem szarozik a rozsomák 😄 ku*va annyát ,hogy lehet ien hülye neve 😄DDDDDDD

én a hiénáknál nem az állkapcsukat emelném ki, hanem hogy annyi bennük a tesztoszteron, hogy a nõstényeknek kifejlett férfi nemi szerve van
ez kicsit meglepõbb dolog 😊

szerintem ez nem az emberek hibája, én se ismertem addig, amig nem láttam 90 táján képregényben
nem él európában, és nem elég egzotikus hogy ismerjék
a magyar forgalmazóktól meg nagyobb hülyeség is megesett már 😊

bens
de van: http://www.montanabigbearlodge.com/Wolverine%20Elk.JPG

ezt állítólag 1 rozsi csinálta.

Dichter
Star-Warst néztek és összekeverte a CSubakkával

LOOOOÁÁÁÁL

mila69en
😄D bulett time-ozni is tud... akkor nem is rozsomák a leg durvább leg vérszomjasabb mert mire a rozsomák meg mozdúlna addigra a Chupacabra 5x körbe f*sná idõ meghállítós technikájával megállítaná az idõt és felrepûlne met azt is tud^^ és lef*sná a rozsomák-ot<#alien><#nyes><#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

OrioN the S
Jah ,de azt kihagytad ,hogy a mexikóiak szét kokainozva rohangálnak a sivatagba és lehet ,hogy épp cigitekerés közben Star-Warst néztek és összekeverte a CSubakkával 😄 A hülye állat 😄

Gladiator
lol, hülyeség. megállítja az idõt. pfff.....

mila69en
valamelyik hülye mexikói klitalálta... sztem nem létezik

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

OrioN the S
Arról nincs kép ahogy szétkap egy szarvast? (vagy akármien nagy állatot?)

Shiwo
Tényleg ari a rozsomák, bár nem találkoznék vele az erdõben, max az állatkertben biztonságos távolból 😊

X-men filmben lévõ fordítás miatt én is a falat kapartam, ifjú koromban képregényeken nõttem fel, és a Wolverine-t Farkasnak fordítani..hááát...

"Ez a világ legvérszomjasabb állata"
Errõl egy vicc jut eszembe , bár ez nem a vicctopic 😛
(Aki nem ismerné: 100 foga van és egy vadállatot tart vissza, mi az ? A nadrágom cipzárja..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SötétBarom
Fain a rajz <#taps>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sz4bolcs
bocsi a szófosásért - kifejezésismétlésért, mást is csináltam közben 😊

bens
ja, jó...

sz4bolcs
Csupakabra:

Ez egy 100-150 cm-es állat(?) egyesek szerint földönkívüli, nagy légyszem-szerû szeme vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegõ hangot ad ki a hátán található csápokkal. Ez az eddig ismeretlen faj nagyon gyorsan mozog a nagyon erõs lábai segítségével, és kinézetérõl is csak a hipnotizált emberek emlékezetébõl lerajzolt képei szolgálnak "bizonyítékul".
Amúgy elég nehéz lencsevégre kapni, mert aki látja, az annyira megrémül tõle, hogy elejti a fényképezõt, ráadásul a chupacabra képes a hátán levõ tüskék rezegtetésével megállítani az idõt, vagy idõkiesést okozni, ez is nehezíti a megfigyelést. (srílankai mexikóma béka - south park) Ja és repülni is ezekkel a hátán levõ valamik rezegtetésével tud. Mexikóban sokat látnak ilyeneket... általában a túrizmusból, és vendéglátásból élõ emberek, és tényleg a marhák vérét szívják... (meg akik chupacabra vadászat miatt látogatják meg Mexikót) -mivel mint elõbb írtam, tulajdonságai miatt szinte lehetetlen elkapni. 😛PPP Na melyikötök írt ilyen hosszú tájékoztatót bármilyen állathoz? 😄:😄

Gladiator
lol, én aszittem a rozsomák egy növény😊

bens
lol... az mi?

Aquir
nemisfigyelsz 😊😊

a Chupacabra 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bens
mi? a rozsomák? : D

mila69en
eza, h mitikus lénynek tartják mutassanak képet róla igazit és nem rajzot azt elhiszem, h létezik

Dying Soul
Mítikus lénynek tartják Mexikóban, mert kecskék és egyéb állatok vérét kiszívja

Jó is lenne ha létezne. <#gonosz2>