Rozsomák - A Legvadabb állat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint például ezek a gyöngyszemek:

De a fantom kép tökéletes, egybõl ráismertem!
És a leírása..., szintén tökéletes.
"Ez egy 100-150 cm-es állat(?) egyesek szerint földönkívüli, nagy légyszem-szerû szeme vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegõ hangot ad ki a hátán található csápokkal."
Pont ráillik a leírás...
"Ez az eddig ismeretlen faj nagyon gyorsan mozog a nagyon erõs lábai segítségével"
Ezt fõleg a dogáknál bizonyítja, amikor valami puskázni próbál...
"Amúgy elég nehéz lencsevégre kapni, mert aki látja, az annyira megrémül tõle, hogy elejti a fényképezõt"
Mondom, hogy õ az...
ki akar tékelni?😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
VVVV
Voltatok már rock koncerten?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Aztán lõni kezdük de félrebulletájmozta a lövedékeket, majd megálította az idõt és csak két hét múlva tértünk magunkhoz tök pucéran, vaníliapudingal bekenve, Jacknak meg egy kaktusz volt a s***-be dugva. 😊
Azóta nem merünk Csupkarba vadászatra menni. Ha megpróbáljátok, csak egy masszív csapásmérõ szárazföldi erõvel tegyétek. Vagy kérjetek meg pár dzsedit. De még így sem biztos.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
aranyos kis állat, bár nem simogatnám meg, asszem elsõ és utolsó lenne😊)) bár ha emberek közt nõ fel, akkor lehet, nem lesz "olyan" vad.
The Matrix has you...
jó kis alkarja lehet a niggernek ha a fegyvert és 4 teli tárat elbír, tanusíthatom hogy 1 teli tárral is rohadt nehéz az ak-63 nemhogy néggyel
A halál csupán a kezdet...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ez kicsit meglepõbb dolog 😊
nem él európában, és nem elég egzotikus hogy ismerjék
a magyar forgalmazóktól meg nagyobb hülyeség is megesett már 😊
ezt állítólag 1 rozsi csinálta.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
X-men filmben lévõ fordítás miatt én is a falat kapartam, ifjú koromban képregényeken nõttem fel, és a Wolverine-t Farkasnak fordítani..hááát...
"Ez a világ legvérszomjasabb állata"
Errõl egy vicc jut eszembe , bár ez nem a vicctopic 😛
(Aki nem ismerné: 100 foga van és egy vadállatot tart vissza, mi az ? A nadrágom cipzárja..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez egy 100-150 cm-es állat(?) egyesek szerint földönkívüli, nagy légyszem-szerû szeme vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegõ hangot ad ki a hátán található csápokkal. Ez az eddig ismeretlen faj nagyon gyorsan mozog a nagyon erõs lábai segítségével, és kinézetérõl is csak a hipnotizált emberek emlékezetébõl lerajzolt képei szolgálnak "bizonyítékul".
Amúgy elég nehéz lencsevégre kapni, mert aki látja, az annyira megrémül tõle, hogy elejti a fényképezõt, ráadásul a chupacabra képes a hátán levõ tüskék rezegtetésével megállítani az idõt, vagy idõkiesést okozni, ez is nehezíti a megfigyelést. (srílankai mexikóma béka - south park) Ja és repülni is ezekkel a hátán levõ valamik rezegtetésével tud. Mexikóban sokat látnak ilyeneket... általában a túrizmusból, és vendéglátásból élõ emberek, és tényleg a marhák vérét szívják... (meg akik chupacabra vadászat miatt látogatják meg Mexikót) -mivel mint elõbb írtam, tulajdonságai miatt szinte lehetetlen elkapni. 😛PPP Na melyikötök írt ilyen hosszú tájékoztatót bármilyen állathoz? 😄:😄
a Chupacabra 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n