160
Ez a világ legvérszomjasabb állata. NAGYON VAD!!!!!
-
Prank #120 az földimogyoró, csak nem tudja megemészteni -
#119 BABszemek! Nem látsz? :D -
#118 Sztem épp lekakilja a volt haverját:D -
#117 Ebből mik jönnek ki??
-
#116 Tudom eszik ,de akkor is :D -
#115 :D Geccéj a meg mi a faszt csinál? ???D:D:D:D:D -
#114 Szerintem nem olyan veszélyes, mint ez :)
-
#113 Ma van Rozsomák szülinapja :DD
heppi börszdély! -
Prof William #112 Fúú az első biztos igazi. :) -
#111 Chupafasság :D -
Taibi #110 Chupacabra honlap ,érdemes megnézni, elég érdekes fotók és rajzok láthatók erről a lényről...
Mint például ezek a gyöngyszemek:
-
Zsoldos #109 Van meg egyket chupagabras sztori :)
Chupagabra repulot gyilkol -
#108 vááááá leestem széröl és sirtam:DDDDDDDDDddd -
#107 -
#106 lol ; ) -
Zsoldos #105 Chupagabra idomar -
#104 igen
-
Zsoldos #103 Villam Geza is beszelt a Chupacabra-rol. Bar o azt mondta, Indiaban, Bangladeshben oshonos :) Feltegyem vhova? -
Prof William #102 Asszem át kell nevezni a topicot Cubcabra - A Legvadabb állat címűre. :) -
Taibi #101 Azta! Ez nem csak egy kitalált lény! Én is láttam már! Sőt..., szinte minden hétköznap látom a suliban. Csak a suliban nem Chupacabra néven ismert, hanem mint irodalom tanárnő...
De a fantom kép tökéletes, egyből ráismertem!
És a leírása..., szintén tökéletes.
"Ez egy 100-150 cm-es állat(?) egyesek szerint földönkívüli, nagy légyszem-szerű szeme vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegő hangot ad ki a hátán található csápokkal."
Pont ráillik a leírás...
"Ez az eddig ismeretlen faj nagyon gyorsan mozog a nagyon erős lábai segítségével"
Ezt főleg a dogáknál bizonyítja, amikor valami puskázni próbál...
"Amúgy elég nehéz lencsevégre kapni, mert aki látja, az annyira megrémül tőle, hogy elejti a fényképezőt"
Mondom, hogy ő az... -
#100 lol :D
inkább kihagyom a téket -
Prank #99 a világ legvérszomjasabb állata 18+
ki akar tékelni?:) -
Thanatos #98 ott a pont :D -
#97 alcím: A legvadabb állat
VVVV
Voltatok már rock koncerten? -
#96 most ha vki elolvassa a topic címét és belép, azthiszi h a rozsomákról írnak ilyeneket... : DD -
#95 Vadásszanak a kínaiakra.. sokan vannak, és biztos van valami az ő csontjaikban is :P -
Prof William #94 Ezak is megpróbálták elkapni? :) Azóta már halottak.... :) -
Prof William #93 Én megpróbáltam egyszer elkapni, hatan mentünk a kommandóba, de amikor megláttuk mind elejtettük a fényképezőnket, még Bill is, aki direk a karjára kötözte a gépet... Szegény azóta félkarú...
Aztán lőni kezdük de félrebulletájmozta a lövedékeket, majd megálította az időt és csak két hét múlva tértünk magunkhoz tök pucéran, vaníliapudingal bekenve, Jacknak meg egy kaktusz volt a s***-be dugva. :)
Azóta nem merünk Csupkarba vadászatra menni. Ha megpróbáljátok, csak egy masszív csapásmérő szárazföldi erővel tegyétek. Vagy kérjetek meg pár dzsedit. De még így sem biztos. -
#92 Csúnyák szegények :) -
#91 Igen Igen... Cifu linkelte be sg.hu fórumra először ezt a képet, haditechnia, aztán humoros-és aranyos képekre, ott láttam én is.. -
#90 Járj sűrűbben a Haditechnika Topicban (itt van nem messze). Láthatsz egyébb érdekességeket is. :) -
#89 nem egy ilyen kis "gazfickó" cuppan rá az Istenek a fejükre estek c. filmben a főhős bakkancsára? pár kilóméteren keresztül vonszolja magával, mert nem akarja elengedni:))
aranyos kis állat, bár nem simogatnám meg, asszem első és utolsó lenne:))) bár ha emberek közt nő fel, akkor lehet, nem lesz "olyan" vad. -
#88 ez a kép qrva jó :D
jó kis alkarja lehet a niggernek ha a fegyvert és 4 teli tárat elbír, tanusíthatom hogy 1 teli tárral is rohadt nehéz az ak-63 nemhogy néggyel -
#87 Rozsomakker :D -
#86 Hogy lenne má wazze :DDDDDDDDDD Ha ez létezik akkor a Teletubiesek is :D -
#85 "a chupacabra képes a hátán levő tüskék rezegtetésével megállítani az időt, vagy időkiesést okozni," -
#84 "vörösen izzik a sötét éjszakában, csoffadt karját bénán lengeti a sötét éjszakában, és zizegő hangot ad ki a hátán található csápokkal..." - a sötét éjszakában... -
#83 azannya...nemrossz...kíváncsi vok téleg van-e ilyen -
#82 Akkor ez torokra megy !!!! Nem szarozik a rozsomák :D ku*va annyát ,hogy lehet ien hülye neve :DDDDDDDD -
Cat #81 én a hiénáknál nem az állkapcsukat emelném ki, hanem hogy annyi bennük a tesztoszteron, hogy a nőstényeknek kifejlett férfi nemi szerve van
ez kicsit meglepőbb dolog :)