Interjú Bozsó Juliannával: jól teljesít a Virusbuster

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

concrete
"Az 520 millio az jelentõs árbevétel?"

Ez szerintem nagyon kevés ... ezzel meglehetõsen kis vállalkozásnak számítanak nemcsak nemzetközi viszonylatban, de szerintem itthon is.

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Régen szerettem a Vbustert, és régen jó is volt.

Amióta kijött az új verziója, totál katasztrófa. Azóta ez a program egy gépgyilkos, iszonyatosan lelassít még egy viszonylag jó konfigurációt is. Régebbi, 600-700-as gépeken pedig reménytelen...

Arról nem beszélve, hogy a Vbuster tisztának nyilvánított olyan gépet, amirõl aztán a NOD még 20 kártevõt szedett le....

Minden vírusírtó cég ezt csinálja.
Szerinted különben hogy tudnábnak egy vírus felbukkanása után órákon belül megoldást kinálni rá? <#vigyor2>

Tiszta kábszer kereskedõk elöször beetetés aztán jöhetnek a a pénzért kinált dolgok.

Más témában:amig nem volt anty spam szüröm naponta 3-4 ilyen levelet kapok.
Amióta beszereztem egyet 40-50 et kapok... kicsit furcsa... aztán amióta nem hazsnálom már 100 körül vannak... ennyit errõl.

Baromi ronda ez az új dizájn!

Snecie Smicie
szerintem az a program nagyon gyenge.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Mike at home
szétszórtak anno egy kis vírust majd jelentkeztek az írtóval
persze ez csak legenda <#ravasz1>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

silanor
Azt megoldhatnak, hogy ne kelljen a teljes adatbazist mindig letolteni, hanem mindig csak az ujabbakat csapna hozza. A tobbi ceg megoldotta, ugyhogy nem hiszem, hogy olyan nehez lenne megoldani. Amugy mar 2 eve az elofizetojuk vagyok.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Darth Sith
nekem tetszik ez a progi, de azért van még mit finomítani rajta, meg a vírus adatbázisát növelni.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

bertino
hát nem olvastam el a cikket, csak tudom, hogy Virusbuster volt, amit nem vett észre NOD meg igen <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az 520 millio az jelentõs árbevétel?

Baromi ronda ez az új dizájn!

rigidus
"meséljen arról a kis trükkükrõl is"
Mit trukkoztek? <#smile>

Mike at home
meséljen arról a kis trükkükrõl is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]