Interjú Bozsó Juliannával: jól teljesít a Virusbuster
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az 520 millio az jelentõs árbevétel?"
Ez szerintem nagyon kevés ... ezzel meglehetõsen kis vállalkozásnak számítanak nemcsak nemzetközi viszonylatban, de szerintem itthon is.
Ez szerintem nagyon kevés ... ezzel meglehetõsen kis vállalkozásnak számítanak nemcsak nemzetközi viszonylatban, de szerintem itthon is.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Régen szerettem a Vbustert, és régen jó is volt.
Amióta kijött az új verziója, totál katasztrófa. Azóta ez a program egy gépgyilkos, iszonyatosan lelassít még egy viszonylag jó konfigurációt is. Régebbi, 600-700-as gépeken pedig reménytelen...
Arról nem beszélve, hogy a Vbuster tisztának nyilvánított olyan gépet, amirõl aztán a NOD még 20 kártevõt szedett le....
Amióta kijött az új verziója, totál katasztrófa. Azóta ez a program egy gépgyilkos, iszonyatosan lelassít még egy viszonylag jó konfigurációt is. Régebbi, 600-700-as gépeken pedig reménytelen...
Arról nem beszélve, hogy a Vbuster tisztának nyilvánított olyan gépet, amirõl aztán a NOD még 20 kártevõt szedett le....
Minden vírusírtó cég ezt csinálja.
Szerinted különben hogy tudnábnak egy vírus felbukkanása után órákon belül megoldást kinálni rá? <#vigyor2>#vigyor2>
Tiszta kábszer kereskedõk elöször beetetés aztán jöhetnek a a pénzért kinált dolgok.
Más témában:amig nem volt anty spam szüröm naponta 3-4 ilyen levelet kapok.
Amióta beszereztem egyet 40-50 et kapok... kicsit furcsa... aztán amióta nem hazsnálom már 100 körül vannak... ennyit errõl.
Szerinted különben hogy tudnábnak egy vírus felbukkanása után órákon belül megoldást kinálni rá? <#vigyor2>#vigyor2>
Tiszta kábszer kereskedõk elöször beetetés aztán jöhetnek a a pénzért kinált dolgok.
Más témában:amig nem volt anty spam szüröm naponta 3-4 ilyen levelet kapok.
Amióta beszereztem egyet 40-50 et kapok... kicsit furcsa... aztán amióta nem hazsnálom már 100 körül vannak... ennyit errõl.
Baromi ronda ez az új dizájn!
szerintem az a program nagyon gyenge.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
szétszórtak anno egy kis vírust majd jelentkeztek az írtóval
persze ez csak legenda <#ravasz1>#ravasz1>
persze ez csak legenda <#ravasz1>#ravasz1>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azt megoldhatnak, hogy ne kelljen a teljes adatbazist mindig letolteni, hanem mindig csak az ujabbakat csapna hozza. A tobbi ceg megoldotta, ugyhogy nem hiszem, hogy olyan nehez lenne megoldani. Amugy mar 2 eve az elofizetojuk vagyok.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
nekem tetszik ez a progi, de azért van még mit finomítani rajta, meg a vírus adatbázisát növelni.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
hát nem olvastam el a cikket, csak tudom, hogy Virusbuster volt, amit nem vett észre NOD meg igen <#szomoru1>#szomoru1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az 520 millio az jelentõs árbevétel?
Baromi ronda ez az új dizájn!