Hibás az amerikai repülésbiztonsági ellenőrzőrendszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem vagyok benne az 1%-ban. 😊
A terroristak meg jot rohognek ezen, hogy szopatjak egymast az amik.
Abdul egy kocsi áráért simán átmegy a mexikói határon.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kúrva Amerikaiak!
---- figyeljétek meg, ezzel a mondatommal máris a "No fly list"-re kerültem...😊
Amerika monnyon le!
---- figyeljétek meg, ezzel a mondatommal máris a "No fly list"-re kerültem...😊
Amerika monnyon le!
Mind terrorista volt egytõl egyig. Nincs kivétel. Köszönjék meg szépen a hatóságoknak hogy nem szállítják õket Guantanamora mert ott bevallanák hogy mindannyian Bin Laden-t istenítõ ádáz terroristák.<#gun>#gun>
iSS!
Már nem azért de hány utas van az USA-ban 1 évben? 30 millió? vagy több? mert akkor az a 30000 nincs 1% sem. Ha tudják, hogy nem tökéletes a rendszer, és azt az 1%-ot is emberként kezelik, nem kenik a földre megbilincselni meg satöbbi, akkor szerintem ez egy vállalható ár. Csak én ne legyek abban az 1%-ban 😊
És nem azért vezették be a rendszert, mert attól félnek hogy abdul felszáll a gépre és felrobbantja, hanem már azt szeretnék megakadályozni, hogy az usa-ba jusson, vagy ott mozogjon, szervezkedjen.
És nem azért vezették be a rendszert, mert attól félnek hogy abdul felszáll a gépre és felrobbantja, hanem már azt szeretnék megakadályozni, hogy az usa-ba jusson, vagy ott mozogjon, szervezkedjen.
Így van, ez nem más, mint tüneti kezelés, amire persze mindent rá lehet fogni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Asszem igy már sokkal jobb a cim!😉))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát igen, azzal hogy a repülõtereken is szigoritják az ellenõrzést nem szüntetik meg a terrorrizmust magát.
Csak max leszoknak a repülõgépekrõl és jönnek a vonatok: Barcelona, meg a metrók: London, meg a buszok, üdülõhelyek lakóházak stb.
Ráadásul a sikeres robbantások elkövetõi is bevallottan a titkosszolgálatok látóterébe kerültek, csak aztán leszálltak róluk. Ez szarvas hiba volt, mert csak ebben a fázisban lehetett volna elkapni õket.
Ugyan is ha egy csákó merényelni akar az számitásba veszi a biztonsági rencereket, és olyan nincs, hogy megy a batyuval a reptérre és amikor átnézik a cuccost akkor kiveri a palávert, hogy õ azt nem is tudta hogy ilyen ellenõrzés van.
Tuti lebukásba õk se hülyék embereket küldeni.
Csak max leszoknak a repülõgépekrõl és jönnek a vonatok: Barcelona, meg a metrók: London, meg a buszok, üdülõhelyek lakóházak stb.
Ráadásul a sikeres robbantások elkövetõi is bevallottan a titkosszolgálatok látóterébe kerültek, csak aztán leszálltak róluk. Ez szarvas hiba volt, mert csak ebben a fázisban lehetett volna elkapni õket.
Ugyan is ha egy csákó merényelni akar az számitásba veszi a biztonsági rencereket, és olyan nincs, hogy megy a batyuval a reptérre és amikor átnézik a cuccost akkor kiveri a palávert, hogy õ azt nem is tudta hogy ilyen ellenõrzés van.
Tuti lebukásba õk se hülyék embereket küldeni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mindenhol csak "biztonságot" hirdetnek, de ezzel semmire se mennek. A támadó mindig egy lépéssel elõbbre jár.
Normális politikát kéne folytatni, és nem utálnák õket.
Normális politikát kéne folytatni, és nem utálnák õket.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A hír igaz, csak nem.....
A repülésbiztonság az a légiforgalom biztonságával öszefüggõ dolog.
Amirõl a cikk szól, az valszeg inkább valami repülõtéri biztonsági rencer (mégha secure flightnak is hívják).
A repülésbiztonság az a légiforgalom biztonságával öszefüggõ dolog.
Amirõl a cikk szól, az valszeg inkább valami repülõtéri biztonsági rencer (mégha secure flightnak is hívják).