12
  • Wilddog
    Én nem vagyok benne az 1%-ban. :)
  • Lame
    A terroristak meg jot rohognek ezen, hogy szopatjak egymast az amik.
  • Tetsuo
    Abdul egy kocsi áráért simán átmegy a mexikói határon.
  • G0blin
    Kúrva Amerikaiak!
    ---- figyeljétek meg, ezzel a mondatommal máris a "No fly list"-re kerültem...:)
    Amerika monnyon le!
  • Amergin
    Mind terrorista volt egytől egyig. Nincs kivétel. Köszönjék meg szépen a hatóságoknak hogy nem szállítják őket Guantanamora mert ott bevallanák hogy mindannyian Bin Laden-t istenítő ádáz terroristák.
  • arty
    1% élt panasszal .. !

amerika ... :(
  • saldi
    Már nem azért de hány utas van az USA-ban 1 évben? 30 millió? vagy több? mert akkor az a 30000 nincs 1% sem. Ha tudják, hogy nem tökéletes a rendszer, és azt az 1%-ot is emberként kezelik, nem kenik a földre megbilincselni meg satöbbi, akkor szerintem ez egy vállalható ár. Csak én ne legyek abban az 1%-ban :)

És nem azért vezették be a rendszert, mert attól félnek hogy abdul felszáll a gépre és felrobbantja, hanem már azt szeretnék megakadályozni, hogy az usa-ba jusson, vagy ott mozogjon, szervezkedjen.
  • Caro
    Így van, ez nem más, mint tüneti kezelés, amire persze mindent rá lehet fogni.
  • NEXUS6
    Asszem igy már sokkal jobb a cim!;)))))
  • NEXUS6
    Hát igen, azzal hogy a repülőtereken is szigoritják az ellenőrzést nem szüntetik meg a terrorrizmust magát.
    Csak max leszoknak a repülőgépekről és jönnek a vonatok: Barcelona, meg a metrók: London, meg a buszok, üdülőhelyek lakóházak stb.

Ráadásul a sikeres robbantások elkövetői is bevallottan a titkosszolgálatok látóterébe kerültek, csak aztán leszálltak róluk. Ez szarvas hiba volt, mert csak ebben a fázisban lehetett volna elkapni őket.
    Ugyan is ha egy csákó merényelni akar az számitásba veszi a biztonsági rencereket, és olyan nincs, hogy megy a batyuval a reptérre és amikor átnézik a cuccost akkor kiveri a palávert, hogy ő azt nem is tudta hogy ilyen ellenőrzés van.
    Tuti lebukásba ők se hülyék embereket küldeni.
  • Caro
    Mindenhol csak "biztonságot" hirdetnek, de ezzel semmire se mennek. A támadó mindig egy lépéssel előbbre jár.
    Normális politikát kéne folytatni, és nem utálnák őket.
  • NEXUS6
    A hír igaz, csak nem.....

A repülésbiztonság az a légiforgalom biztonságával öszefüggő dolog.

Amiről a cikk szól, az valszeg inkább valami repülőtéri biztonsági rencer (mégha secure flightnak is hívják).