When Worlds Collide

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Remélem nem fog sokáig rendezõ nélkül árválkodni a projekt!
Danecay
Ezt a CIKKET melynek címe "Stephen Sommers otthagyta Spielberget" most találtam itt az SG-n. Igaz, tavaly nyári írásról van szó, de akkor végül is mi a helyzet e téren? Azért én díjjaznám, ha Stephen "CGI" Sommers aktív tagja lenne a produkciónak, mert Spilberg és Sommers, külön-külön is nagyot tudnak alkotni, hát még akkor együtt.

Törölt felhasználó
Elég sok remakeben elrugaszkodnak az eredetitõl.
Én sajnos nem láttam még az eredetit,de pótolnom kell...
Danecay
Danecay
Stephen Sommers és Steven Spielberg garancia arra, hogy a látványra most sem lesz panaszunk de remélem a sztori és fõleg a film vége, ami ugye elvileg kötött, mivel egy remake-rõl van szó, azért a Világok harcát ûberelni fogja.
Kíváncsian várom!

Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt0044207/
http://www.imdb.com/title/tt0455856/
Törölt felhasználó
Lehet az új verzió sem éppen a sztorira fog építeni,hanem inkább a látványra.
Törölt felhasználó
Az eredeti filmet nem tudjátok honnan lehetne megszerezni?
Jó lenne összhasonlítani.Majd...
Nem csak maiden szám van, hanem a powerman 5000-nek is van egy ilyen, when two worlds collide száma, az is nagyon király, még a tony hawk 2 egyik hivatalos zenéje is.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

schrank
1951<#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

GregSB
Az nem túl bíztató, ha csak a látványeffektek miatt kapott díjat, és nem a története miatt pl, de azért kíváncsian várom!

Apus
Van 1 ilyen Iron Maiden szám is. Nagyon ászos

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

immovable
hmm...
nem hallottam róla de kiváncsian várom...
Törölt felhasználó
Steven Spielberg lesz a producere a nagy sikerû 1951-es, When Worlds Collide (magyarul kb. Amikor világok ütköznek) c. sc-fi 2006-os adaptációjának.

A film a Föld és egy, már kihunyt csillag ütközése elöl menekülõk történetét mutatja be, akik egy számukra ismeretlen bolygón találnak menedéket.

Az eredeti produkció 1952-ben megkapta a legjobb speciális effektekért járó Oscart.

A 2006-os változatot Stephen Sommers - Van Helsing, A múmia visszatér, A múmia - rendezi.