StarTrek DS9:The Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én nagyon szeretem az alt. univerzumot:)

A koncepció tetszik, de sajna ez más korszak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(remélem a CD-k még mûködnek)
http://www.mobygames.com/game/star-trek-strategic-operations-simulator/screenshots
Nekem ST-bõl ami tetszett, bár asszem ez volt az egyetlen is, amit a kezeim közt tartottam: Star Trek: 25th Anniversary.
Eddig megjelent ST játékok, 3 szekcióra bontva: http://www.mobygames.com/game_group/sheet/gameGroupId,150/offset,0/so,1d/
de béta is 2006 ban lesz
a megjelenés meg 2007 re tervezik (de sztem lesz belõle 2008 is)
Bár ha olyan jó lesz mint hirdetik megéri várni!!
REAL MADRID
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak kár, hogy sosem tudtam végigjátszani. Asszem valami bugja volt a storyban, és egy ponton mindig game over lett. Talán anno nem is volt olyan, aki végig tudta nyomni.
Amúgy 2000-tõl elég sok ST játék volt azért, fõleg amíg az Activisionnál voltak a jogok. Armada 1-2, SFC-k, Elite Force 1-2, DS9:TF, Bridge Commander! ...
Amúgy én is pár hete töltöttem csak le a ds9:tf-et, de még nem volt idõm játszani is vele.
Ez nem vmi emulátoros!
REAL MADRID
REAL MADRID
Nincs új star trek játék!
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
azt kifelejtettem:$<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Enginét Unrel motor hajtja, még mai szemmel is jónak mondható, karakter mozgása nagyon jó!
Aki szereti a Star-Trek világát az probálja ki hamég nemtette megéri
pár kép: