StarTrek DS9:The Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Játszotok még?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tomalak
Siràly gém csak nekem nehèz de amugy tetszik a tortènete miatt.
Istencsászár
igen, nagyon élvezetes "szimuláció" tényleg igaz star trek feelingje van és a ST legizgalmasabb részét az ûrcsatát élheted át nemis akármilyen módon

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Bridge Commander egész más stílusú játék, az lényegében kategória teremtõ volt akkoriban. Sõt, szvsz máig sincs másik olyan játék, ami ilyen nagy csatahajókat szimulálna ilyen részletességgel. Hogy voltak hibái is, az biztos, de attól még az egyik legjobb játék a mai napig.
Tomalak
És iszonyat jól lett megvalósítva még a földön is ott votl grészi meg az interplay stúdiója amiket meg is lehetett semmisíteni. aA Bridge commander elbújhat melette ott cska az ütközés jobb.
meg az még jobb lenne ha az alternatív univerzumba játszódna mint ez a PS2-es játék: http://www.mobygames.com/game/star-trek-shattered-universe

Én nagyon szeretem az alt. univerzumot:)

ugye errõl tudok: http://www.startrek.perpetual.com/
A koncepció tetszik, de sajna ez más korszak.
Pluskast
Sajna nem:(

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Jaj a Klingon Academy marhára tetszett! Nagyon jó kis sztorit csináltak belõlle és ott lett vége ahól kezdõdik a Kirk féle Star Trek mozi:) Ami mellesleg szerintem a legjobb az elsõ generációs ST filmekbõl..

nem készül mostanában valami az ENT sorozat beli korszakhoz kötödõ game?
Ezt mintha még multiban is lehetne játszani, kiváncsi vagyok van-e szerver

Olyan startrekes fílingem lett asszem felrakom megint az Elite Force 2-t és végigviszem csak fézerrel! <#violent>

(remélem a CD-k még mûködnek)

BBird
Az elsõ kicsit régebbi: 1983-as. :-)
http://www.mobygames.com/game/star-trek-strategic-operations-simulator/screenshots

Nekem ST-bõl ami tetszett, bár asszem ez volt az egyetlen is, amit a kezeim közt tartottam: Star Trek: 25th Anniversary.

Eddig megjelent ST játékok, 3 szekcióra bontva: http://www.mobygames.com/game_group/sheet/gameGroupId,150/offset,0/so,1d/
Tomalak
Nekem megvan, megvolt vhol a Borg is a Klingon Honour Guard és legjobb szerintem a Klingon Academy (sõt a starfleet academy is megvolt de az nem tul jó meg kiegje is de nem probáltam
igen készül

de béta is 2006 ban lesz
a megjelenés meg 2007 re tervezik (de sztem lesz belõle 2008 is)

Bár ha olyan jó lesz mint hirdetik megéri várni!!

REAL MADRID

Istencsászár
hallottam róla

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pluskast
Azt viszont tudjátok, hogy készûl a Star Trek online?

Pluskast
Áh de jó Star Trekkes game volt ez!!! Emlékszem anno karácsonyra kaptam meg és milyen szép doboza volt! A játék meg valami fenomenális volt! A feelingje utánozhatatlan volt!

Istencsászár
ezt valahonnan bekéne szerválni:) még nemláttam

Az elsõ, és legjobb ST játék volt PC-re szinte :)
Csak kár, hogy sosem tudtam végigjátszani. Asszem valami bugja volt a storyban, és egy ponton mindig game over lett. Talán anno nem is volt olyan, aki végig tudta nyomni.

Amúgy 2000-tõl elég sok ST játék volt azért, fõleg amíg az Activisionnál voltak a jogok. Armada 1-2, SFC-k, Elite Force 1-2, DS9:TF, Bridge Commander! ...

Amúgy én is pár hete töltöttem csak le a ds9:tf-et, de még nem volt idõm játszani is vele.
Tomalak
Csupán lassan 11 éves játék :D De pc-s.
PFF ez mi!

Ez nem vmi emulátoros!

REAL MADRID

Tomalak
Nekem is persze, elég feelinges.

Final Unity? :D

nekem nagyon bejött!

REAL MADRID

régi mind!

Nincs új star trek játék!

REAL MADRID

akyyy
demo? vagy valami? ezmost készül vagy már lehet vele játszani (ÿle lehet tõteni?)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomalak
Az rohadt jó lenne ha nem volna tele bugokkal.
Tomalak
Ez a fallen is jó csak sisko kapitánnyal meg kirával is elakadtam meg izé worfal is csak késõbb :D
Tomalak
Én minden star trek játékot kiprobáltam :D aramda 2 fleetops kieggel nagyon ütõs :D
és persze :Star Trek DS9:Dominion Wars

REAL MADRID

akyyy
jah persze az is:)
azt kifelejtettem:$<#falbav><#falbav><#falbav>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Azért volt, pl Elite Force 2 nekem nagyon bejött

akyyy
én startreknl egy ds9-nos játékot ismerek, és az stratégia. igaz kb 2003-04 óta menm nagyon foglakoztam a játékokkal, de tán nem is nagyon volt startrekes játék. starfleed command 3 oszt csõ, illetve készül a star trek online.

ngcsnet
na azér

Istencsászár
áh 2000-es

ngcsnet
ez új?

Istencsászár
Minap találtam rá erre a Star Trek játékra, gondoltam kiprobálom hát jóltettem. 3. személyû akció játék 3 irányitható karakterrel ( köztük a 1ik nagy kedvencem Worf )
Enginét Unrel motor hajtja, még mai szemmel is jónak mondható, karakter mozgása nagyon jó!
Aki szereti a Star-Trek világát az probálja ki hamég nemtette megéri

pár kép: