Szabadság szerelem - Andrew Vajna új filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ez a film felûlmulja a magyar filmek általános színvonalát. Talán sikerül valami maradandót alkotniuk.... vagy nem?
Meg SingSing szám😉
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Vg!Te milyen tudatlan vagy..."Szabadság szerelem,e kettõ kell nekemm" ez egy Petõfi Sándor versbõl való
(hoppá...Petõfi Sándor neve mond valamit???)
A verset pedig megzenésítették,eredetileg Koncz Zsuzsa énekelte.
(hoppá...Petõfi Sándor neve mond valamit???)
A verset pedig megzenésítették,eredetileg Koncz Zsuzsa énekelte.
A melbourne-i nyári olimpia európai évszakrend szerint télen volt!😉
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
reméljük ütõs lesz.
Ja, meg Petõfi is írt verset ilyen címmel.
Netezés helyett órára kéne járni, nem?
Netezés helyett órára kéne járni, nem?
Bizti +nézem!
Bazz, ez egy híres sláger elsõ sora ... ki a fenét érdekel a S*z*ki reklámja?
Amúgy Vajnát nem csípem a mostanában elkövetett dolgai miatt, élükön a T3-al, de remélem ebbõl lesz valami.
Amúgy a cikk eleje baromira nem egyértelmû nekem, mert az olimpia nem novemberben van ha jól sejtem, ergó senkit se folytottak vérbe, se tisztogatás nem volt éppen. Az picit késöbb jött ... meg mondjuk nem halt bele a lakosság 5%-a mint a ruszkiknál.
Amúgy Vajnát nem csípem a mostanában elkövetett dolgai miatt, élükön a T3-al, de remélem ebbõl lesz valami.
Amúgy a cikk eleje baromira nem egyértelmû nekem, mert az olimpia nem novemberben van ha jól sejtem, ergó senkit se folytottak vérbe, se tisztogatás nem volt éppen. Az picit késöbb jött ... meg mondjuk nem halt bele a lakosság 5%-a mint a ruszkiknál.
na, hát, aki a reklámokból mûvelõdik...
Volt valami ilyesmi szövegû autó reklám is... Szar ez. <#levele>#levele>